Quantcast

sub

14

maj

2016

ASUS najavljuje nove X99 Signature i ROG Strix matične ploče Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Kompanija ASUS X99 Signature Rog StrixASUS je najavila ASUS Signature X99-Deluxe II, X99-A II i X99-E, kao i ROG Strix X99 Gaming iz nove ROG Strix serije - četiri nove ATX matične ploče koje se baziraju na Intel X99 čipsetu, opremljene eskluzivnim tehnologijama koje omogućavaju maksimalno iskorišćenje potencijala najnovijih LGA 2011-3 Intel Core i7 X-serija procesora.

Nove X99 Signature matične ploče su opremljene OC Socket-om, kao i 5-Way Optimization tehnologijom. Zahvaljujući nadograđenoj Fan Xpert 4 tehnologiji, X99 Signature matične ploče imaju mogućnost da detektuju PWM/DC ventilatore na svim konektorima, kontrolišu pumpe za vodeno hlađenje – kako putem softvera, tako i putem UEFI BIOS-a.

Opširnije...
 

sre

11

maj

2016

ASUS DOOM promocija Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ASUS DOOM4 promocijaKompanija ASUS je najavila DOOM akcijski paket. Naime, svi kupci gejming matičnih ploča iz ASUS Z170/X99/H170/B150/C232/Z97/B85 serija, kao i kupci gejming monitora iz ASUS PG/MG/VG/VX serija dobijaju na poklon ključ za igru Doom, vredan 59,99 dolara. Ova ponuda važi u gotovo svim zemljama Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike.

Svaki kupac kvalifikovane gejming matične ploče ili kvalifikovanog gejming monitora, koji kupovinu obavi u periodu od 09. maja do 11. jula (uključujući i 11. jul) stiče pravo na besplatni ključ za igru DOOM, registracijom na za to predviđenom sajtu.

Opširnije...
 

sub

07

maj

2016

Nvidia predstavila GTX 1080 i GTX 1070 grafičke karte Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

001

Nakon brojnih glasina i milijarde dolara potrošenih na R&D, Nvidia je zvanično predstavila nove Paskal grafičke karte. Prvi modeli koji će biti dostupni publici će biti GTX 1080 i GTX 1070. Preporučene cene će biti 599$ za GTX 1080 i 379$ za GTX 1070. U odnosu na inicijalne cene GTX 980 i GTX 970, Paskal će koštati 50$ skuplje. Ipak, da ne bude sve tako crno, očekivane performanse za GTX 1080 nadilaze Titan X, dok će GTX 1070 biti jači od GTX 980 Ti. Ove karte se trenutno prodaju za 999$ i 650$, pa će Paskal u odnosu na njih biti značajno jeftiniji, a jači.

 

Opširnije...
 

sub

07

maj

2016

D-Link proširuje svoj asortiman spoljnih kupolnih kamera Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

dcs-6517 a1 image-l(front) t

D-Link proširuje svoj asortiman spoljnih kupolnih kamera modelom od 5 megapiksela koja dosledno snima visokokvalitetne snimke čak i u najzahtevnijim uslovima na otvorenom. 5-megapikselna Varifocal Outdoor Dome Network Camera (DCS-6517) je profesionalno sigurnosno rešenje ultravisoke rezolucije za stručni nadzor na koje se kompanije i preduzeća mogu osloniti za nadzor na velikim otvorenim područjima. 

Kamera koristi 5-megapikselni progresivni scan CMOS senzor za isporuku vrhunskog video zapisa visoke rezolucije i snima sve detalje koje kompanijama trebaju, uključivši i prepoznavanje lica i registarskih tablica automobila. To ovu kameru čini idealnim izborom za korištenje u područjima visokog rizika.

Opširnije...
 

sub

07

maj

2016

Google predstavlja Digitalnu Garažu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

003

Kompanija Google je objavila dostupnost programa Digitalna Garaža u Srbiji. Reč je o novoj onlajn platformi koja svima, od studenata do preduzetnika, omogućava pristup besplatnim onlajn treninzima za savladavanje veština digitalnog marketinga i razvoja biznisa na internetu. Platforma je dostupna na: https://digitalnagaraza-rs.withgoogle.com/.

Opširnije...
 

sub

07

maj

2016

Jedan od pet korisnika odriče se svoje privatnosti kada instalira novu aplikaciju Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

privacy1

Stručnjaci iz kompanije Kaspersky Lab ustanovili su da korisnici instaliraju aplikacije na njihove uređaje nesvesni mogućih posledica. Šokantan je podatak da čak 63 odsto korisinka zanemaruje čitanje ugovora o licenci softvera pre instaliranja nove aplikacije, kao i da jedan od pet korsisnika (20 odsto) nikada ne čita poruke tokom instaliranja aplikacije; oni bez razmišljaja pritiskaju tastere ,,next’’ i ,,agree’’, a da pri tom ne razumeju uslove na koje su pristali. 

Opširnije...
 

sub

07

maj

2016

Novi Battlefield će se zvati Battlefield 1 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

002EA je zvanično objavila datum izlaska novog Battlefield naslova - 21. oktobar 2016. Igra će biti dostupna za PC, Xbox i Playstation 4. Potvrđeno je da će se radnja dešavati u vremenu Prvog svetskog rata, što je stavilo tačnu na glasine o alternativnom istorijskom okruženju.

Igra će imati tenkove, avione dvokrilce (biplane), konje, bajonete i bacače plamena. Biće multiplejer okršaja sa do 64 igrača, kao i single-player kampanja. Kampanja će Vas voditi u Arabiju, Italiju i Francusku itd.

Opširnije...
 

pet

06

maj

2016

Thermaltake moding takmičenje (UK) Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ttThermaltake u saradnji sa Bit-tech portalom organizuje takmičenje u modovanju pod nazivom Thermaltake UK Modding Trophy powered by SCAN. Učesnici su neki od najboljih britanskih modera (njih 5 konkretno), a oni su imali tri meseca na raspolaganju da kućište Core X31 pretvore u jedinstveno umetničko delo.

Opširnije...
 

če

05

maj

2016

Silverstone predstavio SX550 napajanje Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

sx550-packageKompanija Silverstone, poznata po kućištima i napajanjima za računare, predstavila je novi model kvalitetnog SFX (small form factor) napajanja sa oznakom SX550. Radi se o napajanju snage 550W sa 80+Gold sertifikatom (efikasnost 88%, 92%, 88%). 
Ovaj model je specifičan i po tome što ima manje dimenzije u odnosu na ATX formu, na koju smo svi već navikli. Ovo napajanje omogućite vašem minijaturnom mezimcu dovoljno snage za instalaciju i ozbiljnijih grafičkih rešenja.

Opširnije...
 

če

05

maj

2016

Klinac iz Finske osvojio 10.000$ za hakovanje Instagrama Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

dollaOmladinac je osvojio 10.000$ nagradu od Fejsbuka za prijavu bagova nakon što je pronašao način da obriše komentare drugih korisnika sa Instagram servera.

10-togodišnji Jani je tvrdio da je otkrio način koji mu omogućava da obriše komentare bilo kog korisnika Instagrama, uključujući i javne ličnosti (poput Dzastina Bibera ili Kim Kardašijan). 

Opširnije...
 


Strana 9 od 289