Quantcast
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

pet

26

sep

2014

Tt eSPORTS CHALLENGER Prime tastatura Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Tt eSPORTS CHALLENGERTt eSPORTS je predstavio novu gejming membransku tastaturu: CHALLENGER Prime, koju karakteriše malo agresivniji dizajn koji bi trebao prvenstveno da privlači gejmere. Ova tastatura ima pozadinsko osvetljenje, a možete birati između tri različite boje i podešavati jačinu osvetljenja.

Što se tiče funkcija koje su gejmerima bitne, na ovoj tastaturi se mogu programirati željene makro komande i profili, a tu su i multimedijska dugmad, prečice, mogućnost podešavanja brzine ponavljanja komandi i brzine odziva. 

Opširnije...
 

pet

26

sep

2014

Canon predstavlja džepni PowerShot G7 X Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Canon PowerShot G7 XCanon je predstavio novog člana PowerShot porodice koji staje na dlan: PowerShot G7 X. Ovaj fotoaparat se pridružuje Canon-ovoj G seriji aparata sa velikim senzorom i naslednik je popularnog modela PowerShot G1 X Mark II Canon-ove serije kompaktnih fotoaparata.

PowerShot G7 X, zahvaljujući CMOS senzoru vrste 1.0 sa pozadinskim osvetljenjem, rezolucije 20,2 megapiksela, nudi performanse na nivou DSLR-a. Poseduje objektiv osetljivosti f/1.8-2.8 sa zumom od 4,2x i dolazi u metalnom kućištu klasičnog dizajna. 

Opširnije...
 

pet

26

sep

2014

Silicon Power USB 3.0 OTG - Mobile X31 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Silicon Power predstavlja USB 3.0 OTG fleš - Mobile X31

 

SP USB 3.0 OTGSilicon Power je predstavio novi USB 3.0 OTG fleš koji dolazi sa micro-USB i USB 3.0 interfejsom. Mobile X31 je multifunkcionalni uređaj za čuvanje podataka koji može imati više namena. Kompaktnog je dizajna, sa zaštitnom kapicom koja se ne skida, već se okreće za 360° i ne možete je izgubiti.

SP Mobile X31 je modernog, sofisticiranog dizajna, izrađen od metala i plastike, pa može zadovoljiti estetske prohteve gejmera, ali i biznismena koji USB nose svuda sa sobom. Dolazi sa kapacitetima od 8GB, 16GB i 32GB, kao i sa doživotnom garancijom.

Opširnije...
 

če

25

sep

2014

Tt eSPORTS TALON serija gejming miševa Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Tt eSPORTS TalonTt eSPORTS je predstavio novu seriju optičkih miševa namenjenih gejmerima: TALON i TALON Blu miševe. TALON serija miševa je dizajnirana i za desnoruke i za levoruke korisnike, a osim ergonomije miša, proizvođač napominje i pristupačnost cene.

Dva tipa miša TALON serije se razlikuju samo u estetici, tačnije osvetljenju, a ergonomija, hardver i performanse su potpuno isti.

TALON serija miševa koristi AVAGO 3050 infracrveni optički senzor od 3000 DPI. Dolaze sa tasterom za DPI podešavanja, i to po sledećem redosledu: 500, 750, 1500, 2500 i 3000 DPI.

Prekidači su OMRON izrade i mišu daju životni vek od 5 miliona klikova, što je gejmerima veoma bitno. Stranice ovih miševa se mogu skidati, pa korisnici tako mogu prilagoditi i oblik miša svojoj ruci. Klikovi 4 i 5 su postavljeni na levoj strani, odnosno za palac desne ruke. 

Opširnije...
 

če

25

sep

2014

ADATA predstavlja UV131 USB 3.0 fleš Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ADATA UV131Kompanija ADATA je na tržište izbacila novi UV131 USB 3.0 fleš. UV131 je izrađen od izdržljive legure cinka i elegantnog je izgleda, hrom-sive boje. Ima prorez za vezicu koji podseća na spojlere na automobilima, pa je praktičan za nošenje, pogotovo na privesku sa ključevima.

ADATA UV131 fleš dolazi sa podrškom za USB 3.0 interfejs, ali je kompatibilan i sa USB 2.0 interfejsom, te se može koristiti i na starijim uređajima. ADATA UV131 dolazi sa kapacitetima od 16GB, 32GB i 64GB. Ovaj USB je težak svega 8g, a dimenzije su mu 44,2 x 16,8 x 8mm. 

