Quantcast
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

pet

31

okt

2014

LUXA2 predstavlja novu Lavi seriju slušalica Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

LUXA2 LaviLUXA2 je predstavila novu Lavi seriju slušalica, koja podrazumeva tri modela: Lavi S, Lavi D i Lavi L slušalice.

Lavi S slušalice podržavaju tri načina rada: bežični, sa kablom i preko eksternog zvučnika (2W+2W). Slušalice dolaze sa 1000mAh litijum-polimer baterijom koja, prema rečima proizvođača, omogućava 30 sati rada za redovne slušalice, odnosno 3 sata za eksterne zvučnike, dok bateriji treba svega 2 sata da se skroz napuni (0-100%). 

Opširnije...
 

pet

31

okt

2014

Lenovo preuzeo Motorola Mobility jedinice od kompanije Google Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Lenovo Motorola MobilityKompanije Lenovo i Google su objavile da je završeno preuzimanje Motorola Mobility jedinice od kompanije Google. Preuzimanje Motorola brenda i protfolija pametnih telefona, kao što su Moto X, Moto G, Moto E i DROIDTM serija, kao i planiranih budućih Motorola proizvoda (uključujući i Moto 360 sat), pozicioniraju Lenovo kao trećeg najvećeg proizvođača pametnih telefona.

Lenovo će upravljati kompanijom Motorola kao kompanijom u svom vlasništvu, sa sedištem u Čikagu. Završetkom ovog preuzimanja, Lenovo će preuzeti i 3500 zaposlenih širom sveta. Liu Jun, izvršni potpredsednik Lenovo Mobile Business grupe biće predsednik Upravnog Odbora kompanije Motorola, dok će Rick Osterloh ostati predsednik i glavni izvršni direktor kompanije Motorola. 

Opširnije...
 

če

30

okt

2014

Noiseblocker proširuje NB eLoop seriju ventilatora Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Noiseblocker NB eLoopNemačka kompanija Noiseblocker planira da proširi NB eLoop seriju „bioničkih“ ventilatora, u čiji razvoj želi da uključi i korisnike. Zbog toga su pokrenuli online anketu u kojoj korisnici mogu izraziti svoje preferencije kada su u pitanju budući modeli NB eLoop ventilatora.

Ovu seriju ventilatora karakterišu „bionički“ razvijeni oblik lopatica koji doprinosi značajnom smanjenju buke, a prema rečima proizvođača, ovakav kompleksni dizajn predstavlja najprogresivniju tehnologiju do sada, kada je reč o ventilatorima. 

Opširnije...
 

če

30

okt

2014

Počela prodaja Raijintek Aeneas kućišta Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Raijintek AeneasRaijintek Aeneas micro-ATX kućište se pojavilo u prodaji na evropskom tržištu. Glavna karakteristika spoljašnjosti ovog kućišta, osim njegovog oblika, je plavo LED osvetljenje na određenim mestima. Proizvođač ipak napominje da je ovo kućište dizajnirano sa ciljem da bude što bolje provetreno i da je uglavnom namenjeno entuzijastima.

Aeneas podržava instalaciju osam ventilatora, uključujući mesto za 200mm ventilator na prednjoj strani kućišta. Kućište dolazi sa dva fabrički instalirana 120mm ventilatora na prednjoj strani i dva 140mm ventilatora na zadnjoj strani kućišta. 

Opširnije...
 

če

30

okt

2014

DeepCool predstavlja Captain 360 AIO vodeno hlađenje Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

DeepCool Captain 360DeepCool je predstavio treći proizvod Gamer Storm Captain linije all-in-one vodenih hlađenja, Captain 360. Prethodni modeli ove serije su Captain 120 i Captain 240, pa već možete zaključiti da novi model ima radijator dužine 360mm.

Dolazi sa tri 120mm ventilatora sa PWM kontrolom. Vodeni blok je isti kao i na prethodnim Captain modelima, s tim da postoji mogućnost da je sama pumpa malo snažnija kako bi se izborila sa većom količinom tečnosti. Bakarni blok Captain kulera ima veoma fine mikro ureze od 0,2mm za bolju predaju toplote, a aluminijumski radijator debljine 32mm primenjuje tzv. "Separated Section" dizajn. 

