Quantcast

pet

22

feb

2013

ASUS Echelon Camo edition slušalice Štampa El. pošta
Napisao Ivan Vujić   
Indeks članka

Vojni Echelon

 

ASUS Echelon Camo EditionASUS gejming slušalice iz njihove prestižne ROG serije su nas pozitivno iznenadile svojim kvalitetom izrade i reprodukcije, kao i dodacima koji dolaze u paketu. Sve ovo je doprinelo da cene ovih slušalica budu u skladu sa onime što nude ali to je i dalje van domašaja mnogih korisnika koji bi želeli da se upuste u gejming vode, naročito gejmera u Srbiji.

ASUS je delimično ovo ispravio sa Orion Pro modelom, kada je malim redizajnom uspeo da delimično eleminiše potrebu za aktivnim NC-om i tako smanji cenu na 80 evropskih jedinica.

Pošto konkurencija nudi gejmerske slušalice i za nešto manje para, ASUS je jednostavno morao da popuni i taj cenovni rang kako bi bio konkurentan, jer da se ne lažemo većina gejmera će gledati da potroši maksimalno 50-60 evra na gejmerske slušalice.

Predstavnik ovog nižeg cenovnog ranga je ASUS Echelon Camo edition, koji kao što možete videti iz imena ne pripada ROG seriji, ali to ne znači da nije namenjen igračima, a videćete u daljem tekstu zašto je to tako...

 

 

ASUS Echelon Camo Edition U1

 

Indeks članka