Quantcast
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

ned

30

avg

2015

Logitech predstavlja nove gejming slušalice – G633 i G933 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Logitech G633 G933Kompanija Logitech je predstavila dva modela novih slušalica namenjenih gejmerima, tačnije Logitech G933 Artemis Spectrum wireless slušalice i Logitech G633 Artemis Spectrum slušalice. Osim pomno dizajniranih Pro-G audio jedinica, nove slušalice je u potpunosti osmislio Logitechov inženjerski tim.

Slušalice su u prilagodljive, imaju RGB rasvetu, zvučničku ploču s pozadinskim osvetljenjem i programibilne G tastere. Kada se povežu sa Logitech Gaming softverom možete prilagoditi podešavanja zvuka, stvoriti sopstveni profil ili jednostavno sačuvati svoja omiljena EQ podešavanja. 

Opširnije...
 

sub

29

avg

2015

Cooler Master predstavlja CM Storm Pitch Pro slušalice Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

CM Storm Pitch ProCooler Master je predstavio nove in-ear slušalice („bubice“) pod nazivom CM Storm Pitch Pro, koje su prvenstveno namenjene gejmerima, ali i drugim korisnicima koji su stalno u pokretu i zahtevaju kvalitetan zvuk.

Nove Pitch Pro slušalice su unapređena verzija već postojećeg CM Storm Pitch modela, u odnosu na kojeg daju još jasniji zvuk sa izraženijim basom, zahvaljujući kvalitetnim neodijumskim drajverima od 10mm. Spoljašnjost je izrađena od kvalitetnog i laganog aluminijuma koji garantuje dugotrajnost slušalica i korišćenje bez neudobnosti, čak i za korisnike koji će ih koristiti po više časova dnevno. 

Opširnije...
 

pet

28

avg

2015

ASUS najavljuje TUF Sabertooth Z170 Mark 1 matičnu ploču Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ASUS TUF Sabertooth Z170 Mark 1ASUS je najavio novu, izuzetno izdržljivu matičnu ploču ATX formata – TUF Sabertooth Z170 Mark 1. Ova ploča je opremljena ekskluzivnim TUF tehnologijama kao što su: TUF Thermal Armor (termalni oklop), TUF Fortifier, TUF ICe, TUF Thermal Radar 2 i TUF Detective 2. Navedene tehnologije matičnoj ploči omogućavaju odlično hlađenje, izdržljivost, čvrstinu, kao i lak nadzor i kontrolu.

TUF Sabertooth Z170 Mark 1 matična ploča se bazira na Intel Z170 Express skupu čipova i namenjena je šestoj generaciji Intel Core procesora, a može se pohvaliti i najsavremenijim tehnologijama za povezivanje, kao što su USB 3.1 Gen 2 Type-A i reverzibilni Type-C priključci. Zahvaljujući TUF komponentama koje ispunjavaju vojne standarde i unapređenom TUF ESD Guards 2 sistemu za zaštitu od elektrostatičkog pražnjenja, možete biti bezbrižni i pri neprestanom (24/7) režimu rada. TUF Sabertooth Z170 Mark 1 matična ploča je zato obezbeđena i petogodišnjom garancijom. 

Opširnije...
 

pet

28

avg

2015

Novi ASRock rekordi sa Intel IDF-a 2015 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ASRock IDF15ASRock je pre nedelju dana oborio tri značajna overklok rekorda. SPLAVE.ROM je postigao 1908 bodova u 4x Intel XTU benchmark testu, a John Lam je, koristeći ASRock Z170 OC Formulu, podigao takt memorije na 2450,8MHz i Intel Core i7-6700K CPU na 6998,9MHz.

Na ovogodišnjem Intel Developer Forumu (IDF15), koji je održan u San Francisku, od 18. do 20. avgusta, ASRockova flagship matična ploča je u 4x Intel XTU testu ostvarila 1910 bodova, dok je u MaxxMEM katorgiju osvojila sa 3894,5 poena. Ovaj rezultat za globalno prvo mesto su postavili overklokeri Splave i L0ud_sil3nc3, koristeći ASRock Z170 OC Formula matičnu ploču i Intel i7-6700K procesor. 

Opširnije...
 

če

27

avg

2015

SilverStone predstavio novu ECM20 ekspanzionu karticu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SilverStone ECM20SilverStone je predstavio novu ECM20 ekspanzionu karticu, tačnije adapter, koji je dizajniran da omogući korišćenje brzih M.2 uređaja, poput SSD-a, sa već postojećim računarima ili matičnim pločama.

ECM20, osim što nudi podršku za jedan M.2 uređaj (M key) koristeći super-brzi PCI-E x4 interfejs koji obezbeđuje brzine do 32GB/s, nudi još jedan M.2 slot (B key) za povezivanje sa SATA III portom, u cilju dodatnog proširivanja skladišnih mogućnosti. ECM20 kartica je zato idealna za korisnike koji zahtevaju brz pristup podacima na svom desktop računaru. 

