Quantcast
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

če

17

apr

2014

Thermaltake je predstavio BlacX – WiFi doking stanicu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Thermaltake BlacX UrbanThermaltake BlacX Urban je kompaktna doking stanica za hard diskove sa ugrađenim WiFi adapterom. On nudi kompletan i jednostavan način za povezivanje i pristupanje vašim podacima.

Zbog integrisanog WiFi-a, svojim podatcima možete pristupiti i preko pametnih telefona, tableta i drugih prenosivih uređaja. Nezavisnog od toga da li ste vlasnik Apple proizvoda sa iOS operativnim sistemom ili posedujete Android uređaj, jednostavnim instaliranjem „TtCloud“ aplikacije ste već spremni za povezivanje!

BlacX Urban takođe podržava UpnP standard koji će Vam pružiti široku kompatibilnost povezivanja.

Opširnije...
 

če

17

apr

2014

Logitech predstavio Illuminated K830 tastaturu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Logitech K830Kompanija Logitech je predstavila Logitech Living-Room Illuminated K830 tastaturu za lakše upravljanje i uživanje korisnika dok recimo gleda svoj omiljeni TV program.

Logitech K830 je punjiva tastatura koja ima tastere sa pozadinskim osvetljenjem, integrisani touchpad i napredne mogućnosti bežičnog povezivanja kako bi korisnik mogao lakše pisati ili upravljati TV-om sa svog kauča ili kreveta, čak i u mraku.

 

Opširnije...
 

uto

15

apr

2014

ThermalTake na PAX East 2014 sajmu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Thermaltake na PEX East 2014 Kompanija ThermalTake je iskoristila priliku da na ovogodišnjem PAX East 2014 sajmu, koji je održan od 11-13. aprila u Bostonu, u partnerstvu sa Newegg-om upozna posetioce sa svojim novim periferijama namenjenih igračima, kao i drugim proizvodima namenjenim hardverskim entuzijastima.

Počeci Pax East potiću od već davne 2004. godine, a danas predstavlja veliki događaj gde se okupljaju sponzori, gejmeri i naravno proizvođači hardvera za gejmere i entuzijaste.

 

Opširnije...
 

pet

11

apr

2014

ADATA usvaja DDR4 specifikaciju Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ADATA DDR4ADATA je objavio predstavljanje novih DDR4 modula koji podržavaju nadolazeću familiju Intel serverskih procesora. U bliskoj saradnji sa Intel-om, ADATA je uspešno razvio i predstavio DDR4 RDIMM (ECC Registrovan DIMM) koji je u potpunosti kompatibilan sa novo najavljenom, narednom generacijom Intel Xeon E5-2600 v3 familijom procesora.

Novi moduli dolaze sa kapacitetima od 4, 8 i 16 GB, napajaju se na naponu od 1,2V, kao i radnom frekvencijom od 2133MHz. Više radne frekvencije, brži prenos podataka i niža potrošnja rada čine DDR4 memoriju izuzetno pogodnom za upotrebu u polju oblak servera, skladišnoj i mrežnoj upotrebi.

 

Opširnije...
 

uto

08

apr

2014

Noctua predstavlja NH-D15 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Noctua NH-D15Noctua je danas predstavila svoj novi flagship model NH-D15. Napravljen je po osnovi legendarnog NH-D14, tako da je i NH-D15 dual tower kuler elitne klase za visoke zahteve.

Desetina hiljada entuzijasta širom sveta koji zahtevaju tiho hlađenje su priznali da im NH-D14 bude referenca za high end dual tower kuler”, objašnjava mag. Roland Mossig, direktor Noctua-e. “Na kraju nam je trebalo više od tri godine neprekidnog razvoja, bezbroj termalnih simulacija i preko sto probnih primeraka da bi došli do značajnog poboljšanja efikasnosti. Ostali smo verni našoj politici da ne puštamo u javnost ništa sa čime nismo 100% zadovoljni, morali smo da prihvatimo kašnjenja i odlaganja u cilju da iscedimo poslednje procente performansi, ali sada smo ponosni da konačno možemo objaviti NH-D15 kao dostojnog naslednika časnoj D14-ci.

