Quantcast

če

17

avg

2017

Predstavljena Nokia 8 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Nokia8Čelnici iz Nokia su predstavila novi model svoga telefona - u pitanju je Nokia 8, smart telefon koji je posebno dizajniran za kreatore sadržaja. Kreatori navode da Nokia 8 donosi tri novine u svet Android telefona, uključujući i saradnju sa kompanijom ZEISS optics. Ovaj model telefona je upakovan u aluminijumsko jednodelno kućište i sadrži sve potrebne komponente za smart telefon.

Opširnije...
 

če

17

avg

2017

Shuttle predstavio novi XH110G PC sa PCie slotovima Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

XH110GKompanija Shuttle je predstavila novi XH110G model PC-a sa PCI Express x16 3.0 slotovima. Za snagu je zadužena nova Intel Core sedma generacija procesora, kao i najnovija tehnologija storage-a i drive-a. XH110G model je model iz XPC slim kategorije i u pitanju je barebone PC dimenzija 25 x 20 x 7.85 cm.

Opširnije...
 

sre

16

avg

2017

Motorola objavila dolazak novog Moto Mod-a Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MotoZGameMotorola je objavila datum lansiranja kao i cenu njihovog novog proizvoda - u pitanju je gamepad Moto Mod. Ovaj novi mod pristiže na tržište 25. avgusta, a može se nabaviti po ceni od 80 dolara.

Opširnije...
 

sre

16

avg

2017

Discord testira video pozive i screen share Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

DiscordVideoDiscord je jednostavna aplikacija za gaming chat-ovanje koja je postala operativna od pre par godina. Posle brojnih dodataka za aplikaciju i velike potražnje fanova, razvojni tim je odlučio da testira nove funkcije kao što su video chat i screen share. Trenutno će u ovoj poslastici uživati korisnici PC-a, dok će oni koji posezaju za mobilni telefon biti u prilici da isprobaju ove dve nove funkcije nakon toga.

Opširnije...
 

uto

15

avg

2017

Google: Dodata glasovna podrška za 30 novih jezika Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GooglePrevodiČelnici iz kompanije Google su odlučili da povećaju mogućnosti glasovnog prepoznavanja tako što u inventaru poseduju dodatnih 30 jezika, a akcenat je stavljen na rastuća tržišta u Indiji i Africi. Takođe je navedeno da će ovim putem sve više i više korisnika moći da glasovno traže ili ukucavaju ono što žele pomoću aplikacije Gboard.

Opširnije...
 

uto

15

avg

2017

AMD: Predstavljene Radeon RX Vega grafičke karte Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

VegaRXČelnici iz kompanije AMD su objavili da su Radeon RX Vega grafičke karte dostupne širom sveta kao i da su namenjene gejmerima koji žele da poboljšaju mogućnosti grafike. Takođe, iz AMD-a navode da su pripremili i ograničenu seriju Radeon Pack, kao što je Radeon Black Pack sa Radeon RX Vega 64 sa vazdušnim hlađenjem kao i Radeon Aqua Pack sa Radeon RX Vega 64 sa vodenim hlađenjem.

Opširnije...
 

pon

14

avg

2017

100K Specijal + Logitech giveaway Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PCAXESpecijalPCAXE sada prati preko 100.000 fanova sveta tehnologije koji su željni novih informacija i ne bismo uspeli to bez vaše beskrajne podrške.

U saradnji sa kompanijom Logitech odlučili smo da podelimo poklone za koje verujemo da će vam se dopasti, međutim, želeli smo da podelimo sa vama i naše prve korake, odnosno, kako smo počeli sa recenzijama i koliko smo napredovali.

Dule će vas odvesti u jedinstveni vremeplov PCAXE-a u materijalu koji smo vam pripremili.

Opširnije...
 

pon

14

avg

2017

Anti-phishing tehnologija iz Google-a Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GmailIOSPre par meseci, čelnici kompanije Google su predstavili anti-phishing dodatak za Gmail na Android platformi nakon što je oko milion korisnika telefona pretrpelo sajber napad. Mountain View je odlučio da doda još jednu meru zaštite za korisnike Gmail-a za iOS.

Opširnije...
 

pon

14

avg

2017

Deathmatch mečevi dolaze na 'Overwatch' Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

OverwatchUpdateNakon što su Jeff Kaplan i ostatak developing tima Overwatch-a omogućili ovogodišnji Summer Games događaj, i najavili Overwatch League, ovoga puta fanove igre očekuju i Deathmatch okršaji. U svom Developer Update video materijalu se navodi da će Overwatch biti update-ovan sa Free-For-All i Team Deathmatch modovima.

Opširnije...
 

ned

13

avg

2017

AMD predstavio Ryzen Threadripper procesore Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AMDRyzenKompanija AMD je predstavila dugo očekivane AMD Ryzen Threadripper procesore. U pitanju su AMD Ryzen Threadripper 1950X i AMD Ryzen Threadripper 1920X. Oba modela prema rečima čelnika su modelirani prema korisnicima koji su željni novih i boljih performansi, mogućnosti overkloka i za one koje obavljaju više poslova istovremeno. Takođe, navedeno je da su Ryzen Threadripper-i dizajnirani da podrže zahtevnije procese, bilo da su kompleksne 3D scene, strimovanje video sadržaja u visokom kvalitetu ili enkodiranje, sakupljanje ili enkriptovanje fajlova.

Opširnije...
 


Strana 1 od 302