Quantcast

sre

30

jan

2013

Scythe GlideStream 120mm Štampa El. pošta
Napisao Atila Gobor   
Indeks članka

Utegnuti Japanac

Scythe Glide Stream 120mmOvo je naša prva zvanična saradnja sa Scythe-om, zato ćemo ih predstaviti pre upuštanja u bilo kakvo testiranje. Scythe Co. Ltd je počeo sa radom novembra 2002. godine i svoje prve korake je napravio sa proizvodnjom pasivnih i tihih PC kulera. Kompanija je u međuvremenu osnovala svoj sopstveni R&D objekat u Tajvanu kao i odeljak za kontrolu kvaliteta i proizvodnje u Kini. Scythe nije mala kompanija te ima korisničke i prodajne kancelarije za SAD (L.A. i Kalifornija) i za Evropu (Hamburg).

Filozofija iza njihovog poslovanja nam kaže da: „najbolji proizvodi i ideje dolaze od poznavanja potrebe kupaca i njihovih očekivanja“ i sa ovom izjavom se u potpunosti slažemo! Oni zapošljavaju računarske entuzijaste koji razvijaju hardver po svom ukusu i time pogađaju očekivanja mnogih zahtevnih korisnika širom sveta.

Scythe tvrdi da oni nude proizvode sa 100% kvalitetom. Kažu da ako neki proizvod nosi njihov logo, da će kvalitet i izrada tog proizvoda biti po standardima "nulte tolerancije"!

Ovo sve zvuči veoma zanimljivo i obećavajuće, a na nama je da osporimo ili potvrdimo ove tvrdnje.

 

Scythe Glide Stream 120mm 02

 

Indeks članka