Quantcast
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

če

04

sep

2014

Digital! 143 u prodaji Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

digital 142U prodaji na kioscima širom zemlje se našao 143. broj IT časopisa - Digital!

U septembarskom izdanju ovog časopisa možete pročitati mnogo toga zanimljivog, kao što je recimo test vrlo popularnog Tesla L7 tableta.

Za ljubitelje fotografije tu je edukacija o fotoaparatima, tako da ćete lako moći da vidite šta bi Vaš novi fotoaparat trebalo da ima ili podržava kako bi zadovoljio Vaše potrebe.

Opširnije...
 

uto

01

jul

2014

Ludo leto uz PCAXE Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Brdo testova hardvera

 

Leto 2014Ako ste primetili leto je počelo, vrućine su počele da „udaraju“, a PCAXE redakcija vredno radi.

Vredno radi, mora da se šalite? Ako ste pomislili da je ovo više od vrednog rada, moramo priznati da ste u pravu, jer kako jednostavno možemo objasniti da je mesec jun bio pun testova, a ni maj nije bio mnogo siromašniji.

Moglo bi se reći da je splet srećnih okolnosti (čitaj: izlazak 9. serije intelovih čipseta) za ljubitelje hardvera, što mi svakako jesmo, doprineo da uživate uz čak 18 testova samo ovog meseca. Ukupno je opisan čak 21 proizvod, tako da se može reći svakih 36h – novi test proizvoda. Imali smo priliku da vežemo čak 11 dana, kada je svaki dan na „videlo izlazio“ test minimalno jednog proizvoda sa čime se ne mogu pohvaliti i mnogo veće, a rekli bi smo i pojedine izvikanije, redakcije ovog podneblja.

 

Opširnije...
 

uto

01

jul

2014

ASUS zvanično predstavio Z97 seriju Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ASUS je zvanično predstavio Z97 seriju matičnih ploča i domaćoj publici

 

ASUS Z97 Promocija JakovoASUS je 27. juna u prijatnom ambijentu S-Club restorana, u sklopu akva parka, zvanično predstavio nove matične ploče Serije 9. Prezentacija je održana pred poslovnim partnerima i predstavnicima medija.

Prisutnima se obratio Marko Vezmar, jedan od predstavnika kompanije ASUS za istočnu Evropu. Pričalo se o sva tri ASUS-ova aktuelna “pod brenda”, među kojima su ROG, TUF i nova 5-Way Optimization serija. Što se novih tehnologija tiče, sve tri serije novih Z97 ploča imaju neke dodirne tačke, ali na kraju se svaka izdvaja po nekim posebnim mogućnostima i osobinama.

Pored kvalitetnog druženja, uspeli smo da ćapimo po koju fotografiju novog ASUS-ovog SSD-a, a takođe smo načuli i neke informacije o skorijem predstavljanju još dve ASUS Z97 ROG matične ploče.

 

Opširnije...
 

pon

30

jun

2014

Digital! 142 u prodaji Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

digital 142U prodaji na kioscima širom zemlje se našao 142-gi broj IT časopisa - Digital!

U dvobroju tj. julskom/avgustovskom izdanju ovog časopisa možete pročitati mnogo toga zanimljivog, kao što je test gejmerskih slušalica fenomenalnog dizajna - ASUS Strix.

Za ljubitelje mobilnih telefona tu je i test pristupačnog Nokia Lumia 630 smartphone-a, kojeg pokreće WP 8.1 OS.

Opširnije...
 

pon

16

jun

2014

Digital! 141 u prodaji Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

digital 141U prodaji na kioscima širom zemlje se našao 141-ti broj IT časopisa - Digital! U junskom broju 2014-te godine ovog časopisa možete pročitati o novim-starim Haswell procesorima, Lenovo ThinkPad X1 Carbon ultrabook-u, Steam OS-u itd.

Za ljubitelje prenosih uređaja tu je i tekst o Tesla Tablet-u.

