| Vesti | Hardver | ADATA predstavlja HC500 eksterni hard disk
Hardver

ADATA predstavlja HC500 eksterni hard disk

ADATA HC500

Kompanija ADATA je na tržište izbacila HC500 2,5” eksterni hard disk. HC500 hard disk za eksterno skladištenje se može priključiti na smart TV ili računar putem USB 3.0 interfejsa. Dostupan je u kapacitetima od 500GB, 1TB i 2TB i dolazi sa softverom koji omogućava backup podataka i kreiranje ličnog oblaka (cloud-a) za podatke, putem PC-a ili pametnog telefona.

HC500 eksterni hard disk nudi lak pristup podacima i direktno priključivanje i skladištenje multimedije. Povezivanje sa pametnim televizorom je jednostavno, a omogućava uživanje u svim video opcijama, poput snimanja, premotavanja i sl.

Sa NTI Backup Now EZ i MiST softverom možete backup-ovati Vaše podatke i imati pristup tim podacima sa bilo koje lokacije. NTI Backup Now EZ i MiST su dostupni za Windows, dok je za Mac, Android, i iOS dostupan samo MiST.

 

ADATA HC500 1

 

ADATA HC500 hard disk osigurava bezbednost Vaših podataka, ne samo putem backup-a, već i putem lokalne zaštite. Ukoliko Vaš hard disk doživi neke šokove usled udara, ADATA G Shock senzor za zaštitu se automatski uključuje i počinje da trepće crveno svetlo na uređaju. Kada šok prođe, prikazuje se konstantno ili trepćuće plavo svetlo koje ukazuje da je nastavljen normalan rad. Iako HC500 hard disk dolazi sa USB 3.0 interfejsom, kompatibilan je i sa starijim USB 2.0 uređajima.

 

ADATA HC500 2

 

HC500 dolazi u dve boje: titanijum i zlatnoj, a kućište uređaja je izrađeno od peskiranog metala. Dimenzije ovog eksternog hard diska su 115 x 77,6 x 15,5mm i dolazi sa 3 godine garancije.

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar