Quantcast

sub

03

avg

2013

LC-SP360 - Vibro - Bluetooth speaker Štampa El. pošta
Napisao Dušan Srbljak   

Ovakav zvučnik još niste videli!

 

LC-Power Vibro 360 speakerSa proizvodima kompanije LC-Power poslednji put smo se sreli kada smo testirali LC POWER GAMING 975B - AIR WING kućište. Kućišta spadaju u jedan od većih delova portfolia ove kompanije. Međutim, kada se priča o zvučnicima ove kompanije u trenutnoj ponudi na sajtu postoji samo jedan model.

Jedan ali vredan, rekli bi smo, jer je reč o nesvakidašnjem zvučniku koji je namenjen svim onim korisnicima koji obožavaju gedžete. Naime, oklop ovog mono zvučnika je izrađen od aluminijuma, poseduje sopstevnu bateriju, sa uređajima komunicira putem 3,5mm audio jack-a, odnosno bluetooth veze, snage je 10W, a zvuk proizvodi tako što pravi vibracije po površini na koju je postavljen.

Retko kada se desi da nam neki uređaj razvuče osmeh od uveta do uveta, a ovo je jedan takav, pa sa tim u vezi pred Vama je detaljna video recenzija dragi čitaoci. Uživajte!

 

 

LC-Power Vibro 360 speaker 04

 

Specifikacije ovog proizvoda su:

 

Proizvođač LC-Power
Naziv modela LC-SP360 - Vibro - Bluetooth speaker
Dimenzije [mm] 63 x 53 x 53
Interfejs mini USB, 3,5mm audio jack i Bluetooth
Materijal aluminijum
Snaga [W] 10
Tip baterije Li-polymer
Kapacitet baterije [mAH] 650
Trajanje baterije od 5 do 21 čas
Dužina USB kabla [mm] 100
Težina [g] 330
Dužina garancije [god.] 2
Cena ~ [€] oko 45
Kontakt www.mid9.rs

 

LC-Power Vibro 360 speaker 01 T   LC-Power Vibro 360 speaker 02 T   LC-Power Vibro 360 speaker 03 T

 

Video recenzija:

 

 

LC-Power Vibro 360 speaker award

 

LC-Power Vibro 360° Bluetooth zvučnik je pre svega koristan gedžet, a zbog svog specifičnog načina reprodukcije zvuka teško mu je odoleti. Kvalitet izrade je odličan, dovoljno je snažan da ispuni poveću prostoriju, tj. više osoba istovremeno može da uživa u zvuku. Komunikacija preko bluetooth veze je uvek prednost i eleganto je rešenje. Prednost ovog zvučnika u odnosu na klasične sličnih dimenzija se ogleda u tome što su niski tonovi zaista duboki. Iz svega navedenog, „PCAXE Advanced design“ priznanje je apsolutno zasluženo. Naša topla preporuka.

 

LC-SP360 - Vibro - Bluetooth speaker ustupio na test Mid9

Koristan link: www.atom.rs

 

Komentarišite na forumu...