Quantcast
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

če

24

apr

2014

SP predstavio Thunder T11 kapaciteta 240GB Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SP Thunder T11 upgradeKompanija Silicon Power je najavila jednu vrstu upgrade-a svog Thunder T11 eksternog thunderbolt drajva, koji je osvojio prestižnu Red Dot nagradu o čemu smo već pisali na našem portalu.

Upgrade se ogleda u kapacitetu, koji sada može biti i 240GB, a tu je i druga varijanta boje. Sada se SP Thunder T11 osim u srebrnoj može nabaviti i u plavoj boji.

 

Opširnije...
 

sre

23

apr

2014

Cryorig predstavlja C1 Low Profile kuler Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Cryorig C1Cryorig je juče predstavio novi niskoprofilni high end kuler C1 namenjen mITX i mATX platformama. Kuler je prošao razna rigorozna testiranja performansi i kompatibilnosti i sada je već u proizvodnji.

Sa porastom broja APU-ova naprednijih ITX matičnih ploča, small form factor sistemi više nisu tako mali potrošači”, kaže jedan od CRYORIG osnivača i glavni inženjer proizvodnje Alex Wang. “ITX sistemi sada već udomljavaju procesore i grafičke karte visokih performansi sa velikim TDP-om. Hlađenje ovih bitnih komponenti je još veći izazov u skučenom prostoru. Smatramo da smo sa C1 uspeli da ponudimo izvanredne performanse u odnosu na dimenzije kulera, zajedno sa jednostavnim i efikasnim sistemom montiranja. Sve što Vam je potrebno se nalazi u kutiji”.

 

Opširnije...
 

ned

20

apr

2014

KIS odlično prošao na AV-Testu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

KIS AV-Test jan feb 2104Kaspersky Lab-ov vodeći proizvod za kućne korisnike Kaspersky Internet Security blokirao je sa uspehom sve pretnje u dvomesečnoj sertifikaciji januar-februar 2014, testiranju koje sprovodi AV-Test, nezavisni nemački istraživački centar. Ovo rešenje osvojilo je prvo mesto, postignuvši rezultat od 17,5 bodova od mogućih 18.

Procedura AV Test istraživanja uključuje procenu bezbednosnih rešenja koristeći samo njihova osnovna podešavanja. Antivirus baze podataka proizvoda se ažuriraju neposredno pre testa. Pored toga, AV rešenja mogu da pristupe svojim cloud bazama za dobijanje najnovijih informacija o novim pretnjama. Ove postavke verno reprezentuju uslove kakvi se sreću na većini kućnih računara.

 

Opširnije...
 

sub

19

apr

2014

Gigabyte predstavio AM1 matične ploče Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Gigabyte AM1 maticne ploceŠtedljivi AM1 AMD Athlon i Sempron APU-ovi su mnoge korisnike zainteresovali, jer se za malo novca može dobiti sasvim dobra office mašina, na kojoj se još može i igrati kao što ste mogli pročitati u našem Athlon 5350 testu.

Naravno za novu platformu nisu zainteresovani samo korisnici, već i proizvođači matičnih ploča, a među njima kao jednog od najvećih se nalazi kompanija Gigabyte. Tako je Gigabyte najavio zvaničnu podršku za AMD Athlon i Sempron APU-ove baziranih na dugo očekivanoj "Kabini" SOC arhitekturi. GIGABYTE "Kabini" podrška uključuje potpuno nove GA-AM1M-S2P i GA-AM1M-S2H matične ploče bazirane na AM1 platformi.

 

Opširnije...
 

pet

18

apr

2014

Logitech predstavlja prilagodljivi gejming miš – G502 Proteus Core Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Logitech G502 Proteus CoreLogitech je nedavno predstavio najnoviji gejming miš iz G serije proizvoda – Logitech G502 Proteus Core. Ovog prilagodljivog miša ističe senzor od 12000 DPI-a sa mogućnošću adaptiranja na različite površine, kao i balansiranja težine.

"Izuzetno sam srećan što sam imao priliku da isprobam Proteus Core miša i osećaj je divan! Nakon testiranja mogu još jednom da potvrdim da je neverovatno prilagodljiv i idealan za moju ruku“, izjavio je Hai Lam, vođa tima Cloud 9. “Prilagođavanje DPI je super lagano i vrlo fleksibilno. Ovo je zasigurno moj najdraži miš do sada".