Opširnije...
 

sre

24

sep

2014

Silicon Power predstavlja Slim S80 SSD Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SP Slim S80Silicon Power je predstavio najnoviji proizvod u svojoj ponudi SSD-a: Slim S80, namenjen novoj generaciji ultra tankih notebook-ova. Ovaj 2,5” SSD ima visinu od svega 7mm i kapacitet do 960GB. Dolazi sa SATA III interfejsom, brzine prenosa od 6Gbps, zbog čega je prvenstveno namenjen entuzijastima, gejmerima i onima koji svakodnevno „multitaskuju“.

Slim S80 SSD je opremljen sa Phison kotrolerom i nudi sekvencijalne brzine do 555, odnosno 530MB/s za čitanje i upis, i 4K random brzine čitanja i upisa do 80 000 IOPS

Opširnije...
 

sre

24

sep

2014

Nova Gigabyte G1.Sniper B6 matična ploča Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Gigabyte G1.Sniper B6Gigabyte je predstavio novu matičnu ploču G1.Gaming serije, sa LGA1150 podnožjem. G1.Sniper B6 matična ploča je namenjena gejmerima koji ne planiraju da overklokuju svoj CPU. Ova ploča ima prepoznatljivu crno-zelenu šemu boja, pa se lepo uklapa sa referentnim dizajnom GTX 980 i GTX 970 grafičkih karti.

U jednom trenutku smo pomislili da je Gigabyte odustao od drečavo zelene boje, a da li su svojevoljno vratili ovu kombinaciju boja ili na zahtev korisnika, to ne znamo. Ova ploča bi inače trebala da duž cele desne ivice ima i atraktivno zeleno LED osvetljenje, ako je verovati fotografiji sa kutije proizvoda. 

Opširnije...
 

sre

24

sep

2014

Corsair predstavio Corsair Gaming periferije Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Corsair GamingCorsair je na tržište izbacio nove proizvode namenjene gejmerima: Corsair Gaming PC periferije. U pitanju su K95 RGB, K70 RGB i K65 RGB tastature, M65 RGB miš, H2100 i H1500 slušalice.

Corsair Gaming RGB tastature za osvetljenje koriste 16,8 miliona boja koje birate po želji, i dolaze sa nemačkim Cherry MX RGB mehaničkim prekidačima.

Namenjene su prvenstveno entuzijastima i profesionalnim gejmerima, a karakteriše ih elegantan dizajn, preciznost i izdržljivost, zahvaljujući čvrstoj aluminijumskoj konstrukciji. 

Opširnije...
 

uto

23

sep

2014

Sony Xperia Z3 Compact obara rekord na testiranju baterije Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Sony Xperia Z3Početkom septembra Sony je predstavio novi Xperia Z3 Compact pametni telefon, koji je nedavno i testiran na portalu PhoneArena, sa namerom da se utvrdi vreme trajanja baterije tokom redovne upotrebe (dok se telefon ne ugasi).

Xperia Z3 Compact je postavila novi rekord na testu baterije i tako pomerila granice trajanja baterije na pametnim telefonima na čak dva dana. Ovaj smartphone je izdržao punih 10 sati i 2 minuta testiranja na jednom punjenju, čime osvaja sam vrh na testu među pametnim telefonima. Poređenja radi, Galaxy S5 je na ovom istom testu izdržao svega 7 sati i 38 minuta. 

Opširnije...
 

uto

23

sep

2014

Cooler Master NovaTouch tastatura Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

CM NovatouchCooler Master je predstavio NovaTouch TKL tastaturu, namenjenu kako gejmerima, tako i drugim ekspertima koji svakodnevno kucaju tekstove.

Ova tastatura koristi japanske kapacitivne hibrid prekidače sa ujednačenom silom okidanja od 45 grama i dubinom okidanja od 1mm. Ovi novi prekidači stvaraju utisak nežnog pritiska i imaju brz odziv.

Prema rečima proizvođača, vreme odziva ovih prekidača je tri puta brže nego na običnim mehaničkim prekidačima. Pritom, entuzijasti mogu zameniti kapice od dugmića sa Cherry MX kapicama sa kojima su ovi prekidači kompatibilni. 

Opširnije...
 


Strana 9 od 215
Get Adobe Flash player