Quantcast

sre

18

okt

2017

Razer Blade Stealth sa quad-core procesorom Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

RazerTim iz kompanije Razer je odlučio da obraduje one koji su zahtevali više od svojih Blade Stealth laptopova uz verziju sa quad-core Core i7 procesorom osme generacije.

Opširnije...
 

sre

18

okt

2017

Visceral Games studio zatvorio svoja vrata Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

VisceralEA je objavio u svom saopštenju da je Visceral Games, studio iza serijala igara Dead Space, Battlefield Hardline, kao i The Godfather, zatvorio svoja vrata.

Jedan od glavnih razloga za ovaj potez jeste odluka kompanije da se promeni smer razvoja Star Wars naslova.

Opširnije...
 

sre

18

okt

2017

Snap i NBC oformili studio za TV serije na mobilnom Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Snapchat NBCU ranijim tekstovima smo napomenuli da je Snapchat polako počeo da prikuplja partnere za serijske formate koji bi se emitovali putem ove platforme.

Prvi u liniji se našao niko drugi do NBCUniversal studija, koji je stupio u saradnju sa Snap-om, kompanijom iza Snapchat-a, kako bi oformili studio koji će proizvoditi medijski sadržaj specijalno za aplikaciju.

Opširnije...
 

uto

17

okt

2017

Kompanija NZXT predstavila H-seriju kućišta Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

NZXTČelnici kompanije NZXT su predstavili novu "H-seriju" kućišta. H700i, H400i, kao i H200i modeli raspolažu razvijenim i kompletno integrisanim kontrolerima pametnih uređaja, samim tim omogućujući karakteristike poput onih na zasebnim NZXT GRID+ i HUE+ proizvodima.

Svako od kućišta poseduje ugrađeno RGB svetlo i Aer F ventilatorima u odabranim modelima, a proizvođači su imali na umu lišavanje dodatne kupovine uređaja za upravljanje radom RGB svetlosnih efekata i ventilatora.

Opširnije...
 

uto

17

okt

2017

Doom stiže na Nintendo Switch 10. novembra Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Doom SwitchNintendo Switch će ugostiti Doom igru, a fanovi ovog naslova će moći da je se dokopaju 10. novembra.

Kako video materijal koji je pripremila ekipa id Software nalaže, igra je optimizovana za NVIDIA Tegra X1 čip koji koristi Switch.

Opširnije...
 

uto

17

okt

2017

Noctua: Chromax ventilatori, kablovi, i heatsink cover-i Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ChromaxKompanija Noctua je predstavila Chromax edicije svojih modela ventilatora od 120mm, kao i 140mm, a uz njih dolaze i Chromax kablovi, kao i heatsink cover-i za nagrađivane NH-U12S i NH-D15 CPU hladnjake.

Proizvođači su takođe želeli da nova linija proizvoda omogući korisnicima kastomizaciju boja.

Opširnije...
 

pon

16

okt

2017

ADATA SD700 zaradio "Good Design" nagradu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ADATA SD700SD700, eksterni 3D NAND SSD iz ADATA Technology linije proizvoda, postaje bogatiji za prestižnu nagradu Japanskog instituta za promociju dizajna "Good Design" za 2017. godinu.

Žiri je procenio da ADATA-in 3D NAND SSD je zaslužio "Good Design" zbog izuzetne izdržljivosti u kompaktnom i prenosivom pakovanju sa privlačnim dizajnom.

Opširnije...
 

pon

16

okt

2017

Borba protiv dijabetesa uz veštački pankreas Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PankreasPravilna doza insulina, kao i konstantna provera nivoa šećera u krvi je ono sa čime moraju da žive oni koji imaju dijabetes tip 1. Kako bi pomogli obolelima, istraživači sa Harvard-a su pronašli jedan od načina da im umanje brigu uz pomoć veštačkog pankreasa.

Opširnije...
 

pon

16

okt

2017

Počinje "Rocket League" event za Noć veštica Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Rocket LeaguePočev od danas pa sve do 6. novembra, fanovi poznate igre Rocket League-a će moći da učestvuju u prvom Halloween event-u, kao i da budu u prilici da dobiju crate-ove pomoću novog implementiranog sistema.

Opširnije...
 

ned

15

okt

2017

WD: Hard disk od 40TB će pokretati mikrotalasi Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

WDKompanija Western Digital je predstavila koncept nazvan MAMR (microwave-assisted magnetic recording) koji će do 2025. godine ugostiti sve veće kapacitete hard diskova, čak do 40TB.

Opširnije...
 


Strana 1 od 318