| Vesti | Hardver | ADATA predstavlja CE700
Hardver

ADATA predstavlja CE700

ADATA CE700

Kompanija ADATA Technology, lider u proizvodnji visoko-performansnih DRAM modula i NAND fleš memorija, je objavio da je predstavio CE700 bežični punjač iz Elite serije, par dana posle predstavljanja standardnog PV100 punjača.

ADATA CE700 je revolucionarni novi način za punjenje kompatibilnih mobilnih telefona putem induktivnog punjenja, što eliminiše potrebu za kablovima i glomaznim transformatorima. Jednostavnim postavljanjem telefona na postolje za punjenje, električna energija se automatski i bežično prenosi na uređaj koji se puni.

 

 

Smešten u elegantnom preklopnom postolju sa stilski dopadljivim aluminijumskim poklopcem otpozadi, CE700 poseduje gumiranu bazu koja sprečava da telefon sklizne. Fleksibilan dizajn omogućava njegovu upotrebu sa velikim brojem telefona koji podržavaju induktivno punjenje, a bežično punjenje je moguće i u polegnutom, kao i u uspravnom položaju. Jedinstven dizajn držača omogućava korisnicima da podese ugao položaja postolja za punjenje u skladu sa njihovim potrebama.

ADATA CE700 takođe omogućava da se telefon na sto postavi u uspravnom položaju, i tako postane stalak lak za upotrebu koji omogućava bolji pristup telefonu i bolju vidljivost. Da bi se rasipanje električne energije svelo na minimum, CE700 se automatski prebacuje u štedljivi mod čim nije u upotrebi.

 

ADATA CE700 1

 

Smešten u ultra-tanko kućište sa lepim zakrivljenim ivicama, CE700 je profesionalno sertifikovan da ispunjava Qi specifikaciju, čime se osigurava maksimalna kompatibilnost i sigurnost za ovu izuzetnu implementaciju novih tehnologija. Sposobnost Detekcije Stranog Objekta (FDO – Foreign Object Detection) i indikator štite korisnika i garantuju stabilan rad. Pošto uređaj puni pametni telefon bez tačaka sa električnim kontaktima, rizik od strujnog udara je eliminisan. Šta više, induktivno punjenje smanjuje mehaničko habanje koje je obično rezultat fizičkog povezivanja mobilnog telefona i punjača putem kablova.

 

ADATA CE700 2

 

Listu kompatibilnih uređaja možete videti na sledećem linku, dok detaljnije specifikacije možete videti ovde.

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar