Quantcast

če

14

dec

2017

MasterKeys MK750 - Nova tastatura od CM-a! Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Cooler Master Masterkey750Game Smarter, Not Harder - počinje Cooler Master ovom krilaticom u svom saopštenju gde se predstavlja nova gejming tastatura.

Cooler Master MasterKeys MK750 je pro-grade mehanička gejming tastatura koja odiše minimalističkim dizajnom uz uglađen profil koji poseduje i odstranjivi wrist rest koji dodaje osećaju udobnosti pri zahtevnim igračkim sesijama.

Dodatak ambijentu daje i RGB svetlosna traka koja okružuje tastaturu.

Opširnije...
 

uto

12

dec

2017

Stiže UV100F, ADATA-in novi USB fleš disk Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ADATA UV100FZa prazničnu sezonu, ADATA je odlučila da podeli poklon sa svojim korisnicima u vidu novog USB fleš diska.

UV100F USB 2.0 disk je dostupan u varijantama od 16 GB i 32 GB i krasi ga crveno-beli dizajn sa božićnim elementima.

"UV100F je savršen poklon za prijatelje, porodicu ili kolege, a prodaje se u dopadljivoj crvenoj kutiji koja dodatno naglašava njegov status specijalnog izdanja. Ovaj model je deo duge tradicije specijalnih izdanja USB fleš diskova kompanije ADATA, koji su postali veoma traženi među kolekcionarima." - navodi se iz ove kuće.

Opširnije...
 

uto

12

dec

2017

Atari Speakerhat od sada u prodaji Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Atari SpeakerhatAtari Speakerhat je konačno u prodaji, a za oko 130 dolara ćete moći da uživate u kapi sa ugrađenim Bluetooth stereo zvučnicima.

Možete birati između Fuji Blackout modela sa plavim ili žutim snapback-ovima, a tu su i kačketi ograničenih serija poput Pong ili Blade Runner 2049.

Atari Speakerhat je tip baseball kačketa sa high-fidelity stereo zvučnicima i mikrofonom koji se automatski može povezati sa bilo kojim uređajim koji ima omogućen Bluetooth.

Opširnije...
 

uto

12

dec

2017

Intel predstavio Gemini Lake Celeron i Pentium čipove Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Intel Pentium CeleronNovi Intel-ovi low-power čipovi su bazirani na Gemini Lake arhitekturi i predstavljeni su u formi Pentium Silver, kao i Celeron CPU-ova.

Nadovezujući se na procesore bazirane na prošlogodišnjoj Apollo Lake arhitekturi, novi Gemini Lake čipovi nude blagi porast u procesiranju i grafičkim performansama uz memorijska poboljšanja i nove video mogućnosti.

Pentium Silver, kao i novi Celeron čipovi, se pokreću na baznoj arhitekturi koju Intel koristi za Atom čipove.

Opširnije...
 

pon

11

dec

2017

Stigao je Titan - najnoviji GPU iz NVIDIA-e Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

NVIDIA TITAN"Do sada najmoćniji GPU za PC računare" - ovako je NVIDIA-in osnivač i CEO Jensen Huang ukratko opisao novi Titan GPU koji je pušten u prodaju.

Titan V je imao svoj debi na Neural Information Processing Systems konferenciji, a ovaj GPU poseduje Volta mikroarhitekturu koja je dizajnirana tako da duplira energetsku efikasnost prošlih modela.

Takođe, čelnici su napomenuli da Titan V može da isporuči do 110 teraflopsa (ili devet puta više u odnosu na prethodnog Titana).

Opširnije...
 

sub

09

dec

2017

ADATA predstavila i-Memory AI720 iOS OTG USB fleš disk Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ADATA AI720Stiže i-Memory AI720, novi fleš disk iz kuhinje ADATA Technology.

AI720 poseduje Apple MFi sertifikat i debeo je svega 7,5 mm, a nudi i Lightning i USB 3.1 konektore.

