| Vesti | Hardver | ADATA predstavio HV611 USB 3.0 eksterni HDD
Hardver

ADATA predstavio HV611 USB 3.0 eksterni HDD

ADATA HV611

Iskažite vaš stil živopisnim bojama

 

ADATA Technology, lider u proizvodnji visoko-performativnih DRAM modula i proizvoda od NAND Fleš memorija, predstavio je HV611 USB 3.0 2.5” eksterni hard disk. Sa unikatnim dizajnom, živopisnim bojama, i jedinstvenim motivima u obliku slagalice, HV611 vam omogućava da iskažete Vaš stil na jednostavan način. Njegova kompaktnost omogućava vam da ga sa lakoćom nosite bilo gde.

U HV611 je implementiran SuperSpeed USB 3.0 interfejs, kojim su efikasnost i brzine prenosa podataka izuzetno povećani u odnosu na USB 2.0. HV611 ima jedinstven dizajn u motivima slagalice sa preklapajućim sjajnim i matiranim elementima postavljenim u veoma privlačnom stilu. Sa svetlim plavim LED indikatorom, korisnici će uvek znati status prenosa podataka. HV611 dolazi sa kapacitetima od 500GB i 1TB, i dostupan je u četiri boje – crnoj, beloj, plavoj i ružičastoj.

 

ADATA HV611 1 ADATA HV611 2
   
ADATA HV611 3 ADATA HV611 4

 

Kupcima HV611 diska je na raspolaganju mogućnost besplatnog preuzimanja ADATA OStoGo i HDDtoGo softvera, i užitak u trogodišnjoj garanciji, što garantuje pouzdanost, sigurnost, i ugodnost u korišćenju.

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar