Quantcast
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

če

23

apr

2015

U toku je ASUS ROG OC Showdown 2015 Extreme Series Round 2 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ASUS ROG Extreme Series R2ASUS ROG sprovodi drugo kolo globalnog takmičenja u overklokovanju, OC Showdown 2015 Extreme Series, u kojem učestvuju ekstremni overklokeri uz primenu subzero sistema hlađenja za ostvarivanje najekstremnijih rezultata.

ROG OC Showdown 2015 se organizuje u dve serije, Formula i Extreme, a svaka je podeljena u tri kola. U kooperaciji sa HWBOT.org i partnerima takmičenja - Intel, G.Skill, Enermax i Extreme Cooling Components (8ECC) - ROG poziva subzero overklokere da se pripreme i podnesu svoje prijave za drugo kolo takmičenja u Extreme seriji. 

Opširnije...
 

uto

21

apr

2015

ASUS Republic of Gamers najavljuje GR6 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ASUS ROG GR6ASUS Republic of Gamers je predstavio ROG GR6, ultra-kompaktan PC veličine konzole, koji poseduje Intel Core i5 procesor pete generacije i NVIDIA GeForce GTX 960M grafiku za Full HD igranje. Opremljen je sa 8GB DDR3L memorije (proširivih na maksimum 16GB) i hard diskom ili SSD uređajem. GR6 ima ugrađen 802.11ac Wi-Fi i dolazi sa fabrički instaliranim Windows 8.1 operativnim sistemom.

ROG GR6 je dizajniran da omogući lak pristup 2,5-inčnim HDD/SSD uređajima i SO-DIMM memoriji. Emituje samo 20db buke u idle stanju, a 28db pri punom opterećenju. Opremljen je bakarnim toplotnim cevima i velikim ventilatorom radi efikasnog odvođenja toplote sa procesora i grafike. 

Opširnije...
 

pon

20

apr

2015

Tt eSPORTS predstavlja VENTUS X gejming miša Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Tt eSPORTS VENTUS XTt eSPORTS je predstavio novog člana VENTUS porodice, VENTUS X gejming miša, namenjenog korisnicima koji preferiraju malo suptilniji dizajn. Kao i njegov prethodnik VENTUS, i ovaj miš može da se pohvali ergonomskim oblikom, heksagonalnim rupicama na gornjem delu, ali i gumiranim stranicama za komfornu upotrebu.

VENTUS X ima Avago laserski senzor od 5700 DPI i crveno LED osvetljenje u dve zone – na scroll točkiću i na logou zmaja. Ova dva mesta mogu zasebno biti osvetljena, zahvaljujući on/off dugmiću. Prilikom menjanja DPI vrednosti, scroll točkić će zasvetleti da označi promenu. 

Opširnije...
 

če

16

apr

2015

ASUS najavjuje TUF Trooper B85 matičnu ploču Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ASUS TUF Trooper B85Kompanija ASUS je najavila TUF Trooper B85 matičnu ploču, dizajniranu da podnese sve vrste opterećenja i testiranu po vojnim standardima. TUF Trooper B85 je sertifikovana kao serverska ploča od strane TUF inženjera i poseduje petogodišnju garanciju.

TUF Trooper B85 inkorporira mnoge TUF karakteristike, uključujući TUF LANGuard Ethernet priključak i TUF ESD Guards 2 zaštitu od elektrostatičkog pražnjenja. Bazirana na Intel B85 Express čipsetu, najnovija TUF ploča je opremljena izdržljivim TUF komponentama, Hi-Fi TUF Audio konekcijom i fleksibilnom regulacijom temperature sa TUF Thermal Radar Core tehnologijom. 

Opširnije...
 

če

16

apr

2015

Thermaltake predstavlja Commander FT kontroler za ventilatore Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Thermaltake Commander FTThermaltake će na tržište plasirati novi kontroler za ventilatore koji može da se pohvali ekranom na dodir, dijagonale 5,5 inča. Commander FT Touch Screen Fan Controller je prvi put najavljen na sajmu CES 2015, a sada je i zvanično predstavljen.

Commander FT će korisnicima omogućiti da nadgledaju i kontrolišu brzine i temperature od čak pet ventilatora istovremeno. Veliki ekran na dodir dodatno olakšava korišćenje kontrolera, dok Auto, Manual, Performance i Silent načini rada pružaju sveobuhvatnu kontrolu performansi ventilatora, uključujući podešavanja temperature i glasnoće. Da biste instalirali Commander FT na kućištu Vam treba jedan slobodan 5.25” podeok. 

