Quantcast
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

ned

19

jan

2014

Kaspersky alati i dalje među najboljima Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Kaspersky alati najboljiKompanija Kaspersky Lab je objavila da su programi Kaspersky Internet Security 2014, Kaspersky Endpoint Security for Business i Kaspersky Small Office Security ostvarili najbolje rezultate u poslednjem krugu Dennis Technology Labs nezavisnog testiranja koje traje tri meseca (Oktobar-Decembar 2013) u svojim odgovarajućim kategorijama.

Program Kaspersky Internet Security 2014 je ostvario 1030 od mogućih 1048 poena, što je najbolji rezultat od svih devet programa koja su bila u trci u kategoriji za kućne proizvode. Uspešno je zaštitio testirani sistem od 99 malwera od ukupno 100 i ostvario maksimum od 740 poena po Legitimate Software Ratings, koji meri kolika je stopa programa koji su lažno prepoznati kao virus. Konkurenti su ostvarili svega 662 poena na istom testu.

 

Opširnije...
 

sub

18

jan

2014

Thermaltake predstavlja Core V71 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Thermaltake Core V71Thermaltake je predstavio putpuno novo Full Tower kućište koje je dizajnirano od nule za specijalne potrebe entuzijasta.

Core V71 ima mogućnosti i da udomi E-ATX matične ploče. Unutrašnji deo kućišta nudi visok nivo prilagodljivosti prema potrebama korisnika.

Bili to složeni sistemi vodenog hlađenja ili visok protok vazduha, Core V71 će Vam pružiti rešenje. 

 

Opširnije...
 

pet

17

jan

2014

Performanse Steam mašina u 3D Marku Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

steam machines 3dmark scoreKompanija Valve je sa svojim partnerima do sada predstavila čak 14 različitih modela Steam Machines-a na CES 2014 sajmu.

Poslednjih par meseci se diglo dosta prašine oko Valve-ovih projekata u vidu Steam OS-a, kao i Steam machines-a, tako da veliko interesovanje proizvođača nije izostalo što se može videti iz broja do sada predstavljenih mašina.

Tako se tu nalaze Steam "mašine" mini formata kao što je Gigabyte Brix Pro model, do mašina od kojih će i entuzijastima stati dah u vidu Origin Steam machine sa dual Titan grafičkim kartama.

 

Opširnije...
 

pet

17

jan

2014

Novi PCS+ modeli! Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PowerColor nastavlja da gaji svoj PCS+ brend

 

PowerColor PCSplus R9 290X 290PowerColor je za vreme CES-a 2014 predstavio R9 290X / 290 modele u svojoj režiji, a samim tim je i dobro poznata PowerColor PCS+ priča nastavljena.

“OC Setting with Gold Power Kit” je jedan od slogana koji najavljuje nove Powercolor modele, a to donosi fabrički overklok sa naponskom sekcijom koja garantuje efikasnost i stablinost u radu.

Masivni heatpipe sistem u kombinaciji sa “TrioFan Design” ventilatorima garantuje, po navodima iz PowerColor-a, 24% bolje performanse hlađenja, odnosno 17% tišu grafičku kartu u odnosu na referentni dizajn.

 

Opširnije...
 

pet

17

jan

2014

Novi Cooler Master Silencio - Silencio 452 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Silencio 452 proširuje CM ponudu tihih kućišta

 

CM Silencio 452Nakon što smo pomislili da je CM “zatvorio” Silencio priču sa modelom 352 o kome ste već mogli da čitate, ispostavilo se da nismo bili u pravu.

Pre par dana je Cooler Master predstavio javnosti Silencio 452 model, koji bi trebao da prestavlja zlatnu sredinu u Silencio ponudi, zbog očekivane cene od oko 65 eura.

Kao i bilo koje do sada kućište Silencio 452 odlikuje minimalistički i elegantni spoljašni dizajn, dok je unutrašnjost otpimizovana da rezonuje što manje zvuka (čitaj: buke).

 

Opširnije...
 

če

16

jan

2014

Freecom predstavlja Tough Drive SSD Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Najizdržljiviji i najbrži prenosni disk na svetu?

