Quantcast

pet

23

jun

2017

MSI lansirao "vojnički laptop" Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MSiCamouflageAko ste gejmer koji jednostavno želi da izađe iz šablona, i koji uz to ima i afinitet prema vojnoj tematici, MSI se za to postarao u vidu tematskog laptopa Camo Squad Limited Edition GE62VR.

Već na prvi pogled laptop zapada za oko kupca sa svojim kamuflažnim bojama.

Opširnije...
 

pet

23

jun

2017

Rocket League - od sada na vašim malim ekranima Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

NBCRocketLeaguesE-sportovi postoju sve popularniji, i kako broj fanova koje ove sportove prate preko interneta raste iz dana u dan, velike televizijske kuće konačno su odlučile da ove događaje omoguće dostupnim i gledaocima putem malog ekrana.

Opširnije...
 

pet

23

jun

2017

MSI predstavio GeForce GTX 1080 Ti Lightning Z Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MSIGeforce1080GTXTiLightningNakon što su korisnicima zagolicali maštu tokom održanog Computexa 2017 krajem maja, MSI je odlučio da konačno obelodani novog člana rastuće porodice grafičkih kartica. U pitanju je MSI GTX 1080 Ti Lightning Z.

Opremljena je sa tri osmopinska PCI Express power konektora kada su ozbiljna overklokovanja u pitanju. Za dobro hlađenje su se postarali TORX 2.0 kuleri, kojih ovde ima 2 od 10, kao i 1 od 9cm, koristeći svoju Tri-Frozr tehnologiju, gde se dobija na performansama, a buka maksimalno redukuje.

Opširnije...
 

pet

23

jun

2017

EKWB predstavlja Full-Cover vodeni blok - EK-FC1080 GTX Ti FTW3 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

EKFC1080GTXTIFTW3GeForce GTX kartice su dobile novog člana u porodici vodenih blokova – u pitanju je EK-FC1080 GTX Ti FTW3 vodeni blok, delo poznate kompanije EK Water Blocks, koji je kompatibilan sa GeForce GTX 1080 karticama.

Više boost clock-ove, a samim tim i bolje performanse u igrama ili nečemu što će dobro namučiti GPU će omogućiti ovaj pogodan način hlađenja.

Opširnije...
 

če

22

jun

2017

Lenovo pustio u rad novi superračunar MareNostrum Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

LenovoSuperkompjuterMareNostrum 4 je naziv novog superračunara koga je instalirala kompanija Lenovo i koji će svoj dom naći na Politehničkom univerzitetu u Kataloniji, u Centru za superračunare u Barseloni.

Ovaj superračunar (11,1 petaflops-a),  zasnovan na novoj generaciji Intel platforme će se koristi za naučna istraživanja ljudskih gena, bioinformatike, biomehanike, kao i za predviđanje vremenskih prilika i atmosferskog sastava.

Opširnije...
 

če

22

jun

2017

Sega Forever - gejmerski klasici na mobilnom Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SegaForeverSEGA želi da korisnicima ponovo probudi uspomene tako što će neke od njihovih omiljenih igara iz mladosti omogući da ih igraju na njihovim mobilnim telefonima, da imaju podršku za offline igranje, i da omoguće čuvanje na Cloud serverima i to potpuno besplatno.

U pitanju je paket SEGA Forever, koji trenutno sadrži pet naslova u kolekciji – Sonic the Hedgehog iz 1991. godine, RPG Phantasy Star II, klasični arkadni beat'em up naslov Comix Zone, Kid Chameleon i beat'em up sa tematikom Grčke mitologije Altered Beast.

Opširnije...
 

sre

21

jun

2017

Translate One2One slušalice – lek za strane jezike Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

One2OneOno što je nekada postojalo kao plod naučne fantastike, dodatno popularizovano knjigom “Autostoperski vodič kroz galaksiju” u vidu Babelfisha – uređaja koji prevodi jezike direktno, kompaniji Lingmo International je konačno pošlo za rukom da to i obelodani.

Ako ste turista koji panično pokušava da pronađe lokaciju nekog željenog mesta koji u deliću sekunde shvata da njegove jezičke sposobnosti nisu dovoljne da mu lokalni stanovnici priteknu u pomoć ili političar koji ubrzo shvata da je pogrešio na međunarodnom sastanku, konačno je stigao lek za vas.

Opširnije...
 

sre

21

jun

2017

AMD EPYC je predstavljen Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AMDEPYCKompanija AMD, zajedno sa partnerima iz serverskog ekosistema, plasirao na tržište EPYC 7000 seriju procesora namenjenih data centrima visokih performansi.

Dizajn AMD EPYC-a krase do 32 "Zen" jezgra i set beskompromisnih mogućnosti nove arhitekture, isporučuju vrhunske performanse kroz niz zadataka, bilo da je reč o procesiranju celobrojnih vrednosti, vrednosti sa pokretnim zarezom ili memorijskoj propusnoj moći, odnosno I/O mogućnostima.

Opširnije...
 

sre

21

jun

2017

Cooler Master lansirao MasterKeys Pro L NVIDIA ediciju Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

CMMasterKeysCooler Master je rešio da udruži snage sa NVIDIA-om i na kraju nas iznenadi sa Masterkeys Pro L edicijom tastature za sve gejmere i fanove NVIDIA proizvoda.

Naime, ovu tastaturu krasi zeleno pozadinsko LED osvetljenje u kombinaciji sa Cherry MX Red switchevima, više LED modova osvetljenja, on-the-fly makroima i podrškom za profile sa podesivim NVIDIA keycap-ovima.

Opširnije...
 

sre

21

jun

2017

Thermaltake predstavio novo Core G21 kućište Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ThermalTakeG21CoreKompanija Thermaltake je najavila najnoviju seriju gejming kućišta sa podrškom za vodeno hlađenje, Core G21 Tempered Glass Edition Mid-Tower sa kaljenim staklom.

Dizajnirani za kupce po što ekonomičnijoj ceni, nova Core G21 edicija je kućište sa odličnim performansama, sa dvostrukim 4mm prozirnim panelima od kaljenog stakla i velikim unutrašnjim prostorom za najekskluzivnije igračke konfiguracije.

Opširnije...
 


Strana 1 od 293