Quantcast
Get Adobe Flash player

sre

30

jan

2013

Scythe GlideStream 120mm Štampa El. pošta
Napisao Atila Gobor   
Indeks članka

Utegnuti Japanac

Scythe Glide Stream 120mmOvo je naša prva zvanična saradnja sa Scythe-om, zato ćemo ih predstaviti pre upuštanja u bilo kakvo testiranje. Scythe Co. Ltd je počeo sa radom novembra 2002. godine i svoje prve korake je napravio sa proizvodnjom pasivnih i tihih PC kulera. Kompanija je u međuvremenu osnovala svoj sopstveni R&D objekat u Tajvanu kao i odeljak za kontrolu kvaliteta i proizvodnje u Kini. Scythe nije mala kompanija te ima korisničke i prodajne kancelarije za SAD (L.A. i Kalifornija) i za Evropu (Hamburg).

Filozofija iza njihovog poslovanja nam kaže da: „najbolji proizvodi i ideje dolaze od poznavanja potrebe kupaca i njihovih očekivanja“ i sa ovom izjavom se u potpunosti slažemo! Oni zapošljavaju računarske entuzijaste koji razvijaju hardver po svom ukusu i time pogađaju očekivanja mnogih zahtevnih korisnika širom sveta.

Scythe tvrdi da oni nude proizvode sa 100% kvalitetom. Kažu da ako neki proizvod nosi njihov logo, da će kvalitet i izrada tog proizvoda biti po standardima "nulte tolerancije"!

Ovo sve zvuči veoma zanimljivo i obećavajuće, a na nama je da osporimo ili potvrdimo ove tvrdnje.

 

Scythe Glide Stream 120mm 02

 

Indeks članka