Quantcast

uto

07

nov

2017

NVIDIA i Star Wars: Tematski GPU-ovi Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SW GPUČelnici NVIDIA su odlučili da obraduju fanove Star Wars serijala, kao i GPU entuzijaste uz dva tematska GeForce Titan Xp Collector's Edition GPU-a.

Galactic Empire je dizajniran tako da oslikava Empire, i osvetliće vaše kućište tamno crvenom bojom, dok Jedi Order predstavlja Rebel Alliance i svetli zelenom bojom.

Opširnije...
 

uto

07

nov

2017

Ne znate pesmu? Google Assistant je pronalazi. Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Google AssistantDeveloping tim kompanije Google je odlučio da nadogradi Assistant sa mogućnošću identifikovanja pesama poput popularne aplikacije Shazam.

Pitajte Assistant-a "What song is this?" i program se baca na posao pronalaženja, i nakon par trenutaka ukazaće vam se naziv izvođača i pesme.

Opširnije...
 

uto

07

nov

2017

Rupa u kodu Twitter-a: Tweet od 35.000 karaktera Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Twitter HackTokom vikenda, dva korisnika Twitter-a iz Nemačke su uspeli da premaše postojeći limit karaktera - naime, uspeli su da pošalju tweet od čak 35.000 karaktera, formatiranjem poruke kao URL sa nabacanim slovima i brojevima. Twitter korisnici @Timrasett i @HackneyYT su udružili snage radi ovog zanimljivog poduhvata gde su otkrili rupu u programskom kodu Twitter-a.

Opširnije...
 

pon

06

nov

2017

Broadcom zainteresovan u kupovinu Qualcomm Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

QualcommFinancial Times navodi da je Broadcom, jedan od Qualcomm-ovih rivala na tržištu, zainteresovan za kupovinu ove kompanije u vrednosti od 100 milijardi dolara, a zvanično saopštenje će navodno stići pre vikenda, ako su glasine tačne.

Qualcomm se nije oglasio na tvrdnje, ali izvori bliski Financial Times-u navode da kompanija želi da "ostane nezavisna".

Opširnije...
 

pon

06

nov

2017

Nintendovi stari Flash naslovi na internetu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Origami64Nintendo entuzijasta po imenu Skelux je proveo dosta vremena spašavajući veliki broj Flash naslova te kompanije.

Same igre koje su služile kao promotivni tie-in-ovi za Donkey Kong 64, Metroid Prime, kao i Mario Kart: Double Dash, odavno više nisu na internetu.

Ali, zahvaljujući Skelux-u, možete isprobati širok dijapazon igara, koje su izdate počev od 1999. pa do 2010., na njegovom web sajtu, Origami64.

Opširnije...
 

pon

06

nov

2017

Twitter: Sa novim alatima protiv lošeg ponašanja Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Twitter UpdateKako bi nastavili borbu protiv zloupotrebe platforme, Twitter-ov tim za bezbednost je uveo nova pravila kako bi se tome stalo na put i naglasile polise ovog servisa.

Kompanija je navela da se osnovne direktive nisu promenile, kao i da Twitter želi da bude transparentniji i jasniji o tome kako se tretira zloupotreba platforme.

U svom blog post-u, Twitter-ov tim za bezbednost je ukazao na novine koje su uvedene.

Opširnije...
 

ned

05

nov

2017

Avganistanska vlada želi da privremeno ukine WhatsApp Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

WhatsApp AfghanistanPrema izveštajima New York Times-a, Avganistan je trenutno uskraćen za korišćenje WhatsApp-a.

Pre par dana, vlada te zemlje je poslala dopis privatnim telekomunikacionim kompanijama da obustave saradnju sa messaging servisom.

Korisnici Salaam Telecom-a, koji je u vlasništvu vlade, su naveli da im je aplikacija prestala sa radom, dok privatne kompanije i dalje razmatraju zahtev vlade.

Opširnije...
 

ned

05

nov

2017

Niantic, kompanija iza Pokemon Go, kupila Evertoon Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

NianticDeveloper igre Pokemon Go, Niantic, je kupio Evertoon, studio koji se fokusira na aplikacije za kreiranje animacija sa kastomiziranim avatarima.

"Sa uzbuđenjem objavljujemo da nam se priključuje i tim iz Evertoon-a" - tvrdi čelnik Niantic-a John Hanke i dodaje da "tim donosi mnoštvo talenta i iskustva u sferi mobilnih proizvoda, alata za kreativnost i izgradnji zajednice".

Opširnije...
 

sub

04

nov

2017

Blizzard: StarCraft II kampanja će biti free-to-play Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

BlizzardWings of Liberty, StarCraft II kampanja će biti free-to-play, naveo je CEO Blizzard Entertainment, Mike Morhaime tokom ceremonije otvaranja BlizzCon 2017.

Od 14. novembra, imaćete pristup celokupnoj kampanji, a ako je već posedujete, dobićete Heart of the Swarm potpuno besplatno.

Ostale single-player kampanje (Heart of the Swarm, Legacy of the Void, Nova Covert Ops) će biti dostupne po ceni od 15 dolara.

Opširnije...
 

sub

04

nov

2017

Amazon: U planu snimanje Lord of the Rings TV serije Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Amazon LOTRKako je poznati magazin Variety naveo, Warner Bros i Amazon imaju u planu snimanje serije bazirane na Lord of the Rings J.R.R. Tolkien-a, sa CEO-om Amazon-a Jeff Bezos koji će učestvovati u pregovorima.

Međutim, nijedna strana nije napomenula da je uspostavljen dogovor.

Sama vest stiže četiri meseca nako što su Warner Bros i Tolkin Estate okončali petogodišnju legalnu bitku koja je koštala Warner Bros. 80 miliona dolara.

Opširnije...
 


Strana 9 od 330