Quantcast

sre

12

jul

2017

CEBIT 2018 - Novi sadržaji i strukture Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

CEBIT2018U junu sledeće godine očekuje nas restrukturirani i potpuno novi CEBIT poslovni festival. CEBIT 2018 odisaće novim tematskim miksom - tu je potpuno novi izgled festivala, novi termin održavanja, hala koje će biti zauzete, čak i same strukture sajma. Novi CEBIT festival će biti festival digitalizacije i inovacija koji će se održavati tokom 5 dana u junu.

Opširnije...
 

uto

11

jul

2017

Igre na Androidu uz pomoć LiquidSky 2.0 Beta Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

LiquidSkyBilo koja igra na Androidu - bar tako tvrde kreatori LiquidSky 2.0 bete, koja je otpočela svoj rad danas na Google Play Store-u. LiquidSky 2.0 beta tvrdi da će bilo koja igra moći da se igra na Android platformi pomoću Cloud streamovanja. Bilo da je u pitanju prijateljski okršaj u Rocket League-u na S7 telefonu ili ste željni Overwatch-a na Galaxy Tab S2-ojci, ova alatka je stigla da nam olakša gejmerske muke.

Opširnije...
 

uto

11

jul

2017

Jump - "Netflix" za video igre Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

DiveServisDok filmofili uživaju u čarima Netflix-a i gledanja filmova na zahtev, kad god oni to požele, gejmerska populacija može uživati na sličan način. Jump je novi pretplatnički servis koji vam omogućuje da pretražujete i igrate razne naslove na zahtev, poput Netflix-a. Dok Microsoftov-a Xbox Game Pass ipak više targetira gejmere željne mainstream naslova za konzole, nije postojala beskonačna platforma za indie igrice, a Jump je rešio da se postara za to.

Opširnije...
 

uto

11

jul

2017

LG Fullvision display za Q6 telefone Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

LGQ6LG G6 je svojim korisnicima ponudio, između ostalog, i svoj FullVision ekran razmera 18:9. Sada žele da podare ovaj ekran modelima telefonima koji korisnici mogu da priušte. Ciljajući na manje telefone, bilo da je po veličini ili ceni, LG će omogućiti ovaj setup za Q6+, Q6 kao i Q6 alpha telefone.

Opširnije...
 

pon

10

jul

2017

Microsoft 365 - Novo poslovno rešenje Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MicrosoftSolutionsKompanija Microsoft je najavila Microsoft 365 na svojoj godišnjoj konferenciji partnera. U pitanju je novi set rešenja za kompanije i radnike, koji spaja Office 365, Windows 10, kao i Enterprise Mobility + Security. Čelnici su naglasili dami Microsoft 365 da su u pitanju rešenja za sve ljude koji traže fleksibilnost na poslu, kako i gde rade i daju im nove načine za međusobnu saradnju, sve dok kompanijski podaci bivaju zaštićeni.

Opširnije...
 

pon

10

jul

2017

EKWB - Kompatibilnost sa Intelovim Socket LGA-2066 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

EkIntelKompanija EK Water Blocks je potvrdila da će svi CPU vodeni blokovi koji su trenutno u ponudi imati podršku za najnovije Intel Skylake-X, kao i Kaby Lake-X Socket LGA-2066 serije procesora koje su namenjene high-end platformama bazirane na X299 "Basin Falls" chipsetovima.

Opširnije...
 

ned

09

jul

2017

Novo Core kućište iz Thermaltake-a Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ThermalTakeV71Čelnici kompanije Thermaltake su predstavili novo kućište iz Core serije, i najnovije koje će biti opremljeno sa kaljenim staklom - u pitanju je Thermaltake Core V71 Tempered Glass Edition. Prostorno veliko, čak oko 58 x 23 x 56 cm, u pitanju je full-tower kućište sa kaljenim staklom sa strane, koje teži svega oko 15 kilograma.

Opširnije...
 

sub

08

jul

2017

Destiny 2 - Testiranje, jedan, dva... Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Destiny2betaAko želite da se dokopate Destiny 2 pre nego što dobije svoju formalnu premijeru (6-tog septembra za PS4 i Xbox One korisnike, 24-og oktobra za PC), Activision i developer Bungie vam čuvaju leđa. Gejmeri koji su pre-orderovali igru za PlayStation 4 mogu da krenu u boj već 18-og jula, dok će ostali morati da sačekaju do 21-og. Oni koji poseduju tastaturu i miš će svakako morati da se strpe do avgusta, kada je najavljeno beta izdanje za PC.

Opširnije...
 

sub

08

jul

2017

Sony strimuje PS4 igre na PlayStation Now Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PSStreamGejmerske poslastice ne prestaju ovog leta. Nakon objave čelnika Sega-e za Sega Forever kao i objave Nintenda povodom lansiranja remasterizovane SNES konzole, Sony je odlučio da začini svoj PlayStation Now servis za strimovanje igara sa infuzijom od čak 20 naslova, tako da sada gejmeri mogu uživati u preko 500 igara ako poseduju Windows PC ili PS4.

Opširnije...
 

pet

07

jul

2017

Gigabyte predstavio novu AB350N matičnu ploču Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GigabyteWIFIKompanija Gigabyte je mislila na one korisnike koji žele da izgrade Ryzen-ov small form factor sistem, skraćeno SFF system, tako što je izbacila novu AB350N-Gaming Wifi matičnu ploču. Bilo da ste u pitanju gejmer ili težite ka nekom ozbiljnijem radu, Gigabyte se postarao.

Opširnije...
 


Strana 9 od 303