Postoji funkcija snimanja 4K video materijala direktno na fleš disk, a tu je i podrška za snažnu enkripciju.

AI720 je dizajniran da uz pomoć nano tehnologije oblaganja bude otporan na vodu i prašinu.

Dostupan je u kapacitetima od 32 GB, 64 GB i 128 GB, u zlatnoj i sivoj boji.

Opširnije...
 

sub

09

dec

2017

ADATA: Stigli su novi UV220 i UV320 USB fleš diskovi Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ADATA UVADATA ponuda prenosivih uređaja postaje bogatija za dva nova člana - u pitanju su UV220 i UV320 USB fleš diskovi.

Dok UV220 podržava USB 2.0 i dolazi u kapacitetima do 64 GB, UV320 je opremljen USB 3.1 tehnologijom i dostupan u varijantama do 128 GB.

Oba modela imaju isti dizajn bez poklopca, pri čemu se konektor izvlači i uvlači pomoću kliznog mehanizma.

"ADATA ostaje posvećena svojoj vodećoj ulozi u svetu, kada su USB fleš diskovi u pitanju, i nastaviće da predstavlja nove modele u skladu sa potrebama tržišta." - navodi se između ostalog u saopštenju.

Opširnije...
 

če

07

dec

2017

ADATA predstavila XPG SX6000 SSD Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SX6000XPG SX6000 SSD stiže iz kuhinje ADATA Technology, a sam uređaj koristi kompaktni M.2 format i dostiže 1000 MB/s pri čitanju i 800 MB/s pri upisu podataka.

"Ovaj proizvod predstavlja hrabar pokušaj da se ponude performanse koje daju PCI Express diskovi, po ceni koja je veoma bliska tradicionalnim 2,5“ SATA SSD-ovima. Ova ponuda je rezultat fokusa kompanije ADATA na veoma brze, kompaktne M.2 diskove namenjene gejmerima, overklokerima i entuzijastima koji sami sklapaju svoj PC." - navodi se u saopštenju.

"SX6000 je napravljen u skladu sa NVMe 1.2 specifikacijama i nudi kapacitet do čak 1 TB, a sve to na veoma pristupačnom nivou, pri čemu postoje i napredniji modeli SX7000, SX8000 i SX9000."

Opširnije...
 

sre

06

dec

2017

Microsoft: Azure je prvi globalni cloud koji koristi EPYC procesore Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

EPYCCorey Sanders iz Microsoft-a je predstavio sledeću generaciju storage-optimizovanih VM (virtuelnih mašina) L-serije koje pokreću AMD-ovi EPYC procesori.

"Ponosni smo što je AMD deo Azure Compute porodice." - navodi Sanders.

"Blisko smo radili sa AMD-om kako bi razvili Lv2-seriju koja je tu za potrošače pri radnim opterećenjima poput MongoDB, Cassandra-e ili Cloudera-e koji crpe prostor za skladištenje i zahtevaju visok nivo I/O."

Opširnije...
 

uto

05

dec

2017

Samsung predstavlja eUFS od 512GB za mobilne telefone Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SamsungTim kompanije Samsung je izjavio da je počela masovna proizvodnja 512GB eUFS-a (embedded Universal Flash Storage-a), koji bi bili implementirani u sledećoj generaciji mobilnih uređaja.

"Novi Samsung 512GB eUFS nudi najbolje ugrađeno rešenje za podatke za sledeću generaciju premium pametnih telefona koje prevazilazi moguća ograničenja u sistemskim performansama koje se mogu odigrati uz korišćenje microSD karti", naveo je Jaesoo Han, izvršni potpredsednik marketinga i prodaje memorija u Samsung-u.

"Duplirani prostor za skladištenje podatka u odnosu na eUFS model od 256GB nudi mogućnost da smestite do čak 130 4K Ultra HD video materijala u trajanju od 10 minuta."

Opširnije...
 


Strana 1 od 222