Quantcast

če

31

jan

2013

APU gaming? True or false? Štampa El. pošta
Napisao Miloš Arsić, Dušan Srbljak   
Indeks članka

Kako se ponaša AMD A10 APU u dobro poznatim igrama? – Video recenzije

 

APU gamingDa bi ste ste uživali u igranju na računaru ne morate da posedujete neku hardcore grafičku kartu… Pored toga, mnogi od nas jednostavno uživaju u video igrama zbog njihove dobre priče ili je igrivost, da se tako izrazimo, te neke igre visoka.

AMD Trinity APU je savršeno zaokružen paket kada se priča o najjeftinijoj mogućoj kombinaciji u kojoj ćete dobiti i dobar CPU i dobar GPU. Međutim, malo potencijalnih korisnika zna da su grafičke performanse APU-a zapravo i više nego dovoljne da se uživa u novijim naslovima. Kažemo više nego dovoljne, jer se sa AMD Trinity APU-om može igrati skoro svaka igra u Full HD (1920x1080px) rezoluciji.

Ne verujete nam na reč? Ni ne treba ;) Zato i postoji ova detaljna recenzija u kojoj smo pokazali putem video klipova šta sve može AMD A10-5800K APU, kada je overklokovan i kada mu je obezbeđena adekvatna DDR3 memorija. Battlefield 3, Dirt Showdown, Just Cause 2, Resident Evil V, Metro 2033, F1 2012, Sniper Elite V2, COD Black Ops, Skyrim, Lost Planet 2, Borderlands 2, Far Cry 2, Max Payne 3, MOH Warfighter, FIFA 13 i PES 2013 – sve je itekako igrivo!

 

AMD A10 5800 APU

 

Indeks članka