Quantcast

pon

11

mar

2013

Fractal Design Define XL R2 Štampa El. pošta
Napisao Atila Gobor   
Indeks članka

16 kilograma vikinškog čelika!

Fractal Design Define XL R2Novo i sveže, pravo iz Fractal Design-a, stiže nam Define XL R2 full tower kućište! Ovo impozantno full tower kućište je manje više prepravljeni Define XL. Fractal Design je zadržao spoljašnji minimalistički izgled kućišta, ali je zato skroz pretumbao unutrašnjost. Define XL je dobio dodatni R2 prefiks u nazivu, i prema rečima proizvođača, svojim unutrašnjim rasporedom ugađa entuzijastima koji ciljaju na sistem vodenog hlađenja.

Koncept koji stoji iza Fractal Desin-a je da se stvori proizvod sa primamljivim i prijatnim dizajnom bez ugrožavanja faktora kvaliteta, funkcionalnosti i cene. Njihov dizajn je dosta specifičan, a kako i ne bi bio kad im je glavi štab smešten u Švedskoj - otuda i minimalnistički, ali udaran izgled proizvoda.

Kada uzmemo u obzir samu veličinu i cenu kućišta, dobijamo osećaj da je Define XL R2 pun pogodak u svom segmentu. Ne treba mnogo da spekulišemo da li je kućište dobro ili nije, Fractal Design nas nije razočarao do sada. Pitanje je samo koliko je Define XL R2 dobar?

 

 

Fractal Design Define XL R2 015 T
 

Indeks članka