| Vesti | Hardver | ADATA na Intel Developer Forumu 2014
Hardver

ADATA na Intel Developer Forumu 2014

ADATA IDF

DDR4 memorijski moduli spremni za Intel Haswell-E

 

ADATA Technology predstavlja novu liniju DDR4 memorijskih modula podržanih od strane Intel Haswell-E serije procesora.

Svi ADATA DDR4 memorijski moduli će biti izloženi na štandu pod brojem 379, na Intel Developer Forumu (IDF 2014).

ADATA DDR4 memorija je dizajnirana za primenu u serverima, radnim stanicama i gejmerskim PC računarima. ADATA DDR4 proizvodi su namenjeni kako običnim, tako i poslovnim i industrijskim korisnicima. 

  

Sva ADATA DDR4 DRAM memorijska rešenja su kompatibilna sa Intel Haswell-E platformom i dostupna sa kapacitetima od 4, 8 i 16GB, kako bi bile zadovoljene potrebe zahtevnih velikih Data Centara i računarstva u Oblaku (Cloud-u).

 

ADATA IDF 1

 

Ovi memorijski moduli imaju radni takt do 2133MHz i brzinu prenosa podataka koja dostiže i do 17GB/s. Sa radnim naponom od svega 1,2V, ADATA DDR4 memorijski moduli, prema rečima proizvođača, troše i do 20% manje energije u odnosu na konvencionalne DDR3 module. Zahvaljujući nižoj potrošnji, oni su „zeleniji“ izbor za korisnike koji tragaju za ekološki naklonjenim rešenjima.

 

ADATA IDF 2

 

ADATA serverski memorijski moduli dolaze u tri zgodne forme izrade: DDR4 R-DIMM za servere / poslovne sisteme, DDR4 VLP R-DIMM za Blade servere visoke klase i DDR4 ECC SO-SIMM za mikro servere. Sa kapacitetima od 4, 8 i 16GB, radnim taktovima do 2133MHz i brzinama do 17GB/s, ADATA serverski DDR4 memorijski moduli su u potpunosti kompatibilni sa Intel Haswell-E platformom.

 

ADATA IDF 3

 

Za desktop PC korisnike, ADATA Premier DDR4 2133 U-DIMM memorijski moduli su rešenje za nadogradnju za DIY PC korisnike. Dolaze sa radnim taktom počevši od 2133MHz i brzinom prenosa podataka od 17GB/s.

 

ADATA IDF 4 T ADATA IDF 5 T ADATA IDF 6 T

 

ADATA XPG Z1 DDR4 U-DIMM je namenjen gejmerima. Sa radnim taktom koji dostiže i do 3200MHz i brzinom prenosa podataka od 25,6GB/s, XPG Z1 entuzijastima pruža velike brzine prenosa podataka.

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu