Quantcast
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

pon

22

dec

2014

LC-Power LC-ADA-525-3x35-SWAP i LC-ADA-525-4x25-SWAP Štampa El. pošta
Napisao Ivan Vujić   

Dve Ade (Ciganlije ;)

 

LC-Power LC-ADA-525-4x25 3x35-SWAPKao što smo ranije pisali kompanija LC-Power je poznata po uređajima koji imaju vrlo dobar odnos cene i performansi, i time su vrlo lako našli “svoje mesto pod suncem” na našem tržištu. Ali to nije sve, jer LC-Power u svojoj gami proizvoda ima i one koji su retki na našem tržištu, tako da su i po tome prepoznatljivi. Upravo dva „retka“ uređaja su nam došla na test - LC-ADA-525-3x35-SWAP, kao i LC-ADA-525-4x25-SWAP.

Ako se sećate testa LC-ADA-525-35-SWAP, odmah će Vam, prema oznakama, biti jasno šta nam je to LC-Power poslao na test. U pitanju su dve fioke za storage uređaje koje se ugrađuju u kućište. LC-ADA-525-3x35-SWAP je dupla 5,25“ fioka koja može ugostiti do tri 3,5“ HDD-a, dok LC-ADA-525-4x25-SWAP predstavlja jedno vrlo zanimljivo rešenje – 4 mesta za 2,5“ uređaje i to sve spakovano u jedan 5,25“ slot.

Pa da „uronimo“ u svet fioka...

Opširnije...
 

pon

01

dec

2014

Kingston HyperX Cloud Štampa El. pošta
Napisao Boban Obradović   

Muzika za uši

 

Kingston HyperX CloudKada pomislimo na kompaniju Kingston, prvo na šta nas asocira su proizvodi kao što su RAM moduli, SSD-ovi, USB fleševi isl. Kao što većina Vas zna, kompanija Kingston nije imala u ponudi periferije niti su ih proizvodili, za razliku od gore navedenih proizvoda.

Prvi put kada smo saznali da od skoro u njihovoj ponudi proizvoda postoje i slušalice, bili smo znatiželjni da saznamo nešto više o njima, kao i da ih "oslušnemo". Kako nam se želja ispunila, obzirom da su Kingston HyperX Cloud slušalice stigle u našu redakciju na test, požurili smo da ih što pre testiramo kako bi Vam preneli utiske.

Opširnije...
 

če

13

nov

2014

LC-Power m712W Štampa El. pošta
Napisao Boban Obradović   

Za svačiji džep!

 

LC-Power m712WNe tako davno na test u našu redakciju je stigao veoma interesantan proizvod od kompanije LC-Power. U pitanju je bio gejmerski miš oznake m1000BL i koji se za svoju pristupačnu cenu pokazao kao više nego dobar proizvod ako gledamo odnos uloženog/dobijenog.

Ovoga puta na test je stigla još jedna periferija, ali nije u pitanju miš namenjen gejmingu, već je u pitanju jedan pristupačan optički miš za manje zahtevne korisnike. Njegova oznaka je m712W.

Opširnije...
 

uto

14

okt

2014

ASUS Gladius Štampa El. pošta
Napisao Boban Obradović   

Gladiusom do pobede!

 

ASUS ROG GladiusU Rimskom carstvu, tačnije u trećem veku pre nove ere, najboljim generalima rimske vojske dodeljivani su činovi koji su nosili naziv Maximus. Tako i ASUS svojim najboljim ROG (Republic Of Gamers) matičnim pločama dodeljuje identičan naziv i ti proizvodi spadaju u sam vrh ponude po pitanju kvaliteta i naprednih funkcija.

Danas, na ovom testu nemamo matičnu ploču, pošto nam je u redakciju stigao vrlo interesantan miš - Gladius. Opet se vraćamo na Rimsko carstvo i vojsku.

Gladius je zapravo latinska reč (glădĭus) koja znači mač - koji su nosili rimski vojnici u boj. Tako je i ASUS svoj novi gejmerski miš iz ROG kuhinje nazvao Gladius jer svi gejmeri su na neki način i virtuelni vojnici, te je tako svakom vojniku potrebno i prikladno oružje za borbu. Kako se borbeni Gladius pokazao na našem testu, otkrijte na sledećim stranama ove recenzije.

Opširnije...
 

uto

30

sep

2014

LC-Power m1000BL Štampa El. pošta
Napisao Boban Obradović   

Gejming na buđžetu

 

LC-Power m1000BLKompanija LC-Power je našem tržištu dobro poznati proizvođač kada je IT svet u pitanju. Reputaciju su stekli ponudom korektnih proizvoda po korektnim cenama.

Pored kućišta i napajanja na koja smo navikli od njih, kompanija LC-Power u svom asortimanu ima i periferne uređaje. Kako se vremenom sve više kompanija okreće ka gejmingu, danas skoro svaka od njih u svom asortimanu ima i gejmerske periferije.

