Quantcast
Get Adobe Flash player

pet

05

feb

2016

Top5ipo - Epizoda 9 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Top 5 likova iz GTA igara

 

Top5 likova iz GTAKao i u prošlim Top5ipo epizodama i sada smo izdvojili par zanimljivih komentara naših pratilaca.

Današnja epizoda Top5ipo će se baviti najboljim likovima iz vrlo popularnog GTA serijala igara. Ono što čini jednu igru su njeni likovi, i vrlo je važno da se postigne da se igrač uživi u ulogu likova kako bi više vremena proveo u igri i time se bolje zabavio. Samim tim veće su šanse da će igrač kupiti i nastavak igre.

Koje smo to komentare izdvojili, kao i koje smo likove iz GTA serijala smatrali najboljim možete saznati samo ako pogledate devetu epizodu Top5ipo serijala.

Opširnije...
 

uto

02

feb

2016

Impact Candy mod - VLOG Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Impact Candy mod VLOGJoš jedan mod na PCAXE portalu je ugledao svetlost dana. Ovoga puta je u pitanju mod kojeg je radio korisnik Proka sa foruma. Impact Candy mod je u pitanju i prema njegovom nazivu većina korisnika će moći da pretpostavi šta je činilo okosnicu moda.

U pitanju je ASUS Maximus VII Impact matična ploča, dok za ostatak konfiguracije preporučujemo da detaljno pročitate worklog na PCAXE forumu.

PCAXE ekipa, kao i prijatelji su pomogli Proki da se mod uspešno završi, a kako je sve to izgledalo prilikom izrade, na koje poteškoće se naišlo i kako smo ih rešili isl možete videti na video blogu kojeg smo Vam spremili.

Opširnije...
 

pon

01

feb

2016

AGN - Epizoda 9 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AGN EP9Axe Gaming News epizoda 9 je pred Vama. Kao i uvek, i ova epizoda će Vam prikazati zanimljive vesti iz sveta igara.

Sve ljubitelje Konana varvarina će obradovati vest da izlazi igra Conan Exiles čiji će akcenat biti na MP-u. Za one malo mlađe, koji su uživali uz nindža kornjače, moći će da pogledaju trailer za novi TMNT igru.

Igra Destiny dobija novi mod, gde će biti cilj ubiti protivnički par, a kao nagradu pobednici će dobiti Broken Hearth Buff koji povećava agilnost, armor, brzinu baratanja oružjem isl. Ubijev najnoviji izdanak iz Rainbow Six serijala - Siege dobija PRO ligu čini nagradni fond neće uopšte biti mali tako da se očekuje dosta timova i dobrih fragova ;)

Za kraj tu je i trailer za Tekken 7, informacije o Apple VR-u, i nadamo se da uživate uz najnoviji nastavak Tomb Raidera, jer mi svakako uživamo.

Opširnije...
 

pet

29

jan

2016

Top5ipo - Epizoda 8 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Top 5 isčekivanih igara

 

Top5 iscekivane igreKao i u prošlim Top5ipo epizodama i sada smo izdvojili par zanimljivih komentara naših pratilaca.

Da ne tupimo mnogo, današnja epizoda Top5ipo serijala će se baviti najisčekivanijim igrama ove 2016. godine. Na isčekivanost igre ne zavisi samo njen naziv, očekivani kvalitet ili najavljene mogućnosti isl. Prezentacija je vrlo važna, tako da traileri imaju veliku ulogu u tome da zainteresuje igrače da čekaju baš tu igru, a ne neku drugu sličnu. Tako su i na nas uticali pojedini traileri, što je bilo i za očekivati.

Koje smo to komentare izdvojili, kao i koje su to najisčekanije igre/ekspzanzije ove godine možete saznati samo ako pogledate osmu epizodu Top5ipo serijala.

Opširnije...
 

sre

27

jan

2016

ASUS ROG GX700 laptop prezentacija - VLOG Štampa El. pošta
Napisao Dušan Srbljak   

ASUS GX700 VLOGPrezentacija ASUS-ovog igračkog laptopa - ROG GX700 je održana prošle nedelje od od 22. do 24. januara, od 12 do 20 časova u ASUS shopu, na drugom spratu tržnog centra Ušće. Posetioci su tokom sva tri dana mogli učestvovati u izvođenju eksperimenata, uz pomoć „Ludog naučnika“ i njegovih asistenata.

Glavni događaj je bio u subotu 23. januara u 18h, kada je Dušan Srbljak (BraDule/Animan) održao prezentaciju o GX700 laptopu i načinu na koji funkcioniše vodeno hlađenje, koje omogućava da ovaj laptop ima performanse u rangu najbržih desktop računara.

