| Vesti | Hardver | ADATA predstavio Premier DDR4 memoriju
Hardver

ADATA predstavio Premier DDR4 memoriju

ADATA Premier DDR4

Za početak 2133 MHz

 

Kompanija ADATA Technology, lider u proizvodnji visoko-performativnih DRAM modula i proizvoda od NAND Fleš memorija, je predstavio Premier DDR4 2133 nebaferovanu DIMM memoriju, koja podržava najnoviju Intel Haswell-E platformu ekstremnih performansi.

Zahvaljujući prednostima koje donosi DDR4 i rigorozni proizvodni proces koji ADATA sprovodi, Premium DDR4 2133 U-DIMM memorijske module PC DIY korisnicima predstavljaju najbolje rešenje za nadogradnju.

Sa taktom do 2133MHz i brzinom prenosa podataka koja dostiže čak i 17GB/s, Premier DDR4 2133 nebaferovana DIMM memorija pruža bolju efikasnost prenosa podataka nego prethodna generacija DRAM memorije. U poređenju sa DDR3 memorijom, DDR4 memorija ima više radne frekvencije i nižu potrošnju energije. Sa radnim naponom od samo 1,2V, nova DDR4 2133 nebaferovana DIMM memorija štedi i do 20% energije, što je čini komponentom koja je prijateljski orijentisanom ka životnoj okolini. U desktop PC računarima, prednosti DDR4 memorije će dovesti do nižih troškova i generalno unapređenih performansi.

 

ADATA Premier 2133 1x4GB T ADATA Premier 2133 1x8GB T
   
ADATA Premier 2133 2x4GB T ADATA Premier 2133 2x8GB T


Svi ADATA memorijski moduli su proizvedeni i testirani sa rigoroznim procesom kontrole kvaliteta i omogućavaju brze performanse i stabilan rad. Pored toga, ADATA memorijski moduli kupcima pružaju doživotnu garanciju za maksimalnu sigurnost.

Informacije o cenama još nismo dobili, ali kada ih dobijemo postavićemo ih na PCAXE forum.

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar