Quantcast

ned

28

okt

2012

Fractal Design R2 Štampa El. pošta
Napisao Atila Gobor   
Indeks članka

Sasvim običan dan za testiranje sasvim običnih ventilatora

 

uvodnaFractal Design je dobro poznato i prestižno ime u svetu računara, tačnije u svetu kućišta, ventilatora i napajanja. Nažalost, njihovi proizvodi dugo nisu bili dostupni kod nas, bolje rečeno, naše tržište je bilo uskraćeno ovih kvalitetnih proizvoda.

Fractal Design je kompanija sa sedištem u Švedskoj i poznati su po minimalističkom, ali upadljivom dizajnu svojih kućišta. Ovo je prvi put da se na našem testu našao neki njihov proizvod i nadamo se da će nam Fractal biti redovan gost u budućnosti. Njihov “zaštitni znak” je zastupljenost crne i bele boje, što možemo videti i na našim današnjim kandidatima.

Ovaj put testiramo ventilatore sa oznakom R2 Silent Series i to modele od 120 i 140 mm koje ćemo srediti jednim “sekiranjem”. Ventilatori su naizgled sasvim jednostavni, ne izazivaju neko specijalno uzbuđenje, a sa druge strane ipak nose Fractal Design logo pa ne znamo šta da očekujemo od njih! Da ne tupimo, već da se bacimo na testiranje i usput poželimo toplu PCAXE dobrodošlicu Fractal Design-u! Dobrodošlica je topla, ali se nadamo da će temperature biti niske!

 

 

Fractal Design Silent Series R2 Case Fan 27 T

 

Indeks članka