Nismo se ranije susretali sa gejmerskim proizvodima ove kompanije, ali nam je na test u našu redakciju stigao gejmerski miš oznake m1000BL te smo ga adekvatno istestirali...

Opširnije...
 

pet

20

jun

2014

Taster Ključ Štampa El. pošta
Napisao Miloš Arsić, Dušan Srbljak   

Ovo svako ko ima intefon mora da poseduje!

 

Taster kljucKako god da otvorimo ovu recenziju zvučaćemo kao telešop. Ipak, ovaj mali (čitaj: fizički mali) proizvod koji ćemo Vam danas predstaviti toliko pomaže, da smo se na njega instant navikli u toj meri da se zapitamo gde je sve ovo vreme bio...

Koji je to uopšte proizvod koji okorelog hardveraša može da kupi tako brzo?

U pitanju je „Taster Ključ“ ili mini ključ, koji služi kao zamena za ključ ulaznih vrata koja imaju interfon. Bilo da živite u zgradi ili kući, ako imate interfon ovo je pravi uređaj za Vas. A cena? Prava sitnica...

Opširnije...
 

sre

14

maj

2014

Logitech G400s i G500s Štampa El. pošta
Napisao Boban Obradović   

G for Gaming klapa 2

 

Logitech G400s G500sU jednom od prošlih testova na PCAXE portalu mogli ste pročitati i test Logitech G100s i G300 miševa. Ovaj put su nam u redakciju stigli malo napredniji modeli u vidu G400s i G500s.

G kod Logitech-a predstavlja gaming te shodno tome i pretpostavljate čemu su namenjeni ovi miševi i kojoj kategoriji oni pripadaju. Obzirom da smo o kompaniji Logitech do sada već govorili, nećemo puno trošiti reči, već ćemo odmah preći na zanimljiv deo ove recenzije.

 

Opširnije...
 

sre

30

apr

2014

ASUS Echelon gejming set Štampa El. pošta
Napisao Boban Obradović   

Gejming na ASUS način

 

ASUS Echelon gaming setKada spomenemo ASUS, uglavnom prvo pomislimo na njihove matične ploče ili grafičke kartice. Kako je vreme odmicalo, kompanija ASUS je proširila svoj asortiman proizvoda, pa već sada pored matičnih ploča i grafičkih kartica u njihovoj ponudi možemo naći i periferije okrenute ka gejming populaciji.

Svima je naravno poznat ROG brend u okviru kompanije ASUS, a pored ROG-a postoji još jedan brend namenjen gejmerima koji nosi naziv - Echelon. Ovog puta nam u redakciju stiže jedan zanimljiv Echelon gejming komplet iz ASUS-a, pa ćemo u skladu sa time preći na zanimljiviji deo ovog teksta, a podsećanja radi na našem portalu možete pročitati i test Echelon Camo edition slušalica.

Opširnije...
 

uto

25

mar

2014

Logitech G19s Štampa El. pošta
Napisao Boban Obradović   

Top gejming na Logitech način

 

Logitech G19sU jednoj od prethodnih recenzija predstavili smo Logitech miševe iz njihove G serije koja je okrenuta gejmerima. Za razliku od prethodnog puta gde su nam na testu bili cenovno pristupačni modeli, to sada nije slučaj.

Logitech nas je obradovao jednom tastaturom iz samog vrha njihove ponude, koja nosi oznaku G19s.

Zašto izabrati baš ovu tastaturu? Ako želite gejming bez kompromisa i kvalitet i funkcije kakve Logitech može da pruži, zadržite se na ovoj recenziji i otkrijte šta krasi jednu ultimate gejming tastaturu iz Logitech kuhinje.

 

Opširnije...
 

uto

18

mar

2014

LC-Power LC-25U3B-Elektra Štampa El. pošta
Napisao Ivan Vujić   

Seksi, a nije Karmen

 

LC-Power LC-25U3B-ElektraKao i uvek kada započinjemo uvod za neki od LC Power proizvoda, moramo da se osvrnemo na politiku kompanije koja bi otprilike glasila – „napravi dobar i pristupačan proizvod i tako nađi mesto pod suncem među velikom konkurencijom“. Prilikom testiranja gotovo svakog od mnogobrojnih LC Power proizvoda ostali smo pod utiskom - „Ej, pa ovaj proizvod i nije skup“, što važi i za uređaj koji danas imamo na testu.

U pitanju je eksterna fioka za 2,5“ diskove kodnog naziva LC-25U3B-Elektra (još im samo Karmen fali :D). Kao i u slučaju prethodno testirane Cappele u pitanju je USB 3.0 fioka, ali uz određene razlike o kojime ćete moći da se informišete dalje u tekstu.

Da li će Karmen, ovaj, Elektra da se pokaže dobro kao Cappela i da li je autor teksta ostao pozitivno iznenađen, kao u slučaju LC-ADA-525-35-SWAP uređaja, saznaćete uskoro...

 

Opširnije...
 


Strana 1 od 5