Quantcast

če

17

avg

2017

Shuttle predstavio novi XH110G PC sa PCie slotovima Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

XH110GKompanija Shuttle je predstavila novi XH110G model PC-a sa PCI Express x16 3.0 slotovima. Za snagu je zadužena nova Intel Core sedma generacija procesora, kao i najnovija tehnologija storage-a i drive-a. XH110G model je model iz XPC slim kategorije i u pitanju je barebone PC dimenzija 25 x 20 x 7.85 cm.

Opširnije...
 

sre

16

avg

2017

Motorola objavila dolazak novog Moto Mod-a Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MotoZGameMotorola je objavila datum lansiranja kao i cenu njihovog novog proizvoda - u pitanju je gamepad Moto Mod. Ovaj novi mod pristiže na tržište 25. avgusta, a može se nabaviti po ceni od 80 dolara.

Opširnije...
 

uto

15

avg

2017

AMD: Predstavljene Radeon RX Vega grafičke karte Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

VegaRXČelnici iz kompanije AMD su objavili da su Radeon RX Vega grafičke karte dostupne širom sveta kao i da su namenjene gejmerima koji žele da poboljšaju mogućnosti grafike. Takođe, iz AMD-a navode da su pripremili i ograničenu seriju Radeon Pack, kao što je Radeon Black Pack sa Radeon RX Vega 64 sa vazdušnim hlađenjem kao i Radeon Aqua Pack sa Radeon RX Vega 64 sa vodenim hlađenjem.

Opširnije...
 

pon

14

avg

2017

Deathmatch mečevi dolaze na 'Overwatch' Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

OverwatchUpdateNakon što su Jeff Kaplan i ostatak developing tima Overwatch-a omogućili ovogodišnji Summer Games događaj, i najavili Overwatch League, ovoga puta fanove igre očekuju i Deathmatch okršaji. U svom Developer Update video materijalu se navodi da će Overwatch biti update-ovan sa Free-For-All i Team Deathmatch modovima.

Opširnije...
 

ned

13

avg

2017

AMD predstavio Ryzen Threadripper procesore Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AMDRyzenKompanija AMD je predstavila dugo očekivane AMD Ryzen Threadripper procesore. U pitanju su AMD Ryzen Threadripper 1950X i AMD Ryzen Threadripper 1920X. Oba modela prema rečima čelnika su modelirani prema korisnicima koji su željni novih i boljih performansi, mogućnosti overkloka i za one koje obavljaju više poslova istovremeno. Takođe, navedeno je da su Ryzen Threadripper-i dizajnirani da podrže zahtevnije procese, bilo da su kompleksne 3D scene, strimovanje video sadržaja u visokom kvalitetu ili enkodiranje, sakupljanje ili enkriptovanje fajlova.

Opširnije...
 

če

10

avg

2017

Intel: Osma generacija Core procesora 21. avgusta Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

IntelCore8Čelnici kompanije Intel su najavili da će 21. avgusta biti premijerno predstavljena osma generacija njihovih Core CPU-ova, a tu će biti i direktan livestream na Intel-ovoj Facebook stranici. Razvojni tim se nada da će Intel-ovi Core procesori ponuditi idealne performanse za svoje korisnike.

Opširnije...
 

sre

09

avg

2017

HyperX: FPS i MOBA igračke komplete za nadogradnju tastera Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

HyperXMOBAZa one koji žele da nadograde tastere, tim iz HyperX-a su odlučili da izađu u susret korisnicima predstavljanjem igračkih tastera za FPS i MOBA igračke konfiguracije. Proizvođači navode da su dizajnirali ove tastere za gejmere koji žele da napreduju u igrama kao što su League of Legends, ili CS:GO.

Opširnije...
 

uto

08

avg

2017

EKWB predstavio vodene blokove za RX Vega grafičke karte Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

RadeonRXEKWB je predstavio full cover vodene blokove za AMD Radeon RX Vega grafičke karte. Čelnici tvrde kako će korisnici moći da pretvore njihov GPU u single slot grafičku kartu i blok za vodeno hlađenje će omogućiti da dostigne visoke frekvencije, radi boljih performansi tokom gejminga ili bilo kojih drugih zadataka koji zahtevaju napor GPU-a. Ovaj vodeni blok direktno hladi GPU, HBM2 memoriju i VRM (modul regulacije napona) jer voda teče direktno kroz kritična područja, omogućavajući tako grafičkoj kartici i VRM-u da ostanu stabilni pri velikim overklokovima.

Opširnije...
 

pon

07

avg

2017

ADATA potvrdila AURA Sync podršku za XPG SPECTRIX Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SpectrixSupportČelnici ADATA Technology su objavili je da je XPG SPECTRIX D40 RGB DDR4 memorija kompatibilna sa ASUS AURA Sync softverom. Vlasnici ASUS matičnih ploča moći će da prilagode elemente RGB osvetljenja koje je ugrađeno u D40 module, uz izbor raspona boja, sekvence osvetljenja i još mnogo toga. SPECTRIX D40 moduli su optimizovani za Intel X299 platformu, a kompatibilni su i sa AMD AM4 matičnim pločama. Proizvođači tvrde da su kreirani za igrače, overklokere i modere kućišta, kao i da moduli pružaju više opcija i karakteristika za prilagođavanje i podržavaju trend izrade računara koji uključuje napredni RGB i LED.

Opširnije...
 

ned

06

avg

2017

ADATA predstavila XPG SPECTRIX D40 RGB DDR4 memoriju Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

XPGSpectrixČelnici ADATA Technology su predstavili XPG SPECTRIX D40 DDR4 memoriju sa promenljivim i programabilnim RGB osvetljenjem. Bazirana na XPG Dazzle DDR4 modulima, SPECTRIX D40 zamenjuje jednobojni LED višebojnim RGB osvetljenjem. Isporučuje se sa radnim taktovima od 2400 MHz do preko 4000 MHz, a tu je i podrška za Intel XMP 2.0 i hlađenje. Za SPECTRIX D40 memoriju prozivođači tvrde da kombinuje estetiku RGB-a sa performansama i mogućnostima za overklokovanje, kao i da je namenjena najzahtevnijim igračima, moderima kućišta i takmičarima u overklokingu. SPECTRIX D40 memorija je kompatibilna i sa AMD AM4/Ryzen platformom.

Opširnije...
 


Strana 1 od 214