 

Opširnije...
 

uto

08

apr

2014

Transcend JetMemory za Mac računare Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Transcend JetMemory MacImate Mac Pro ili bilo koji drugi Mac računar, a prilikom korišćenja jedne od mnogobrojnih Adobe aplikacija ste često upadali u nepriliku da nemate dovoljno raspoložive memorije da bi uspešno završili započet posao.

U ovakvim slučajevima kompanija Transcend nudi pomoć u vidu memorija (JetMemory) koje su sertifikovane za mnoge Apple-ove računare. Tako recimo korisnik Mac Pro računara iz 2013-te, može nadograditi sistemsku memoriju do čak 128GB, što će biti više nego dovoljno za većinu Adobe, kao i drugih memorijski zahtevnih aplikacija.

 

Opširnije...
 

uto

08

apr

2014

ASRock je predstavio AM1 matične ploče Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ASRock AM1AMD nedavno najavio novu AM1 platformu koja će koristiti novo podnožje i nove APU-ove, a ASRock je ovo uspešno ispratio.

APU-ovi koji će se uskoro pojaviti u prodaji koriste četiri jezgra u kombinaciji sa integrisanim grafičkim čipom, podržavaće DDR3 memoriju brzine 1600MHz i nosiće AMD Athlon™ i AMD Sempron™ APU oznake.

U znak dobrodošlice nove platforme, ASRock je predstavio tri AM1 matične ploče sa oznakama AM1H-ITX, AM1B-ITX i AM1B-M (dve Mini-ITX i jednu Micro ATX ploču).

 

Opširnije...
 

pet

04

apr

2014

CM predstavlja Quick Fire Rapid-I mehaničku gejming tastaturu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Gejming na CM način

 

CM QuickFire RapidKompanija Cooler Master, koja je poznata i po svojim mehaničkim gejming tastaturama, je najavila Quick Fire Rapid-I mehaničku LED tastaturu. Quick Fire Rapid-I prati svoje prethodnike te tako poseduje pozadinsko osvetljenje tastera, a tu su i dodatni efekti vezani sa osvetljenjem.

Novitet kod ove tastature su i pet modova pozadinskog osvetljenja sa pet stepena jačine osvetljenja koji nosi naziv ActivLite.

 

Opširnije...
 

če

03

apr

2014

ADATA predstavio SP920 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ADATA SP 920ADATA Technology, lider u proizvodnji visoko-performansnih DRAM modula i NAND fleš memorija, je  predstavio SSD Premier Pro serije SP920. SP920 je dizajniran da pruži najviše performanse u prenošenju multimedijalnih fajlova, dolazi u 2,5” formatu i poseduje Marvell-ov SATA III kontroler najnovije generacije.

SSD-ovi sve više postaju svakodnevni izbor za smeštanje podataka velikog broja različitih korisnika. Uglavnom je to posledica većih zahteva koje operativni sistemi, igre i mediji visoke definicije postavljaju pred primarne sistemske diskove.

 

Opširnije...
 

sre

02

apr

2014

ASRock ploče serije 8 dobijaju podršku novoj generaciji Intel procesora Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ASRock Series8 BIOSASRock je pre nekoliko dana najavio da će sve njihove matične ploče serije 8 podržati Intel Core processore sledeće generacije. Sa samo par klikova, korisnici su u mogućnosti da ažuriraju BIOS i da uživaju u izvanrednim performansama novih procesora.

ASRock je obezbedio novi BIOS ne samo high end matičnim pločama, već i onim entry level modelima. Počev od Z87, H87, B85 modela pa do H81, ne postoji ni jedna matična ploča serije 8 da je izostavljena sa liste podrške.

 

Opširnije...
 


Strana 1 od 141
Get Adobe Flash player