Quantcast
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

če

18

sep

2014

Transcend JetDrive memorijske kartice i SSD-i za MacBook Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Transcend MacBookSvi korisnici MacBook-a od sada mogu povećati prostor sa skladištenje podataka na svom uređaju sa Transcend JetDrive Lite memorijskim karticama.

Ove memorijske kartice postoje u različitim dimenzijama i namenjene su MacBook Air i MacBook Pro računarima. Uz JetDrive Lite dobijate i do 128GB prostora za skladištenje podataka na Vašem MacBook-u.

A zahvaljujući JetDrive SSD-u možete povećati SSD memoriju, ali i poboljšati rad svog MacBook-a. 

Opširnije...
 

če

18

sep

2014

Genius predstavlja HS-970BT Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Bežične Bluetooth slušalice Genius HS-970BT

 

Genius HS 970BTGenius je predstavio novitet u svojoj seriji bežičnih slušalica: HS-970BT. Ove slušalice su namenjene svima koji ih koriste po više sati, ali i onima koji žele slušati muziku dok su u pokretu, bez zaplitanja žica.

Ovaj model slušalica donosi dve značajne novine u Geniusov portfolio bežičnih slušalica s mikrofonom: NFC tehnologiju i aptX zvučni kodek.

Ugradnja tehnologije NFC (Near Field Communication) olakšava povezivanje sa drugim uređajima putem Bluetooth veze. Dovoljno je dotaknuti slušalice i uređaj sa kojim ih želimo spojiti da bismo ostvarili vezu. NFC je prisutan na mnogim novim tabletima, pametnim telefonima i drugim uređajima, a ako koristite starije uređaje koji nemaju NFC, slušalice možete povezati i na klasičan način. 

Opširnije...
 

sre

17

sep

2014

Thermaltake proširuje Luna seriju ventilatora Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Luna LED ventilatori: 12, 14 i 20

 

TT LunaThermaltake predstavlja nove Luna ventilatore koji pored 120mm modela sada dolaze i u veličinama od 140mm i 200mm, i to sa različitim opcijama LED osvetljenja. Ovi ventilatori su namenjeni kućištima, kako radijatorima od vodenih hlađenja, tako i kulerima.

Thermaltake kaže da Luna ventilatori imaju ćoškove izrađene od antivibracione gume, čime se povećava njihova stabilnost pri radu.

Dolaze sa 7, 9 i 11 lopatica, u zavisnosti od modela, a specifičan dizajn obezbeđuje optimalan protok vazduha i tih rad. 

Opširnije...
 

sre

17

sep

2014

Phanteks Enthoo Evolv mATX Tower kućište Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Phanteks EVOLVPhanteks je predstavio svoje prvo mITX/mATX kućište. Enthoo Evolv je takođe prvo Phanteks-ovo kućište u potpunosti izrađeno od aluminijuma. Kompaktnog je dizajna i ima bočni prozor.

Ovo kućište je fabrički opremljeno jednim 200mm ventilatorom sa prednje strane i jednim 140mm ventilatorom sa zadnje strane. Oba ventilatora (PH-F200SP i PH-F140SP) pripadaju novoj, redizajniranoj i poboljšanoj, Phanteks SP seriji.

Uz kućište dolazi i PWM razdelnik, kao i Phanteks-ove Hoop-N-Loop vezice za kablove koje, u kombinaciji sa posebnom donjom komorom za hard diskove i sakrivanje kablova, obezbeđuju uredno kabliranje. 

Opširnije...
 

uto

16

sep

2014

Antec najavljuje novu EDGE liniju napajanja Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Antec EDGEAntec proširuje svoju ponudu modularnih napajanja novom EDGE serijom, koja bi na EU tržištu trebala da se pojavi tokom septembra. Ova napajanja su prvenstveno namenjena entuzijastima koji zahtevaju tišinu pri radu i visoke performanse.

Antec EDGE serija je bazirana na potpuno novoj platformi, razvijenoj u saradnji sa Seasonic-om. EDGE napajanja su smeštena u kućište od SECC čelika debelog 0,8mm, koji je ofarban u crno i otporan na ogrebotine (verovatno je plastifikacija u pitanju).

Ova napajanja koriste ventilator sa FDB (fluid dynamic bearing) ležajem i imaju belo LED osvetljenje. Uz EDGE napajanja dolaze i silikonski odstojnici koji, takođe, doprinose tišini pri radu, a i estetici. 

