Quantcast
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

uto

15

jul

2014

Luxa2 predstavlja Groovy Duo Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Luxa2 Groovy DuoLuxa2 je predstavila Goovy Duo Live bežični zvučnik, novi dodatak Groovy serije. Groovy Duo je set malih kompaktnih lako prenosivih zvučnika koji će Vam obezbediti uživanje u omiljenoj muzici bilo gde.

Set stereo zvučnika možete podeliti sa vašim drugarima i poznanicima za mono reprodukciju muzike, a za potpuni stereo doživljaj treba samo da uparite ova dva zvučnika sa izvorom.

Groovy Duo je, osim za slušanje muzike, odličan i za gledanje filmova, igranje i sve druge audio potrebe. Zvučnici imaju 900mAh li-polimer baterijske ćelije, a vezu sa uređajem uspostavljaju preko Bluetooth konekcije.

 

Opširnije...
 

pet

11

jul

2014

Thermaltake predstavio novu seriju Frio Silent kulera Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Thermaltake Frio SilentThermaltake je proširio svoju Frio seriju kulera sa tri nova tiha modela, u pitanju su: Frio Silent 12, Frio Silent 14 i Frio Silent 14 dual.

Ovi kuleri su posebno dizajnirani da reše problem buke, koja nekim korisnicima predstavlja veliki problem. Kuleri dolaze uz dodatni Low Noise Cable (LNC) koji služi za ograničavanje maksimalne brzine ventilatora, što čini kulere još tišim.

Iz Thermaltake-a obećavaju overklokerima odlične rezultate uz manje buke i kompatibilnost sa svim novim i nadolazećim procesorima.

 

 

Opširnije...
 

če

10

jul

2014

Tt eSPORTS METALCAPS Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Ojačajte Vašu tastaturu za bitku!

 

Tt eSPORTS METAL CAPSTt eSPORTS, Thermaltake-ov ogranak koji se bavi igračkim periferijama, predstavio je METALCAPS - tastere za mehaničke tastature.

Za sve korisnike koji žele da moduju svoje mehaničke tastature, METALCAPS je od sada dostupan u prodaji. Tt eSPORTS METALCAPS je napravljen od legure cinka kako bi obezbedio izdržljivost i osećaj čvrstine prilikom kucanja.

Opširnije...
 

sre

09

jul

2014

In Win je predstavio S-Frame koncept kućište Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Novi inovativni koncept pete generacije S-Frame kućišta je u prodaji


In Win S-FrameS-Frame kućište je dobro provetreno i on je izrađen iz jednog komada aluminijuma debljine 4 mm veličine 2 kvadratna metra.

Jedinstveni oblik dobio je zahvaljujući kombinovanju neuobičajenih zanatskih tehnika tako što je komad aluminijuma sečen na CNC-u i savijan ukupno 15 puta.

 

Opširnije...
 

sre

09

jul

2014

GIGABYTE postigao novi svetski rekord DDR3 memorije Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GIGABYTE postigao novi svetski rekord DDR3 memorije na  4,62GHz na Z97X-SOC FORCE LN2 matičnoj ploči

 

Gigabyte DDR3 WRPotvrđeno osciloskopom i verifikovano od strane HWBOT-a da je GIGABYTE broj jedan u overklokovanju memorija. Kao što znate iz naših prethodnih vesti, GIGABYTE je tokom Computex-a 2014 predstavio novu Z97X-SOC FORCE LN2 matičnu ploču, namenjenu ekstremnom overkloku.

Od tada, ova ploča je dvaput oborila svetski rekord sa DDR3 memorijom. Jednom na samom predstavljanju postigavši frekvenciju od 4,5GHz-a i tri dana kasnije na Kingston HYPERX OC Takeover svetskom finalu sa novim rekordom od 4,56 GHz.

 

Opširnije...
 

sre

09

jul

2014

iPhone 6 sapphire panel podvrgnut testovima Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

iPhone 6 Sapphire PanelPored mnogo spekulacija o novom Apple iPhone 6 uređaju, pojavio se test, navodno, novog zaštitnog panela za ovaj model. U pitanju je 4,7 inčni zaštitni panel koji je podvrgnut testovima oštećenja i pokazao se, bar po ovom snimku, kao veoma otporan.

 

Opširnije...
 

uto

08

jul

2014

Gigabyte je predstavio novu mITX ploču Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Gigabyte predstavio novu H81N-D2H Mini-ITX matičnu ploču

 

Gigabyte H81N-D2HGigabyte je predstavio novu mini ITXentry-level socket 1150 matičnu ploču. Ploča je zasnovana na Intel H81 Express čipsetu koja je kompatibilna sa procesorima Haswell i Devil’s Canyon generacije (bez mogućnosti overklokovanja procesora).

Ploča se napaja preko klasičnog ATX 24-pin konektora, ima VRM sekciju sa tri faze, dva DDR3 memorijska slota, jedan PCIe, kao i SATA 6 i 3Gb/s priključke.

 

Opširnije...
 

uto

08

jul

2014

Futuremark PCMark odabran kao reper performansi za nabavku Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

...računara u EU, Brazilu, Francuskoj i Severnoj Irskoj

 

Futuremark PCMark evropska komisijaKompanija Futuremark, koja se bavi izradom softvera za analizu performansi računara, je objavila da je njihov PC Mark softver odabran od strane generalnog direktorijata Evropske komisije za informatiku (DIGIT) za obračun minimalne specifikacije 100000 PC računara koji će biti nabavljeni za potrebe EU i njihovih mnogobrojnih organizacija.

PC Mark rezultati su takođe učestvovali prilikom procene performansi računara koji su nabavljani preko tendera za vladu Franscuske, Severne Irske i Brazila.

Opširnije...
 

pon

07

jul

2014

EVGA i K|NGP|N postavili novi svetski rekord Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

EVGA i K|NGP|N postavili novi svetski rekord od 2GHz na GTX 780 Ti

 

EVGA-GeForce-GTX-780-Ti-Classified-KNGPN-EditionOverklokeri Vince "K|NGP|N" Lucido i Illya "Tin" Tsemenko, opet su se udružili sa kompanijom EVGA i postavili nove rekorde u benchmark testovima i frenkvenciji GPU-a.

Pre svega, zahvaljujući EVGA GeForce GTX 780 Ti Classified K|NGP|N Edition grafičkoj karti, EVGA X79 Dark matičnoj ploči i odličnom EVGA napajanju.

Vince je uspeo da podigne frekvenciju 780 Ti grafičkog čipa do neverovatnih 2025MHz, novog svetskog rekorda.

 

Opširnije...
 

ned

06

jul

2014

Facebook omiljena meta među sajber kriminalcima Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

facebook meta napadaFacebook ostaje omiljena meta sajber kriminalaca specijalizovanih za krađu naloga na socijalnim mrežama. Naime, prema Kaspersky Lab statistici u prvom kvartalu 2014. godine lažni sajtovi koji imitiraju Facebook činili su 10,85 odsto svih slučajeva u kojima je anti phishing komponenta bila aktivirana. Samo su lažne Yahoo Pages stranice podstakle više phishing uzbuna, ostavljajući Facebook kao primarnu metu među sajtovima društvenih mreža.

Danas je lažiranje Facebook naloga globalni biznis, obzirom da sajber kriminalci napadaju sajtove na raznim jezicima: engleskom, francuskom, nemačkom, portugalskom, italijanskom, turskom, arapskom...

Opširnije...
 


Strana 9 od 200
Get Adobe Flash player