Quantcast
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

če

30

okt

2014

Počela prodaja Raijintek Aeneas kućišta Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Raijintek AeneasRaijintek Aeneas micro-ATX kućište se pojavilo u prodaji na evropskom tržištu. Glavna karakteristika spoljašnjosti ovog kućišta, osim njegovog oblika, je plavo LED osvetljenje na određenim mestima. Proizvođač ipak napominje da je ovo kućište dizajnirano sa ciljem da bude što bolje provetreno i da je uglavnom namenjeno entuzijastima.

Aeneas podržava instalaciju osam ventilatora, uključujući mesto za 200mm ventilator na prednjoj strani kućišta. Kućište dolazi sa dva fabrički instalirana 120mm ventilatora na prednjoj strani i dva 140mm ventilatora na zadnjoj strani kućišta. 

Opširnije...
 

če

30

okt

2014

DeepCool predstavlja Captain 360 AIO vodeno hlađenje Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

DeepCool Captain 360DeepCool je predstavio treći proizvod Gamer Storm Captain linije all-in-one vodenih hlađenja, Captain 360. Prethodni modeli ove serije su Captain 120 i Captain 240, pa već možete zaključiti da novi model ima radijator dužine 360mm.

Dolazi sa tri 120mm ventilatora sa PWM kontrolom. Vodeni blok je isti kao i na prethodnim Captain modelima, s tim da postoji mogućnost da je sama pumpa malo snažnija kako bi se izborila sa većom količinom tečnosti. Bakarni blok Captain kulera ima veoma fine mikro ureze od 0,2mm za bolju predaju toplote, a aluminijumski radijator debljine 32mm primenjuje tzv. "Separated Section" dizajn. 

Opširnije...
 

sre

29

okt

2014

Raidmax Atomic – déjà vu kućište? Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Raidmax Atomic

Ovih dana se na internetu pojavilo nešto novo, ali već viđeno. Radi se o Raidmax Atomic kućištu, koje nas je odmah na prvi pogled podsetilo na Raijintek Metis. Ovo Raidmax kućište smo u stvari, po prvi put primetili na nekim fotografijama Raidmax štanda sa Computex 2014 sajma, ali zato tek sada imamo fotografije samog kućišta sa jednog vijetnamskog sajta.

Na IT tržištu nije nikakva novina da dve kompanije imaju istog OEM proizvođača, ali smo se ovoga puta malo iznenadili. 

Opširnije...
 

uto

28

okt

2014

Zalman Z11 Neo mid-tower kućište Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Zalman Z11 NeoKompanija Zalman je predstavila novo ATX mid-tower kućište, Z11 Neo. Kućište je mat crno sa elementima koji svetle u plavoj boji, a tekstura prednjeg panela imitira brušeni aluminijum. Z11 Neo dolazi sa ispupčenim bočnim prozorom i prvenstveno je namenjen entuzijastima koji zahtevaju dobro provetreno kućište.

Unutrašnjost je takođe crna, a kućište je izrađeno od SECC čelika i ABS plastike. Dimenzije su mu 205 x 465 x 515mm (Š x V x D). 

Opširnije...
 

ned

26

okt

2014

Thermaltake Versa H34 i H35 mid-tower kućišta Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Thermaltake Versa H34 H35Thermaltake je predstavio nova mid-tower kućišta, Versa H34 i H35, namenjena prvenstveno entuzijastima i ljubiteljima DIY sistema. Ova kućišta raspolažu sa dovoljno prostora za high-end hardver i napredne sisteme vodenih hlađenja, pa dolaze sa Tt LCS (Liquid Cooling Supported) sertifikatom.

Versa H34 i H35 imaju identične specifikacije, a jedino po čemu se ova dva kućišta razlikuju je dizajn prednje maske. Kućišta dolaze sa bočnim prozorom, filterima za prašinu, visokim nogicama i perforiranim prednjim panelima. Podržavaju ATX, Micro-ATX i Mini-ITX matične ploče, grafičke karte do 278mm dužine (odnosno 420mm bez HDD kaveza), radijatore dužine 360mm, CPU kulere do 155mm visine i napajanja do 220mm dužine. 