 

Opširnije...
 

uto

13

maj

2014

Digital! 140 u prodaji Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

digital 140U prodaji na kioscima širom zemlje se našao 140-ti broj IT časopisa - Digital! U majskom broju 2014-te godine ovog časopisa možete pročitati mnogo toga zanimljivog, kao što je Photoshop edukacija i to ovaj put rad sa slojevima, ili test vrlo popularnog Samsung Galaxy S5 mobilnog telefona.

Za hardverske entuzijaste tu je i test AMD Radeon R9 295X2 dvoglave ale zbog koje niko neće ostati ravnodušan.

 

Opširnije...
 

uto

06

maj

2014

ASRock predstavlja nove matične ploče Serije 9 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ASRockBalkan Predstavja Seriju 9ASRock je 5. maja u raskošnom ambijentu restorana Terasa na Petrovaradinskoj tvrđavi predstavio nove matične ploče Serije 9.

Prezentacija je održana pred poslovnim partnerima i predstavnicima medija. Prisutnima se obratio Adis Tiro, predstavnik kompanije ASRock za Istočnu Evropu.

Kodno ime ove nove serije nosi naziv Super Alloy i donosi impresivan broj novih tehnologija. Mi smo naravno bili na licu mesta da sve to zabeležimo i ujedno pogledamo neke od novih ploča uživo!

 

Opširnije...
 

če

10

apr

2014

NVIDIA predstavila novu dimenziju vizuelnog iskustva Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GeForce Experience, G-Sync, mobile Maxwell i Shield

 

NVIDIA G-Sync Shield ExperienceKako GPU sve više dobija na važnosti, tako i NVIDIA, kompanija koja se tradicionalno vezuje za grafičke procesore, nastoji da ide korak napred. Na događaju održanom u Beogradu prošle nedelje kompanija je pokazala GPU-ove sa novom Maxwell arhitekturom koja je dizajnirana kako bi pružila potpuno novi vizuelni doživljaj ne samo gejmerima, već i zaljubljenicima u automobile i mobilnim entuzijastama.

Svi proizvodi ove kompanije povezani su u aplikaciju koja se zove GeForce Experience. Ova aplikacija se preuzima besplatno i dizajnirana je tako da optimizuje performanse igara i omogući korisnicima da strimuju svoju igru na servise kao što je Twitch. Predstavljen je i Shield update, ali i G-Sync tehnologija koja će sigurno biti zanimljiva velikoj većini gejmera, te krenimo od nje.

 

Opširnije...
 

pet

07

mar

2014

Digital! 138 u prodaji Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

digital 138U prodaji na kioscima širom zemlje se našao 138-mi broj IT časopisa - Digital! U martovskom broju 2014-te godine ovog časopisa možete pročitati mnogo toga zanimljivog, kao što je prikaz štedljivog NVIDIA Maxwell-a čipa.

Za one znatiželjne tu je Cooler Master HAF Stacker 935 recenzija, kao i prikaz LG Flex telefona sa zakrivljenim ekranom.

 

Opširnije...
 

pet

14

feb

2014

Canon EOS 1200D – Beogradska premijera Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Novi EOS, nove PowerShot i Ixus kamere, i još po nešto

 

Canon EOS 1200D reportaza

Poziv na događaj koji je Canon najavio nam je stigao na e-mail bez ikakve naznake sa čim ćemo se susreti na samoj prezentaciji.

Na putu ka “Mixer House-u”, gde je odražana prezntacija, nagađali smo šta nas očekuje, i nekako nam se “javilo” da je u pitanju predstavljanje nove EOS kamere. Ipak, tu su pretpostavke stale, jer nismo imali nikakve naznake o kom segmentu je reč.

Canon je predstavio EOS 1200D – novi DSLR fotoaparat iz najnižeg cenovnog ranga, ali i nove PowerShot i Ixus kamere, kao i novi makro blic ring.

 

Opširnije...
 


Strana 1 od 14
Get Adobe Flash player