 

Freecom Tough Drive SSDFreecom, kompanija u vlasništvu grupacije Mitsubishi Kagaku Media i nagrađivani proizvođač eksternih hard diskova i prenosnih uređaja za čuvanje podataka, je predstavio Tough Drive SSD – solid state drive uređaj kapaciteta 256 GB i prihvatljive cene.

Uređaj je deo Freecomove nagrađivane Tough Drive serije i prema navodima Freecom-a predstavlja jedan od najbržih i najsigurnijih načina da čuvate i delite svoje dragocene podatke.

 

Opširnije...
 

sre

15

jan

2014

ASRock prvi sa podrškom za DDR3 2400+ MHz Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AMD AMP 2400MHz+ na FM2A88X+ Extreme6 i FM2A88X-ITX+ matičnim pločama

 

Worlds First Support AMD AMP 2400MHz with FM2A88Xplus Extreme6 and FM2A88X-ITXplusKompanija ASRock je oficijalno prvi svetski proizvođač matičnih ploča koji je dolazi sa podrškom za AMD 2400MHz+ AMP (AMD Memory Profile)! Čak dva FM2+ modela dolaze sa ovom podrškom - FM2A88X Extreme6+ i FM2A88X-ITX+.

Ipak, ASRock je već najavio da će svi njihovi FM2+ modeli imati podršku za novi AMP 2400 standard. Podsećanja radi, svaki AMD APU odlično skalira sa performansama u gejmingu – brži RAM direktno donosi bolje performanse integrisanom grafičkom čipu.

Obavezno pogledajte i ovaj deo recenziije Trinity APU-a gde smo pravili poređenje (uskoro očekujte i video materijale gejminga na overklokovanom Richland APU-u). Ipak, da bi ste „utegli“ memoriju na 2400 MHz morate imati neko znanje, u slučaju ASRock-a sada je dovoljno da samo učitate AMD 2400MHz+ AMP profil!

 

Opširnije...
 

sre

15

jan

2014

Četiri nagrade za Silicon Power Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

China Red Star Design Award 2013

 

SP The China Red Star Design Award 2013Silicon Power sa ponosom prenosi da je osvojio čak četiri “China Red Star Design” nagrade u 2013 godini - Touch T825 USB flash drive, Jewel J10 USB flash drive, Jewel J05 USB flash drive i Stream S03 portable hard drive.

“The China Red Star Design Award” priznanje je nastalo 2006. godine od strane “China Industrial Design Association” (CIDA) i “Beijing Industrial Design Center” (BIDC) sa idejom da ohrabri kinesku dizajnersku industriju, ali i da neguje kolaboraciju između dizajnera širom sveta.

China Red Star Design Award 2013 je privukla čak 5.567 učesnika, a tek oko 300 uređaja je nagrađeno, što je veliki plus za Silicon Power.

 

Opširnije...
 

uto

14

jan

2014

D-Link predstavio DCS-6915 kameru Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

DLink DCS-6915D-Link je predstavio svoju prvu full HD kameru velike brzine za spoljni nadzor kao deo svoje nove linije proizvoda za profesionalni IP nadzor koja pruža brza i fleksibilna rešenja za poslovnu sigurnost. Ova 20x Full HD WDR Speed Dome Network Camera (DCS-6915) je idealna za nadzor velikih spoljnih površina, kao što su parkirališta, autobuske stanice, školska igrališta isl.

Za razliku od mnogih starijih kamera koje imaju rezoluciju D1 (720 × 576), D-Linkova nova spoljna kamera sa kupolom je opremljena 3-megapikselnim Sony Exmor CMOS senzorom.

 

Opširnije...
 

sub

11

jan

2014

Patriot predstavlja FUEL Active seriju portabilnih punjača Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Patriot Fuel active 2000 6000Kompanija Patriot, jedan od vodećih proizvođaća memorije, NAND, storage uređaja, kao i dodataka za mobilne uređaje, je predstavila novu seriju portabilnih punjača - Fuel Active.

Predstavnici nove Fuel Active serije, koja je namenjena entuzijastima i koja je bazirana na nagrađivanoj Fuel+ seriji, su Fuel Active 6000, kao i nešto "slabiji" brat - Fuel Active 2000.

 

Opširnije...
 


Strana 9 od 180
Get Adobe Flash player