Quantcast

če

21

feb

2013

Scythe Mugen 3 rev. B Štampa El. pošta
Napisao Atila Gobor   
Indeks članka

Samuraj među kulerima

 

Scythe Mugen 3 Rev BNe tako davno ostvarili smo prvi kontakt sa sadržajem kompanije Scythe koja je poreklom iz Japana. Za desert smo tesitrali njihove nove GlideStream ventilatore, verovatne naslednike SlipStream serije. Utvrdili smo da Scythe ume da napravi itekako dobar i kvalitetan ventilator. Dobrim stvarima vredi poklanjati pažnju pa smo zato odlučili da se još bolje upoznamo sa Scythe-om i njihovim proizvodima.

Bacili smo se na nešto malo ozbiljnije i konkretnije. Kod nas se trenutno nalazi Mugen 3 rev. B. Incijalni Mugen nije nudio ništa posebno, Mugen 2 je bio dosadan i kockast, a Mugen 3 je naspram svojih prethodnika elegantan i stilizovan kuler. „B“ izdanje znači samo da je Mugen 3 spreman i za LGA 2011.

Filozofija Scythe-ovog poslovanja kaže da: „najbolji proizvodi i ideje dolaze od poznavanja potreba kupaca i njihovih očekivanja“ i sa ovom izjavom se u potpunosti slažemo! Oni zapošljavaju računarske entuzijaste koji razvijaju hardver po svom ukusu i time pogađaju ukuse i mnogih drugih zahtevnih korisnika širom sveta.

Mugen 3 ćemo ukrstiti sa nekim od najpopularnijih kulera današnjice. Kroz bateriju naših testova videćemo kako će se i da li će se dokazati.

 

 

Scythe Mugen 3 Rev B 34 T

 

Indeks članka