Osim priče o vodenom hlađenju, spomenute su i druge stavke koje izdvajaju ovaj laptop u odnosu na druge, i sve je to zajedno uz delić atmosfere zabeleženo u video blogu, te Vam preporučujemo da ga pogledate.

Opširnije...
 

pon

25

jan

2016

AGN - Epizoda 8 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AGN EP8Axe Gaming News epizoda 8 je pred Vama. Kao i uvek, i ova epizoda će Vam prikazati zanimljive vesti iz sveta igara.

Ovaj put je u fokusu igra The Division, jer je Ubisoft objavio minimalnu, kao i preporučenu konfiguraciju za ovu igru. Hardverski zahtevi nisu baš mali, jer se spominju GTX970, i7 CPU isl.

Tu su i informacije o beti za Blizzardovu igru Overwatch, Halo 5 update, kao i vesti o dva nova karaktera u Heroes of the Storm koji dolaze iz Diablo univerzuma. Da spomenemo i novi Far Cry Primal trailer.

Opširnije...
 

pet

22

jan

2016

Top5ipo - Epizoda 7 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Top 5 FPS igara

 

Top5 FPS igaraKao i u prošloj Top5ipo epizodi i sada smo izdvojili par zanimljivih komentara.

Današnja epizoda Top5ipo serijala će se baviti najboljim FPS igrama. Ovo je verovatno do sada bio najteži izbor, jer FPS igara ima pregršt a još ako na to uračunamo par legenradnih FPS serijala definitivno neke poznate FPS igre neće upasti u Top5, te očekujemo i malo hejta u komentarima ;)

Koje smo to komentare izdvojili, kao i koje su to FPS igre i serijali zaslužili da se nađu među Top 5 možete saznati samo ako pogledate sedmu epizodu Top5ipo serijala.

Opširnije...
 

pet

22

jan

2016

Šta je XMP? Štampa El. pošta
Napisao Dušan Srbljak   

Sta je XMP tutorijalVerovatno ste dosta puta čuli za reč XMP kada se spominju memorije, ali niste znali šta to označava i ćemu uopšte služi.

Dušan aka animaN aka BraDule je rešio da snimi jedan edukativni video materijal kako bi približio ovu tematiku korisnicima koji se malo slabije snalaze među velikim brojem IT termina.

XMP tj. Extreme Memory Profile omogučava korisnicima koji se slabije razumeju da jednim klikom podese takt svoje memorije na XMP vrednosti. Kako se to tačno radi moći ćete da to vidite na video materijalu, što će Dušan pokazati na primeru Kingston Savage DDR4 memorije.

Opširnije...
 

sre

20

jan

2016

CS:GO gameplay by Proka Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

CSGO Proka gameplayUpoznali ste Proku u Kung Fury gameplay-u, i gledali ste ga i kako igra i horor igre tj. SOMA-u, a sada je došao red na jednu hard-core igru gde je osim živaca, taktike, potrebno imati i brze reflekse.

Da, pogodili ste, u pitanju je CS:GO tj. Counter Strike: Global Offensive, koji je preuzeo dosta dobrih stvari od prethodnika i doneo je nešto bolju grafiku i manje bagova, i ono što je najvažnije nije preterano zahtevan te se može igrati i na slabijim mašinama. Naravno, hard core gejmeri će i dalje nabavljati jače mašine jer nije isto kada CS:GO radi u 60 FPS i preko 100FPS-a.

Osim Proke, koji je ranije igrao CS 1.5, u CS:GO gameplay serijalu će se pojaviti još par osoba koje vole da igraju FPS-ove, ali nećemo još otkrivati sve adute ;)

Opširnije...
 

pon

18

jan

2016

AGN - Epizoda 7 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AGN EP7Axe Gaming News epizoda 7 je pred Vama. Kao i uvek, i ova epizoda će Vam prikazati zanimljive vesti iz sveta igara.

Gears of War 4 će izaći nešto ranije nego što je planirano, a i beta bi trebala da bude u proleće. Igra For Honor bi trebala da ima single player kampanju, ali se svi detalji oko nje još ne znaju.

Tu su i informacije o DLC-u za Mortal Kombat X - Kombat Pack 2, beta patchu za popularni Fallout 4, novoj Witcher 3 ekspanziji, a kao šlag na tortu su informacije o The Division beti, kao i zanimljivoj školi.

Opširnije...
 


Strana 1 od 22