Quantcast

če

14

dec

2017

Počinje Telenor Clash Royale turnir! Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

TelenorTelenor Arena biće dom šestnaest najboljih Clash Royale igrača iz Srbije sa četiri nedavno odigrana onlajn turnira, četiri najbolja igrača iz Crne Gore sa dva odigrana onlajn turnira, kao i četiri najbolja igrača iz Bugarske koji će se boriti na najvećem regionalnom Clash Royale turniru.

Pre regionalnog turnira 16. decembra u Telenor Areni u okviru Games.CON festivala, održaće se nacionalni turnir za šestnaest igrača iz Srbije 15. decembra gde će se videti ko je najbolji Clash Royale igrač u Srbiji.

Opširnije...
 

če

14

dec

2017

MasterKeys MK750 - Nova tastatura od CM-a! Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Cooler Master Masterkey750Game Smarter, Not Harder - počinje Cooler Master ovom krilaticom u svom saopštenju gde se predstavlja nova gejming tastatura.

Cooler Master MasterKeys MK750 je pro-grade mehanička gejming tastatura koja odiše minimalističkim dizajnom uz uglađen profil koji poseduje i odstranjivi wrist rest koji dodaje osećaju udobnosti pri zahtevnim igračkim sesijama.

Dodatak ambijentu daje i RGB svetlosna traka koja okružuje tastaturu.

Opširnije...
 

če

14

dec

2017

Games.CON i Cooler Master nagrađuju! Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Cooler Master GiveawayStigla su pravila Games.CON Cooler Master nagradne igre gde možete osvojiti kao glavnu nagradu MasterBox 5 kućište.

Na ovogodišnjem Games.CON, Cooler Master je udružio snage sa Ognjen Airbrushouse koji će vam kao glavnu nagradu uručiti kućište koje je on lično oslikao.

Međutim, šta je potrebno kako biste se dokopali ovakve nagrade?

Opširnije...
 

sre

13

dec

2017

Adobe Lightroom - AI obrađuje vaše slike Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Adobe LightroomLightroom CC, Classic, kao i Camera Raw iz Adobe asortimana proizvoda su dobili niz nadogradnji u vidu Sensei AI tehnologije koja automatski ispravlja greške na vašim fotografijama.

Novi Auto mod upoređuje vašu sliku sa "desetine hiljada" profesionalno obrađenih slika i koristi pregršt informacija koje poseduju i implementira ih kako bi AI donosio bolje odluke.

Adobe je odlučio da pomogne onima koji su tek počeli sa radom na polju obrade fotografija i koji žele slike što profesionalnijeg kvaliteta, ali ne znaju kako da postignu željene efekte.

Opširnije...
 

sre

13

dec

2017

Harry Potter dobija mobilnu igru Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Harry PotterPočev od sledeće godine, zagriženi fanovi Harry Potter serijala će biti u prilici da kreiraju sopstvene karaktere i dožive život studenta Hogwarts-a uz Harry Potter: Hogwarts Mystery.

Bilo da ste veštica ili čarobnjak, napredovaćete kroz školske godine poput Harry-ja, učestvovaćete u časovima magije poput Defence Against the Dark Arts and Potions, sve to pod palicom poznatih profesora sa Hogwarts-a.

Opširnije...
 

uto

12

dec

2017

AMD Link - Aplikacija uz Radeon Adrenalin Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Radeon AdrenalinStiže AMD Link - mobilna aplikacija koja je dodatak Radeon Software Adrenalin Edition.

Ona omogućuje da jednostavno pristupite očitavanjima gameplay performansi i informacijama vašeg PC-a na vašem pametnom telefonu ili tablet-u.

Možete se lako povezati na vaš PC računar ili putem QR koda u Radeon-ovim podešavanjima ili ako ručno ukucate potrebne informacije.

Opširnije...
 

uto

12

dec

2017

Stiže UV100F, ADATA-in novi USB fleš disk Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ADATA UV100FZa prazničnu sezonu, ADATA je odlučila da podeli poklon sa svojim korisnicima u vidu novog USB fleš diska.

UV100F USB 2.0 disk je dostupan u varijantama od 16 GB i 32 GB i krasi ga crveno-beli dizajn sa božićnim elementima.

"UV100F je savršen poklon za prijatelje, porodicu ili kolege, a prodaje se u dopadljivoj crvenoj kutiji koja dodatno naglašava njegov status specijalnog izdanja. Ovaj model je deo duge tradicije specijalnih izdanja USB fleš diskova kompanije ADATA, koji su postali veoma traženi među kolekcionarima." - navodi se iz ove kuće.

Opširnije...
 

uto

12

dec

2017

Atari Speakerhat od sada u prodaji Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Atari SpeakerhatAtari Speakerhat je konačno u prodaji, a za oko 130 dolara ćete moći da uživate u kapi sa ugrađenim Bluetooth stereo zvučnicima.

Možete birati između Fuji Blackout modela sa plavim ili žutim snapback-ovima, a tu su i kačketi ograničenih serija poput Pong ili Blade Runner 2049.

Atari Speakerhat je tip baseball kačketa sa high-fidelity stereo zvučnicima i mikrofonom koji se automatski može povezati sa bilo kojim uređajim koji ima omogućen Bluetooth.

Opširnije...
 

uto

12

dec

2017

Intel predstavio Gemini Lake Celeron i Pentium čipove Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Intel Pentium CeleronNovi Intel-ovi low-power čipovi su bazirani na Gemini Lake arhitekturi i predstavljeni su u formi Pentium Silver, kao i Celeron CPU-ova.

Nadovezujući se na procesore bazirane na prošlogodišnjoj Apollo Lake arhitekturi, novi Gemini Lake čipovi nude blagi porast u procesiranju i grafičkim performansama uz memorijska poboljšanja i nove video mogućnosti.

Pentium Silver, kao i novi Celeron čipovi, se pokreću na baznoj arhitekturi koju Intel koristi za Atom čipove.

Opširnije...
 

pon

11

dec

2017

Apple potvrdio kupovinu Shazam-a Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Apple ShazamApple je zvanično potvrdio informacije o kupovini Shazam-a od prošle nedelje gde se pominjala cifra oko 400 miliona dolara.

Shazam, poznata aplikacija koja identifikuje pesme, filmove, televizijske serije i reklame uz pomoć kratkih audio zapisa, se priključuje Apple-ovom rastućem timu.

"Uzbuđeni smo što će se Shazam, kao i talentovani tim iza njega priključiti Apple-u, kako Apple Music i Shazam čine prirodni spoj uz strast prema otkrivanju muzike i serviranja savršenog muzičkog iskustva našim korisnicima." - navodi se između ostalog u Apple-ovom saopštenju za medije.

Opširnije...
 


Strana 1 od 330