Quantcast
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

pon

20

apr

2015

Tt eSPORTS predstavlja VENTUS X gejming miša Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Tt eSPORTS VENTUS XTt eSPORTS je predstavio novog člana VENTUS porodice, VENTUS X gejming miša, namenjenog korisnicima koji preferiraju malo suptilniji dizajn. Kao i njegov prethodnik VENTUS, i ovaj miš može da se pohvali ergonomskim oblikom, heksagonalnim rupicama na gornjem delu, ali i gumiranim stranicama za komfornu upotrebu.

VENTUS X ima Avago laserski senzor od 5700 DPI i crveno LED osvetljenje u dve zone – na scroll točkiću i na logou zmaja. Ova dva mesta mogu zasebno biti osvetljena, zahvaljujući on/off dugmiću. Prilikom menjanja DPI vrednosti, scroll točkić će zasvetleti da označi promenu. 

Opširnije...
 

pet

17

apr

2015

AMD pozdravlja GTA V, novog člana Gaming Evolved familije Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AMD GTA VAMD je objavio da je Grand Theft Auto V, kompanije Rockstar Games, najnoviji član Gaming Evolved familije. Kao deo bliske saradnje AMD-a sa partnerima u Torontu (Kanada) i Lidsu (Velika Britanija), razvijena je i podrška GTA V igre za AMD-ovu Contact Hardening Shadows (CHS) tehnologiju.

CHS tehnologija dinamički čini ivice senki tvrđim ili mekšim, u zavisnosti od udaljenosti senke od izvora svetlosti i objekta koji baca tu senku. To omogućava mekše senke koje se rasipaju na realističniji način. Da bi se u igri uključio CHS, potrebno je jednostavno odabrati AMD CHS iz Soft Shadows padajućeg menija. Igra takođe ima i ugrađeni benchmark test, koji olakšava testiranje različitih hardverskih konfiguracija. 

Opširnije...
 

če

16

apr

2015

ASUS najavjuje TUF Trooper B85 matičnu ploču Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ASUS TUF Trooper B85Kompanija ASUS je najavila TUF Trooper B85 matičnu ploču, dizajniranu da podnese sve vrste opterećenja i testiranu po vojnim standardima. TUF Trooper B85 je sertifikovana kao serverska ploča od strane TUF inženjera i poseduje petogodišnju garanciju.

TUF Trooper B85 inkorporira mnoge TUF karakteristike, uključujući TUF LANGuard Ethernet priključak i TUF ESD Guards 2 zaštitu od elektrostatičkog pražnjenja. Bazirana na Intel B85 Express čipsetu, najnovija TUF ploča je opremljena izdržljivim TUF komponentama, Hi-Fi TUF Audio konekcijom i fleksibilnom regulacijom temperature sa TUF Thermal Radar Core tehnologijom. 

Opširnije...
 

če

16

apr

2015

Thermaltake predstavlja Commander FT kontroler za ventilatore Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Thermaltake Commander FTThermaltake će na tržište plasirati novi kontroler za ventilatore koji može da se pohvali ekranom na dodir, dijagonale 5,5 inča. Commander FT Touch Screen Fan Controller je prvi put najavljen na sajmu CES 2015, a sada je i zvanično predstavljen.

Commander FT će korisnicima omogućiti da nadgledaju i kontrolišu brzine i temperature od čak pet ventilatora istovremeno. Veliki ekran na dodir dodatno olakšava korišćenje kontrolera, dok Auto, Manual, Performance i Silent načini rada pružaju sveobuhvatnu kontrolu performansi ventilatora, uključujući podešavanja temperature i glasnoće. Da biste instalirali Commander FT na kućištu Vam treba jedan slobodan 5.25” podeok. 

Opširnije...
 

sre

15

apr

2015

NZXT predstavlja novu verziju CAM softvera Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

NZXT CAMNZXT je izbacio napredniju verziju svog PC monitoring softvera, CAM 2.0, koji je sada opremljen dvostrukom zaštitom podataka, prilagodljivim interfejsom i funkcionalnim prikazom FPS-a, što doprinosi još jednostavnijem nadgledanju i održavanju PC sistema.

CAM 2.0 nudi pregršt informacija, kako za iskusne, tako i za nove korisnike, kojima je u cilju da povećaju efikasnost svojih računara. Ovaj softver aktivno nadgleda i beleži sve bitne statistike, uključujući brzine mreže, raspoloživost prostorom za skladištenje, temperature komponenti i opterećenja sistema. Pored toga, novi napredni sistem za praćenje parametara nudi i obimne HDD S.M.A.R.T. podatke, ali i podatke o CPU i GPU specifikacijama i naponima na matičnoj ploči itd. 

