Quantcast
Get Adobe Flash player

ned

28

okt

2012

Fractal Design R2 Štampa El. pošta
Napisao Atila Gobor   
Indeks članka

Sasvim običan dan za testiranje sasvim običnih ventilatora

 

uvodnaFractal Design je dobro poznato i prestižno ime u svetu računara, tačnije u svetu kućišta, ventilatora i napajanja. Nažalost, njihovi proizvodi dugo nisu bili dostupni kod nas, bolje rečeno, naše tržište je bilo uskraćeno ovih kvalitetnih proizvoda.

Fractal Design je kompanija sa sedištem u Švedskoj i poznati su po minimalističkom, ali upadljivom dizajnu svojih kućišta. Ovo je prvi put da se na našem testu našao neki njihov proizvod i nadamo se da će nam Fractal biti redovan gost u budućnosti. Njihov “zaštitni znak” je zastupljenost crne i bele boje, što možemo videti i na našim današnjim kandidatima.

Ovaj put testiramo ventilatore sa oznakom R2 Silent Series i to modele od 120 i 140 mm koje ćemo srediti jednim “sekiranjem”. Ventilatori su naizgled sasvim jednostavni, ne izazivaju neko specijalno uzbuđenje, a sa druge strane ipak nose Fractal Design logo pa ne znamo šta da očekujemo od njih! Da ne tupimo, već da se bacimo na testiranje i usput poželimo toplu PCAXE dobrodošlicu Fractal Design-u! Dobrodošlica je topla, ali se nadamo da će temperature biti niske!

 

 

Fractal Design Silent Series R2 Case Fan 27 T

 

Indeks članka