Kao i ostali proizvodi iz Logitech G linije, Proteus Core odražava Logitech-ovu posvećenost naučnim dostignućima koja igračima kasnije pomažu u pobedama.

Opširnije...
 

če

17

apr

2014

Thermaltake je predstavio BlacX – WiFi doking stanicu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Thermaltake BlacX UrbanThermaltake BlacX Urban je kompaktna doking stanica za hard diskove sa ugrađenim WiFi adapterom. On nudi kompletan i jednostavan način za povezivanje i pristupanje vašim podacima.

Zbog integrisanog WiFi-a, svojim podatcima možete pristupiti i preko pametnih telefona, tableta i drugih prenosivih uređaja. Nezavisnog od toga da li ste vlasnik Apple proizvoda sa iOS operativnim sistemom ili posedujete Android uređaj, jednostavnim instaliranjem „TtCloud“ aplikacije ste već spremni za povezivanje!

BlacX Urban takođe podržava UpnP standard koji će Vam pružiti široku kompatibilnost povezivanja.

Opširnije...
 

če

17

apr

2014

Logitech predstavio Illuminated K830 tastaturu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Logitech K830Kompanija Logitech je predstavila Logitech Living-Room Illuminated K830 tastaturu za lakše upravljanje i uživanje korisnika dok recimo gleda svoj omiljeni TV program.

Logitech K830 je punjiva tastatura koja ima tastere sa pozadinskim osvetljenjem, integrisani touchpad i napredne mogućnosti bežičnog povezivanja kako bi korisnik mogao lakše pisati ili upravljati TV-om sa svog kauča ili kreveta, čak i u mraku.

 

Opširnije...
 

uto

15

apr

2014

ThermalTake na PAX East 2014 sajmu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Thermaltake na PEX East 2014 Kompanija ThermalTake je iskoristila priliku da na ovogodišnjem PAX East 2014 sajmu, koji je održan od 11-13. aprila u Bostonu, u partnerstvu sa Newegg-om upozna posetioce sa svojim novim periferijama namenjenih igračima, kao i drugim proizvodima namenjenim hardverskim entuzijastima.

Počeci Pax East potiću od već davne 2004. godine, a danas predstavlja veliki događaj gde se okupljaju sponzori, gejmeri i naravno proizvođači hardvera za gejmere i entuzijaste.

 

Opširnije...
 

pon

14

apr

2014

ASRock na Big Bang turniru Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

asrock big bang turnirKompanija ASRock je najavila da će u periodu od 15.04 do 19.04.2014. održati „BIG BANG Turnir“ pod svojim pokroviteljstvom. Turnir će se održati u Zagrebu u objektu „Arena Centar“.

ASRock će na ovom prestižnom gejming turniru imati svoj štand na kome će posetioci moći bolje da se upoznaju sa kvalitetom proizvoda ove kompanije, ali i da se upoznaju sa ASRock tehnologijama.

Na štandu će pored izloženih proizvoda biti izložena dva PC-a bazirana na ASRock komponentama, od kojih je jedan sad već više puta nagrađivani ASRock M8 računar. Oba računara će za korisnike biti “Free to play” tipa, jer samo tako se može u realnom radu osetiti šta to ASRock može da ponudi. Pored toga, posetioci turnira će konačno moći da se lično uvere zašto je ASRock M8 računar toliko hvaljen u gejmerskim krugovima i zašto je osvojio prestižne nagrade za dizajn, kao što su “iF product design” i “Chicago Good Design”.

 

Opširnije...
 

ned

13

apr

2014

PCAXE i Super Flower giveaway ima dobitnika! Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PCAXE Super Flower GiveawayAko se sećate, tačno pre 15 dana smo najavili jedan giveaway. Rekli smo da ćemo u saradnji sa Mid9 i Super Flower-om pokloniti jedno napajanje.

Ovo je prvi giveaway koji se organizuje pod pokroviteljstvom ovih kompanija i "nagradni fond" je više nego vredan. Pobednik ovog giveaway-a je osvojio Golden Green 400W (SF-400P14XE) napajanje koje smo tokom prošle godine predstavili na PCAXE portalu.

Da ne dužimo, da vidimo ko je srećan dobitnik!

 

Opširnije...
 


Strana 1 od 181
Get Adobe Flash player