Opširnije...
 

sre

15

apr

2015

AMD dobio sertifikat za Avid Media Composer 8.4 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AMD AvidAMD je objavio sticanje sertifikata za Avid Media Composer 8.4, profesionalnu aplikaciju za podršku u emitovanju i kreiranju digitalnog sadržaja u HD i 4K radnim okruženjima, pokretanih AMD FirePro profesionalnom grafikom, kako na Microsoft Windows, tako i na Mac Pro radnim stanicama. Podrška za Avid Media Composer kupcima AMD FirePro profesionalne grafike pruža izvanredan 4K prikaz, menadžment medija i sposobnosti editovanja u celom procesu video produkcije.

Avid Media Composer je vodeći softver za nelinearno editovanje video materijala, koji se obimno koristi od strane profesionalnih editora u filmskoj i televizijskoj industriji, emitovanju programa i strimovanju. AMD FirePro profesionalna grafika omogućava Avid Media Composer softveru da efikasno podrži rad sa velikom količinom različitih multimedijalnih fajlova, što ubrzava rad na HD i medijima visoke rezolucije, saradnju u realnom vremenu i dobro organizovan menadžment fajlova. 

Opširnije...
 

uto

14

apr

2015

PayPal konačno funkcioniše u Srbiji? Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PayPal SrbijaKako od izvora saznajemo, PayPal je sinoć ponovo omogućio naplatu korisnicima iz Srbije putem ovog servisa.

„Testirali smo i uverili se da funkcioniše sve za fizička lica, za pravna još nismo sigurni“, kaže Zoran Torbica iz Centra za razvoj interneta. On dodaje da je odlično što PayPal konačno funkcioniše u našoj zemlji bez problema. 

Opširnije...
 

pon

13

apr

2015

Eipix predstavlja svoju 30. igru - The Heart of Desolation Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Eipix The Heart of DesolationEipix Entertainment je predstavio svoj najnoviji projekat u okviru Myths of the World serijala, a reč je o igri The Heart of Desolation Collector’s Edition, inače šestoj igri ove franšize i jubilarnoj 30. igri od Eipixa.

Myths of the World: The Heart of Desolation Collector’s Edition igra ima autentičnu priču i jedinstvene likove, a na ovom putovanju ćete nailaziti i na zanimljive mini igre i zagonetke. Suština priče je da Vam se srušio avion tokom rutinske dostave, i to usled napada zmaja, i tako završavate u živopisnoj dolini... Neko je probudio zmajeve, stvorenja iz mitova i legendi, koja su vekovima dremala pod zemljom. 

Opširnije...
 

pon

13

apr

2015

Canon predstavlja novi 4K referentni ekran i 4K kamere Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Canon referentni ekranKompanija Canon predstavila je novu generaciju ulazno-izlaznih rešenja za radna okruženja u 4K produkciji. Novi proizvodi uključuju DP-V2410, robusni 4K referentni ekran dijagonale 24 inča i dve 4K kamere: EOS C300 Mark II - Cinema EOS 4K video kameru i XC10 - kompaktnu, laganu 4K kameru za video zapise i fotografije, namenjenu snimateljima entuzijastama.

Novi DP-V2410 ekran konstruisan je za korišćenje na mestu snimanja u televizijskim i filmskim okruženjima, i nudi precizan i pouzdan prikaz 4K sadržaja, omogućavajući proveru kvaliteta materijala koji se snimaju uživo, proveru fokusiranja i ekspozicije, kao i upravljanje i kalibraciju boja na licu mesta. 

Opširnije...
 

pet

10

apr

2015

Logitech predstavio Keys-To-Go Ultra Portable tastaturu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Logitech Keys-To-GoLogitech je predstavio Keys-To-Go Ultra Portable tastaturu, namenjenu mobilnim uređajima sa Android i Windows platformama, dok je od ranije dostupan model za iOS uređaje. Logitech Keys-To-Go je bluetooth tastatura koja se može koristiti bilo kada i bilo gde sa mobilnim uređajima. 

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, ovu tastaturu možete nositi sa sobom u torbi ili čak u džepu, a pri tom neće zauzeti puno mesta. Logitech Keys-To-Go ima vodootpornu FabricSkin presvlaku koja je štiti od prljavštine, mrvica i tečnosti, pa se jednostavno održava. Tastatura će tako dugo trajati u svim situacijama, bez obzira da li je koristite u zatvorenom ili otvorenom prostoru. 

Opširnije...
 


Strana 1 od 246