Opširnije...
 

uto

14

apr

2015

PayPal konačno funkcioniše u Srbiji? Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PayPal SrbijaKako od izvora saznajemo, PayPal je sinoć ponovo omogućio naplatu korisnicima iz Srbije putem ovog servisa.

„Testirali smo i uverili se da funkcioniše sve za fizička lica, za pravna još nismo sigurni“, kaže Zoran Torbica iz Centra za razvoj interneta. On dodaje da je odlično što PayPal konačno funkcioniše u našoj zemlji bez problema. 

Opširnije...
 

če

09

apr

2015

Uskršnji zeka donosi fotke XFX Radeon R9 390 grafičke karte Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

XFX Radeon R9-390-DDKao i uvek, kada je reč o novom hardveru, neke fotografije dospeju u javnost i pre oficijalnog predstavljanja proizvoda. Ovoga puta je reč o XFX Radeon R9 390 Double Dissipation grafičkoj karti, proizvodu koji se nestrpljivo iščekuje ovih dana. Karta od XFX-a koristi hlađenje koje zauzima dva slota i ima dva ventilatora od 100mm koji duvaju kroz klasični hladnjak sa aluminijumskim rebrima.

Karta se napaja preko kombinacije jednog 6-pinskog i jednog 8-pinskog priključka, i pretpostavljamo da će se potrošnja u piku kretati oko 300W. Ima podršku za XDMA CrossFire kao i grafičke karte iz R9 290 serije, dakle ne zahteva upotrebu mostića.

Opširnije...
 

pon

06

apr

2015

Cougar najavljuje 300M gejming miša Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Cougar 300MKompanija Cougar je najavila da će na tržište uskoro plasirati novog miša, prvenstveno namenjenog gejmerskoj populaciji. Novi 300M miš se može pohvaliti sa senzorom od 4000 DPI, 7 programabilnih tastera, vremenom odziva od 1000Hz (1ms) i podrškom za Cougarov UIX System - softver koji omogućava upravljanje gejming periferijama.

Cougar 300M koristi precizni ADNS-3090 optički senzor i OMRON prekidače sa radnim vekom od minimum 5 miliona klikova. Kabel od miša ima pletenu presvlaku, a sam miš ima ergonomski dizajn. Testiran je i odobren od strane profesionalnih gejmera, sa akcentom na kvalitetu i funkcionalnosti. 

Opširnije...
 

ned

05

apr

2015

Canon po 12. put slavi prvo mesto među proizvođačima digitalnih kamera Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Canon prvo mestoKompanija Canon je objavila da 12. godinu za redom slavi prvo mesto na svetskom tržištu među proizvođačima digitalnih kamera sa zamenjivim objektivom, mereno po broju isporuka.

Canonov položaj tržišnog lidera utemeljen je 2003. godine, u vreme kada je tržište digitalnih SLR fotoaparata još uvek bilo u začetku, sa predstavljanjem revolucionarnog fotoaparata EOS 300D. Nudeći kompaktan i lagan format po povoljnoj ceni, EOS 300D je označio početak Canonovog rasta na tržištu digitalnih SLR fotoaparata.

Canon je od tada nastavio sa inovacijama i predstavio niz proizvoda koji su definisali ovu branšu, uključujući seriju za profesionalne korisnike, EOS-1D i seriju EOS 5D, koja je utabala put za snimanje videa digitalnim SLR fotoaparatima, zahvaljujući senzoru širokog kadra. 

Opširnije...
 

sub

04

apr

2015

ASUS predstavio Limited 20th Anniversary Gold Edition GTX 980 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ASUS GTX 980 Gold EditionKompanija ASUS je 01. aprila 2015. proslavila 20 godina proizvodnje grafičkih karti, a to su obeležili izdavanjem posebne, ograničene serije, pod nazivom 20th Anniversary Gold Edition GTX 980. Naravno, naši forumaši su već istog dana pokrenuli diskusiju na temu nove karte, kojoj se možete priključiti ovde.

ASUS GTX 980 Gold Edition opremljena je najnovijim NVIDIA GeForce GTX 980 grafičkim procesorom, koji radi na taktu od 1431MHz, u kombinaciji sa ekskluzivnim ASUS tehnologijama.

Kao deo proslave dvadesetogodišnjice, ASUS je takođe izbacio i posebnu belu ediciju Turbo Series grafičkih karti, pod nazivom GTX 970 Turbo Edition, opremljenih novim, modernim dizajnom hladnjaka sa Scalable Link Interface (SLI) konfiguracijom. 

Opširnije...
 


Strana 1 od 185