Quantcast

pon

31

dec

2012

Thermaltake New Soprano Štampa El. pošta
Napisao Atila Gobor   
Indeks članka

Sopran se vraća u hor!

 

ThermalTake SopranoO uspehu Thermaltake-a na polju kućišta ne treba puno pričati, a ni o popularnosti Soprano serije. E, pa blago nama, Soprano se vratio! Tt je Soprano prvi put predstavio 2006. godine, a prvi model ove serije je nosio oznaku VX i imao je poprilično jednostavan dizajn (čitaj: obično kućište).

Sledeći „nastup“ Soprana se desio 2008. godine sa RS 101 modelom. RS 101 je taj koji je postavio fondacije današnjeg Soprana sa upečatljivom talasastom prednjom maskom. Tadašnji Soprano se pojavljivao u mnogim varijacijama: crno, srebrno, belo, sa prozorom, bez prozora itd., ali je prednja maska uvek zadržavala prepoznatljive talase.

Prošlo je nekih pet godina od tada i danas je pred nama novi Soprano koji je jednostavno nazvan „New Soprano“. Dizajn je manje-više ostao isti, ali je namena Soprana uzela nagli zaokret. A kako je u horovima sopran glas koji se ističe, smatramo da nove izmene više opravdavaju ime Soprano. O čemu se tačno radi i koje su to izmene, saznaćete u daljem tekstu.

 

 

ThermalTake Soprano 023 T

 

Indeks članka