Opširnije...
 

sub

25

okt

2014

Thermaltake Toughpower i Toughpower Grand napajanja Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Thermaltake ToughpowerThermaltake je predstavio nova napajanja sa 80 PLUS Gold sertifikatima, a reč je o Toughpower i Toughpower Grand seriji napajanja. Ove dve serije napajanja su namenjene zahtevnim high-end sistemima, pa će najviše odgovarati gejmerima i entuzijastima.

Toughpower su polumodularna, a Toughpower Grand su u potpunosti modularna napajanja i dolaze u više varijanti. Kod Toughpower serije možete birati između 850W, 1000W, 1200W i 1500W, a kod Toughpower Grand serije, između 1050W i 1200W. 

Opširnije...
 

pet

24

okt

2014

ASUS predstavlja Echelon Forest slušalice Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ASUS Echelon ForestKompanija ASUS predstavila je Echelon Forest, multi-platformske gejming slušalice sa zanimljivom kamuflažnom šarom. Ove slušalice su kompatibilne sa PC i Mac računarima, PlayStation 4 konzolom, kao i telefonima i tablet uređajima. Echelon Forest slušalice su novi proizvod u Echelon seriji kamuflažno dekorisanih gejming periferija za FPS igrače. 

Slušalice poseduju pozlaćeni 3,5mm konektor sa zasebnim zvučnim i mikrofonskim spliter kablom za povezivanje sa PC i Mac računarima, kao i produžni kabel sa kojim ćete dobiti ukupnu dužinu kabla od 2,5m.

Kada je potrebno povezati ih na PS4 ili mobilne uređaje, Echelon Forest koristi kombinovani 3,5mm konektor za ulaz i izlaz. U ovom slučaju dužina kabla je 1,3m. 

Opširnije...
 

če

23

okt

2014

Genius X-G300 gejmerski miš Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Genius X-G300Genius je predstavio novog miša namenjenog gejmerima, pod nazivom X-G300. Ovaj miš je pogodan i za levoruke i za desnoruke korisnike, a izgled miša će najviše odgovarati onima koji vole upadljive periferije. Miš je prošaran „munjama“ koje imaju pozadinsko osvetljenje, a korisnici mogu birati između sedam boja osvetljenja.

Miš je opremljen sa šest tastera, od kojih neki mogu biti programirani po želji. Tasterom koji se nalazi ispod scroll točkića možete menjati rezoluciju, odnosno birati izameđu 1000, 1600 i 2000 DPI. 

Opširnije...
 

če

23

okt

2014

Canon predstavlja EOS C100 Mark II Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Canon EOS C100 Mark IICanon je proširio svoj Cinema EOS System predstavljanjem novog modela EOS C100 Mark II, profesionalne kamere sa velikim senzorom, namenjene jednom snimatelju. Model EOS C100 Mark II je nadograđen u odnosu na svog prethodnika, EOS C100.

Kod novog modela je Canon-ov Super 35mm 8,3MP CMOS senzor uparen sa grafičkim procesorom DIGIC DV 4, a proširen je i ISO raspon, 320 - 102 400. U kameru je ugrađen i novi sistem za obradu slike koji smanjuje efekte interferencije („moiré“) i preklapanja („aliasing“). 

Opširnije...
 

sre

22

okt

2014

Thermaltake predstavlja Core V31 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Thermaltake Core V31Thermaltake je predstavio novo mid-tower kućište, Core V31, koji dolazi sa Tt LCS (Liquid Cooling Supported) sertifikatom. Ovo kućište je najnoviji član Core serije i zadržava zaobljeni oblik sa meš mrežom, po čemu je ova serija kućišta i prepoznatljiva.

Core V31 je namenjen prvenstveno entuzijastima, ljubiteljima DIY sistema koji zahtevaju dovoljno prostora za high-end hardver i napredne sisteme vodenih hlađenja. Kućište podržava ATX, Micro-ATX i Mini-ITX matične ploče, grafičke karte do 278mm dužine (odnosno 420mm bez HDD kaveza), radijatore dužine 360mm, CPU kulere do 155mm visine, napajanja do 220mm dužine i do 8 ventilatora od 120mm. 

Opširnije...
 


Strana 1 od 168
Get Adobe Flash player