Opširnije...
 

uto

16

sep

2014

In Win D-Frame Mini kućište Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

In Win Dframe miniIn Win na tržište izbacuje D-Frame Mini, kućište ručne izrade, napravljeno istom tehnikom kao i originalni D-Frame. Ipak, novo kućište je posebno redizajnirano da primi Mini-ITX matične ploče.

In Win D-Frame Mini je dostupan u tri boje: mat crna, crvena i narandžasta.

Ovo kućište je izrađeno od 4mm debelog aluminijumskog rama (aluminijumske cevi) i 3mm debelog zatamljenog kaljenog stakla. Zahvaljujući gumenim zaštitnim prstenovima (odstojnicima) i tome što su stakleni paneli postavljeni sa unutrašnje strane okvira, kućište možete postaviti u bilo koji željeni položaj. 

Opširnije...
 

uto

16

sep

2014

D-Link predstavio DCS-5615 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Dlink DCS-5615Kompanija D-Link je proširila svoj portfolio video nadzora sa najmanjom pan & tilt dome kamerom do danas - DCS-5615. DCS-5615 kamera pojačava D-Link-ovu posvećenost rastućem tržištu dajući preduzećima izbor za širok spektar opcija video nadzora, za skoro svaku potrebu bezbednosti.

Trends for 2014 - Video Surveillance Trends for the Year Ahead dokument ukazuje da će nedavni razvoj u Power over Ethernet (PoE) proizvodima učiniti video nadzor mnogo više održivom opcijom za bezbednost u 2014. PoE eliminiše potrebu za posebnim napajanjem, tako da DCS-5615 može biti raspoređena na mestima gde nedostaju lako dostupne zidne utičnice ili u teško dostupnim zonama. Kompaktne dimenzije čini kameru lakom za instaliranje, kao i očiglednim izborom za preduzeća koja žele diskretno rešenje video nadzora.

Opširnije...
 

pon

15

sep

2014

NVIDIA GeForce GTX 980 grafička karta Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Prve fotografije štampane ploče referentnog modela

 

NVIDIA GTX 980Pojavile su se prve fotografije referentnog modela NVIDIA GeForce GTX 980 grafičke karte. Štampana ploča ove karte veoma lepo izgleda, na šta ćemo verovatno i da se naviknemo, jer će sigurno proći dosta vremena dok se ne pojavi ne-referentni model štampane ploče za GTX 980. Ipak, postoji mogućnost da će se manja verzija ove karte, GTX 970, od samog starta pojaviti sa ne-referentnim štampanim pločama.

Što se spoljašnjosti tiče, GTX 980 u potpunosti izgleda kao referentni model GeForce GTX 780, sa prepoznatljivim NVIDIA dizajnom oklopa. 

Opširnije...
 

pon

15

sep

2014

Pristižu rezultati X99 matičnih ploča Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

X99 ResultsPojavili su se prvi razultati testova novih X99 matičnih ploča, a u testovima je učestvovala i ASRock matična ploča. ASRock kaže da su rezultati su dobri i bolji od očekivanih. U testiranju je učestvovalo šest matičnih ploča: ASUS X99 Deluxe, ASUS Rampage V Extreme, Gigabyte X99-SOC Force, Gigabyte X99-UD4, EVGA X99 Classified i naravno naša matična ploča ASRock X99 WS.

Rezultate su analizirali samo iz jednog izvora, i to sa OCAholic web stranice. Treba imati na umu da je ovo samo jedan izvor, ali pošto im je baterija testova svestrana i mi verujemo da od njih možemo izvući korisne informacije. Njihovo upoređivanje se sastoji od čak 17 vrsta testova, raznih sintetičkih, gejming i realnih radnih opterećenja. 

Opširnije...
 

ned

14

sep

2014

Radeon R9 290X po nižoj ceni? Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Radeon R9 290XAMD navodno radi sa svojim proizvođačima i distributerima na tome da se spuste cene Radeon R9 290X grafičke karte, njihove flagship karte sa jednim GPU-om. Ne-referentni model ove karte trenutno možete kupiti po najnižoj ceni od 449$, a za otprilike 50$ više ako želite fabrički overklokavanu kartu.

Ovaj potez je usledio prvobitnu AMD-ovu odluku da se spuste cene Radeon R9 295X grafičke karte sa dva GPU-a, za čak 34%. Time je cena te karte spuštena na 999$, a po performansama je u rangu sa GeForce GTX TITAN-Z kartom koja košta 2999$. 

Opširnije...
 


Strana 1 od 162
Get Adobe Flash player