Opširnije...
 

sre

26

avg

2015

BenQ predstavio novi monitor za fotografe – SW2700PT Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

BenQ SW2700PTKompanija BenQ je predstavila novi monitor za fotografe, model SW2700PT, koji može da se pohvali izuzetno vernim prikazom boja. Ovaj monitor dijagonale 27” nudi QHD rezoluciju (2560 x 1440), Adobe RGB pokrivenost od 99%, IPS tehnologiju, hardversku kalibraciju, 14-bitnu 3D tabelu za korekciju boja (Look Up Table – LUT), Delta E≤2, softver za kalibraciju glavne palete, zaštitni ram protiv ambijentalnog osvetljenja, kontroler ekranskog prikaza (OSD-a) i crno-beli način rada.

BenQ SW2700PT je osmišljen da verno prikaže kreativnu viziju profesionalnih fotografa, sa realnim bojama, preciznim detaljima i jednostavnim korišćenjem. Prvi je monitor na tržištu koji spaja niz visokotehnoloških osobina za nenadmašnu vernost boja, doslednost i jednostavnu kompatibilnost sa DSLR fotoaparatima. 

Opširnije...
 

sre

26

avg

2015

SilverStone predstavio MVA01 produžni nosač Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SilverStone MVA01SilverStone je predstavio jedan mali, ali veoma praktičan dodatak, koji odgovara VESA standardu, a reč je o MVA01 produžnom nosaču. Ovaj dodatak je tu da korisnicima pruži više mogućnosti za upotrebu VESA nosača na poleđini monitora.

Svi znamo da kada svoj monitor montirate na neki nosač ili stalak, njegove rupe VESA standarda više ni za šta ne možete da koristite, pa su se tako u SilverStone kompaniji dosetili da naprave MVA01 produžni nosač, na koji možete montirati, recimo NUC PC, iako Vam monitor već stoji na nekom VESA nosaču. 

Opširnije...
 

sre

26

avg

2015

AMD na Hot Chips konferenciji Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AMD Hot ChipsVodeći tehnolozi kompanije AMD, na prestižnom godišnjem Hot Chips simpozijumu, koji je počeo 24. avgusta, izneli su detalje o inženjerskim dostignućima koja se nalaze iza performansi i energetske efikasnosti novih akcelerisanih procesorskih jedinica (APU-ova), kodnog naziva „Carrizo“ i nove AMD Radeon R9 Fury familije GPU-ova, kodnog naziva „Fiji“.

Fokus prezentacije je bio na novim detaljima vezanim za video i grafički procesor visoke definicije, koji se nalazi u 6. generaciji AMD-ovih APU rešenja A serije („Carrizo“) i o osmogodišnjem putu ka tehnologiji vertikalnog slaganja čipova i memorijskoj arhitekturi uključenoj u najnoviju liniju AMD Radeon R9 Fury serije GPU rešenja („Fiji“). Korišćenjem System-on-Chip (SoC) dizajna, 6. generacija procesora A serije je dizajnirana da smanji energetsku potrošnju x86 jezgara za gotovo 40% i pri tom pruži značajan napredak CPU, grafičkih i multimedijalnih performansi u odnosu na prethodnu generaciju APU-ova. Novi AMD Radeon R9 Fury X GPU ostvaruje i do 1,5 puta bolje performanse po 1W, u poređenju sa prethodnom generacijom AMD-ovih GPU rešenja. 

Opširnije...
 

uto

25

avg

2015

Super Flower Srbija organizuje Facebook akciju za Leadex napajanja Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Super Flower Srbija Leadex akcijaJuče je na Super Flower Srbija Facebook stranici počela akcija koja će trajati do 31. avgusta, u okviru koje možete ostvariti 5% popusta na Super Flower Leadex napajanja. Sve što treba da uradite je da sledite par jednostavnih koraka i tako dođete do željenog Leadex napajanja po povoljnijoj ceni. 

Opširnije...
 

pon

24

avg

2015

Tvrdokorni pirati svojim članovima zabranjuju Windows 10? Štampa El. pošta
Napisao Atila Gobor   

Windows 10 piratiDa prvo razgraničimo neke pojmove – postoje „obični“ Pirate Bay pirati i postoje tzv. torrent trekeri. Ovi drugi su članovi posebnih klubova koji među sobom dele najbolje kopije filmova i sličnog materijala i poprilično ozbiljno shvataju svoju privatnost, do te mere da su određene piratske grupe svojim članovima zabranile korišćenje novog Windowsa 10.

Online izvori navode da grupe poput iTS-a i FSC-a podižu paniku zbog novih Uslova korišćenja Windows 10 operativnog sistema, tačnije onih delova koji se odnose na mogućnost Microsofta da skenira Vaš hard disk u potrazi za falsifikovanim hardverom i softverom. 

Opširnije...
 


Strana 1 od 261
Get Adobe Flash player