| Vesti | Hardver | ADATA invazija na COMPUTEX
Hardver

ADATA invazija na COMPUTEX

ADATA COMPUTEX

ADATA će na ovogodišnjem COMPUTEX sajmu predstaviti kompletnu gamu svojih modela SSD drajvova, DDR3 i DDR4 memorijskih modula, kako serverskih tako i onih namenjenih overklokerima, pa čak i bežični punjač.

Biće prikazani standardni 2,5“ SSD-ovi, kao i M.2 sa podrškom za LDPC (Low-Density Parity Check) tehnologiju i kapacitetom od 2 TB. Minijaturnom M.2 formatu pridružuje se i μSSD format dimenzija 16×20 mm (u poređenju sa 22×30 mm kod M.2) što je manje od jednog desetog dela veličine standardnog 2.5“ drajva.

Ovi mikro drajvovi su dostupni u kapacitetima do 128 GB, imaju brzinu transfera do 500 MB/s i podržavaju DevSLP funkciju za štednju energije što ih čini idealnim za ugradnju u mobilne uređaje.

ADATA će takođe ponuditi SSD rešenja namenjena upotrebi u industrijskim uslovima, koja se dizajniraju prema potrebama klijenta. Ponuđene opcije su A+SLC mod, PLP (power loss protection), WP (write protect), kastomizacija firmvera, maksimalne performanse i produženi radni vek koji iznosi preko 15 puta u odnosu na standardne SSD-ove.

ADATA planira da prikaže i niz proizvoda namenjenih serverskim i enterprise radnim okruženjima. Kao jedan od Intelovih strateških partnera, ADATA će prikazati i serverske DDR4 RDIMM memorijske module namenje Xeon E5-2600 v3 seriji sa gustinom do 16 GB i taktom od 2133 MHz.

Posetioci ADATA štanda na COMPUTEX sajmu biće u prilici da na licu mesta isprobaju bežični punjač za mobilne uređaje sa oznakom CE700. Overklokeri nisu zaboravljeni, pa će ADATA prikazati i DDR4 XPG Z1, kao i DDR3 XPG V3 memorijske module čiji su hladnjaci izmenjivi, pa korisnik može da izabere boju hladnjaka koja se slaže sa matičnom pločom. Vraćamo se u vreme izmenjivih maski za mobilne telefone…

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu