Quantcast

sub

22

avg

2015

Cryorig R1 Ultimate Štampa El. pošta
Napisao Erik Nastovski   
Indeks članka

Konkurencija od Noctue NH-D15?

 

Cryorig R1 UltimateCryorig je za sada manje poznata kompanija koja je počela sa radom 2013. godine. Čine je veterani IT industrije koji su radili ili sarađivali sa gigantima poput Prolimatecha, Phanteksa, Thermalrighta i sl.

Većinu zaposlenih čine overklokeri i PC entuzijasti. Cilj im je da donesu novine u industriju hlađenja, ali uz oslanjanje na dizajn i izgled, isto koliko i na unapređenje performansi. Nude premijum garanciju od 6 godina na svoje proizvode, što svakako pozdravljamo.

Ovom prilikom na testu imamo Cryorigov R1 Ultimate, flagship njihove trenutne ponude, koji treba da stoji rame uz rame sa Noctuom NH-D15, Phanteksom TC-PE-14, Thermalrightom Silver Arrow Extreme i sličnim kulerima...

Ovo je inače samofinansirana recenzija; dakle, kuler sa testa je lični primerak autora i sam tekst je dvojnog karaktera. Prvi cilj nam je da publici iz ovog regiona približimo Cryorig kao kompaniju, a drugi je da jednostavno uhvatimo pažnju proizvođača i jednog dana predstavimo i neki drugi njihov proizvod. 

  

Cryorig R1 Ultimate 029 T

  

Indeks članka