Opširnije...
 

sre

29

okt

2014

4096 registrovanih korisnika na forumu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PCAXE Forum je "težak" 4KB

 

PCAXE forum 4096 registrovanih korisnikaProšlo je dosta vremena od kada smo imali prvi jubilej od 1024 registrovana korisnika na PCAXE forumu. Sada slavimo novi jubilej, ne sa 2048 već sa 4096 registrovanih korisnika na forumu.

Možda se nekome ovaj broj neće činiti velikim, ali za sajt i forum koji nisu odustali od ideje, prvenstveno kvalitetnog i objektivnog ocenjivanja računarskih komponenti, ovaj broj je znak da se krećemo u dobrom smeru. Naravno, mogli smo krenuti, kao i neki drugi IT mediji lakšim putem koji podrazumeva osvrt na kvantitet ispred kvaliteta, ali mi smo odlučili da krenemo trnovitijim.

Nama ne pada na pamet da rušimo renome koji smo mukotrpnim radom itekako zaslužili i koji nas izdiže od konkurencije, a to su kvalitetne recenzije pripomognute tehničkim detaljima, kao i detaljnim video materijalima.

Opširnije...
 

sre

29

okt

2014

Raidmax Atomic – déjà vu kućište? Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Raidmax Atomic

Ovih dana se na internetu pojavilo nešto novo, ali već viđeno. Radi se o Raidmax Atomic kućištu, koje nas je odmah na prvi pogled podsetilo na Raijintek Metis. Ovo Raidmax kućište smo u stvari, po prvi put primetili na nekim fotografijama Raidmax štanda sa Computex 2014 sajma, ali zato tek sada imamo fotografije samog kućišta sa jednog vijetnamskog sajta.

Na IT tržištu nije nikakva novina da dve kompanije imaju istog OEM proizvođača, ali smo se ovoga puta malo iznenadili. 

Opširnije...
 

sre

29

okt

2014

Novi iPhone 6 u mt:s ponudi Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

mts iPhoneTelekom Srbija će od petka, 31. oktobra, korisnicima ponuditi iPhone uređaje koji će, uz mt:s postpejd tarife, biti dostupni po ceni od jednog dinara. Telekom Srbija je, inače, još u martu ove godine potpisala ugovor sa kompanijom Apple.

Za one koji nestrpljivo očekuju početak zvanične prodaje iPhone-a u Srbiji, Telekom Srbija će u noći između četvrtka i petka, u minut posle ponoći, otvoriti poslovnice u Beogradu (Terazije 24.) i u Novom Sadu (Zmaj Jovina 4.). U mt:s ponudi nalaze se najnoviji modeli iPhone 6 i iPhone 6 Plus, kao i modeli iPhone 5S i iPhone 5C, koji će korisnicima biti dostupni po ceni od 1 dinar uz odgovarajući postpejd tarifni profil. 

Opširnije...
 

uto

28

okt

2014

EKWB od sada i u Monitor System-u Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Monitor System EKWBMonitor System je potpisao ugovor sa slovenačkom kompanijom EKWB, pa će korisnici u Srbiji od sada moći da kupuju njihove proizvode u Monitor System prodavnicama. Monitor System je ovim ponovo pokazao svoju naklonjenost ka entuzijastima i high end komponentama.

EKWB iz Ljubljane je čuveni proizvođač vodenih blokova i ostale prateće opreme za vodena hlađenja, a za početak su u ponudi njihovi popularni EK-KIT L120 i EK-KIT L240.  

Opširnije...
 

uto

28

okt

2014

Zalman Z11 Neo mid-tower kućište Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Zalman Z11 NeoKompanija Zalman je predstavila novo ATX mid-tower kućište, Z11 Neo. Kućište je mat crno sa elementima koji svetle u plavoj boji, a tekstura prednjeg panela imitira brušeni aluminijum. Z11 Neo dolazi sa ispupčenim bočnim prozorom i prvenstveno je namenjen entuzijastima koji zahtevaju dobro provetreno kućište.

Unutrašnjost je takođe crna, a kućište je izrađeno od SECC čelika i ABS plastike. Dimenzije su mu 205 x 465 x 515mm (Š x V x D). 

Opširnije...
 


Strana 1 od 215
Get Adobe Flash player