Quantcast
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

če

21

avg

2014

SP predstavio USB 2.0 OTG fleš disk - Mobile X21 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SPUSB 2.0 OTG Flash Drive Mobile X21SP/ Silicon Power je predstavio USB 2.0 OTG fleš disk - Mobile X21, sa mikroUSB i USB 2.0 priključkom. Ovaj multifunkcionalni uređaj olakšava transfer podataka između računara i Android smart telefona i tableta, a usput daje dodatni memorijski prostor, te korisnici neće više morati da koriste kablove ili da traže WiFi hotspot.

Opširnije...
 

če

21

avg

2014

AMD je predstavio novu Radeon R7 seriju SSD-ova Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AMD Radeon R7 SSDAMD je najavio saradnju sa kompanijom OCZ Storage Solutions iz Toshiba grupe i proizvodnju AMD Radeon R7 serije SSD-ova kapaciteta od 120GB, 240GB i 480GB.

Pristupačna AMD Radeon R7 serija visoko-performansnih SSD-ova je namenjena igračima koji žele na ekonomičan način da unaprede odziv svojih sistema, imajući prevenstveno u vidu kvalitet i pouzdanost.

Opširnije...
 

sre

20

avg

2014

Raidmax darovanje! Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Raidmax i PCAXE daruju

 

Raidmax DarovanjeRaidmax i PCAXE, rame uz rame organizuju darovanje. Nagradni fond oba darovanja se sastoji od po jednog RX-700AC napajanja.

Jedno izvlačenje se održava na Raidmax Balkan Facebook stranici, dok će se drugo darovanje odvijati na PCAXE forumu. Pravila su jednostavna i svi mogu ostvariti pravo učešća u oba darovanja.

Ovim putem su zadovoljeni forumaši koji ne vole fejsbuk, a sa druge strane, Raidmax je u potpunosti ispoštovao svoje verne fejsbuk fanove.

 

Opširnije...
 

sre

20

avg

2014

Transcend predstavio ESD400 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Prenosivi USB 3.0 SSD

 

Transcend ESD400Pre koju nedelju smo pisali o Transcendovom SSD370 SATA III SSD-u, a već sada nam ova kompanija predstavlja ESD400, prenosni SSD za poslovne korisnike, koji nudi veliku brzinu prenosa podataka, kao i veliki kapacitet do čak 1TB.

ESD400 je toliko malih dimenzija da može stati u džep, a pritom je vrlo otporan, tako da se lako može nositi. Njegova brzina prenosa podataka omogućava obradu velikih multimedijalnih fajlova i dokumenata na brz i siguran način. Trenutno je dostupan u četiri kapaciteta od 128GB, 256GB, 512GB, kao i 1TB.

Opširnije...
 

sre

20

avg

2014

Zašto odabrati LUXA2 eksterne punjače Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

LUXA2 power banksTrenutno, korišćenje smart telefona, tableta i sličnih mobilnih uređaja, je postala svakodnevica. Takmičenje u performansama između proizvođača obično rezultuje većom potrošnjom što se donekle kompenzuje baterijama većeg kapaciteta, kao i gabarita.

Problem kratkog trajanja baterija se može delimično eleminisati sa mobilnim eksternim punjačima. Kao što ni mobilni uređaji nisu isti, takođe nije svejedno koji eksterni punjač odaberete za Vaš mobilni telefon.

Thermaltakeov ogranak LUXA2  je odlučio da ukaže na šta bi trebalo obratiti pažnju prilikom kupovine jednog eksternog punjača, kao i da navede razloge zašto odabarati baš LUXA2 mobilni punjač, sa naglaskom na kvalitet, performanse i pouzdanost.

Opširnije...
 

sre

20

avg

2014

Thermaltake predstavio Toughpower DPS G seriju napajanja Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Thermaltake Toughpower DPS GThermaltake je ovih dana najavio novu cenovno pristupačniju seriju napajanja Toughpower DPS G sa DPSApp smart software-om.

Kao što su ranije predstavili Toughpower DPS napajanja snage od 750W i 850W, sada su predstavili nova napajanja u rasponu snage od 450W do 1050W, koja imaju 80 PLUS Gold sertifikat. Novu seriju trenutno čine ukupno šest modela od 450W, 550W, 650W, 750W, 850W, 1050W.

Opširnije...
 

uto

19

avg

2014

Canon dobio dve prestižne nagrade Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Canon EISA nagradeCanon je objavio da je dobio dve prestižne EISA (European Imaging and Sound Association)  nagrade. Popularni EOS 1200D osvojio je „European Consumer DSLR Camera 2014-2015“ nagradu, dok je inovativna LEGRIA mini X osvojila „European Lifestyle Camcorder 2014-2015“.

Nagrade EISA dodeljuju se glasovima panela urednika 50 renomiranih časopisa iz 20 evropskih zemalja i predstavljaju veliko priznanje za proizvode koji spajaju naprednu tehnologiju, funkcije i upečatljiv dizajn sa dokazanom vrednošću. Ove godine su nagrade, kao najbolji u svojim kategorijama, odneli LEGRIA mini X i EOS 1200D.

Opširnije...
 

uto

19

avg

2014

Genius predstavio HS-400A "Tattoo" slušalice Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Slušalice za kancelariju

 

Genius HS-400AKompanija Genius je predstavila nove slušalice u u svojoj seriji kancelarijskih slušalica sa mikrofonom - HS-400A "Tattoo".

Novi model za razliku od nedavno predstavljenih primarno namenjen kancelarijskim radnicima čiji se dnevni posao sastoji od velikog broja razgovora putem Skype-a, telefona ili nekog drugog načina komunikacije.

Opširnije...
 

uto

19

avg

2014

Tt eSPORTS predstavio "odmaralište" za ruke Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Tt eSPORTS Gaming Wrist RestsTt eSPORTS, brend kompanije Thermaltake, koji se bavi igračkim periferijama, predstavio je novu seriju podrške za zglobove koja će igrače rešiti bola - the Gaming Wrist Rest. Postoje dve verzije ovog dodatka - Tt eSPORTS Gaming Wrist Rest i Gaming Wrist Rest Team DK Edition.

Za razliku od većine ovakvih proizvoda na tržištu, koji su čvrsti i odgovaraju samo tastaturi sa kojom dolaze, ovo "odmaralište" je lagano i pritom nema potrebe da se razmišlja da li će se oštetiti prilikom transporta.

Opširnije...
 

pon

18

avg

2014

Telekom predstavio 11811.rs aplikaciju Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Svi kontakti i adrese u jednoj aplikaciji

 

11811rs aplikacijaObimni telefonski imenici decenijama su imali svoje počasno mesto na stočiću pored fiksnog telefona. U njima su se nalazili podaci o brojevima telefona majstora, hitnih službi, svih preduzeća, prijatelja... Drugim rečima, telefonski brojevi su često bili na dohvat ruke, umesto da ih po potrebi tražimo po raznim sveskama i papirićima.

Kako se menjaju navike korisnika, savremene tehnologije mogu priskočiti u pomoć u potrazi za potrebnim informacijama. Umesto da korisnik prelistava poveći imenik, traženi broj telefona će se danas obično potražiti putem interneta ili mobilnog telefona. Otuda i ne čudi razvoj 11811.rs mobilne aplikacije.

Opširnije...
 


Strana 1 od 197
Get Adobe Flash player