Quantcast

pon

11

dec

2017

MasterSet MS120 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MasterSetMS120Jel može bolje za 80 evra?

Stiže i MasterSet MS120 - kombo paket iz Cooler Mastera sa taktilnom tastaturom kao i mišem koji su napravljeni da traju što duže, kao i da obezbede što bolje igračko iskustvo.

MasterSet MS120 tastatura je opremljena sa hibridnim prekidačima koji su proizvedeni in-house.

"U pitanju su mem-chanical prekidači koji poseduju specijalno dizajnirane taktilne switch-eve, slični onima koji se nalaze u mehaničkim tastaturama na profesionalnom nivou." - navodi Cooler Master.

Opširnije...
 

sub

09

dec

2017

BlitzWolf BW-BR1 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

BW-BR1Tražili ste, gledajte!

Stabilna konektivnost, kao i kvalitet signala - ovo su samo neke od karakteristika koje krase novi uređaj koji je stigao na test.

BlitzWolf BW-BR1 Handsfree Music Receiver je spoj Bluetooth 4.1, kao i CSR8635 Bluetooth čipa koji omogućuje prenos vaše muzike do čak devet metara udaljenosti. Takođe tu je i hands-free funkcija odgovaranja, završavanja ili pak odbijanja telefonskih poziva.

BlitzWolf BW-BR1 može povezati dva Bluetooth uređaja istovremeno kao i omogućiti puštanje muzike putem telefona. Uglavnom, kako se ovaj uređaj pokazao na testu, pokazaće vam Dule u detaljnoj video recenziji.

Opširnije...
 

pet

08

dec

2017

CM Masterpulse MH320 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Masterpulse MH320Korektne slušalice

"Neka se vaš glas čuje na ratnom polju uz novi MH320 Gaming Headset. Uz čelični ram, ovaj headset je izgrađen da traje." - ovim rečima Cooler Master je predstavio novi headset koji se našao na otkutijavanju.

Cooler Master Masterpulse MH320 Gaming Headset ima podesivi headband, kao i mekane kožne earcups-e koji stavljaju akcenat na udobnost, bez obzira na oblik glave.

Dodajmo na to i bi-direkcioni boom mikrofon koji daje najbolji mogući zvuk uz eliminaciju pozadinske buke.

Međutim, da li je uspeo da zadovolji kriterijume, proverićemo u video recenziji koju je Dule pripremio.

Opširnije...
 

ned

19

nov

2017

Gigabyte Z370 Aorus Gaming 7 Štampa El. pošta
Napisao Srdjan Grbovic   

Sada sa 100% više kafe !

Gigabyte Z370 Aouros Gaming 7Gigabyte-ov gejming brend, Aorus, se posebno izdvaja u poslednje vreme sa agresivnim dizajnom i upotrebom RGB osvetljenja na svim proizvodima u svom asortimanu koji su obično ispraćeni upotrebom kvalitetnih komponenti i bogatim opcijama za proširenje i overklok.  Nova Gigabyte Aorus Z370 Gaming 7 matična ploča koja nam je poslata na test, nije izuzetak od tog pravila i predstavlja trenutni top model u redovima Aorus Z370 matičnih ploča.

 

Opširnije...
 

pon

06

nov

2017

Logitech G433 i G233 slušalice Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Logitech G233 G433Isto kao Unbox Therapy!

Otkutijavamo dve nove slušalice iz Logitech kuhinje.

Logitech G233 Prodigy, kao i Logitech G433, su namenjene gejmerskoj populaciji željnoj što boljeg kvaliteta zvuka tokom igre, uz dodatni akcenat na raznovrsnost situacija gde se mogu koristiti, bilo da je u pitanju izlazak u grad, ili ležerna partija igre sa vašim prijateljima.

Udobnost, kompatibilnost, čistoća zvuka, kao i komfort su samo neke od performansi na koje je Logitech odlučio da obrati pažnju kada su u pitanju ova dva modela.

Međutim, kako su se Logitech G233 Prodigy, kao i Logitech G433 pokazali na testu, otkrijte u detaljnoj video recenziji koju je Dule pripremio.

Opširnije...
 

ned

05

nov

2017

ROG Strix Fusion 300 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ROG Strix Fusion 300Ne, ne, ne, nema RGB!

Stigle su slušalice sa akcentom na što bolje igračko iskustvo za gejmersku populaciju.

Dule je ovoga puta na testu imao ROG Strix Fusion 300 slušalice koje imaju karakterističan airtight chamber dizajn i 50mm-tarske ASUS Essence drajvere uz plug-and-play virtuelni 7.1 zvuk.

Uglavnom, kako se ovaj model pokazao na testu, Dule će vam otkriti u detaljnoj video recenziji.

Opširnije...
 

sre

25

okt

2017

Cooler Master MM520 i MM530 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MM520 530Kako držiš miš?

Slični, ali po mnogome različiti - MasterMouse miševi MM520 i MM530 su novi članovi rastuće porodice Cooler Master proizvoda.

Oba miša su RGB, i dok je MM530 zamišljen kao palm grip miš, MM520 je namenjen "fanovima" claw grip-a.

Dule je pripremio detaljnu video recenziju gde smo poredili ova dva uređaja koji obiluju performansama za idealno gejmersko iskustvo.

Opširnije...
 

pet

20

okt

2017

Asus Strix Z370-F Štampa El. pošta
Napisao Srđan Grbović   

ASUS ROG Strix Z370-F GamingJoš jedna sova se pridružila sada već brojnom jatu Strix modela i ta nova sova nosi naziv Asus Strix Z370-F i predstavlja jednu od 4 verzije koje će biti dostupne u prodaji, a glavna razlika između njih je izbor konektora i jedan mATX model. Strix Z370-F verzija koju smo dobili na test je opremljena sa svim popularnim video izlazima, dobrim brojem USB portova, brojnim opcijama za povezivanje skladišta, kao i neupadljivim RGB osvetljenjem, ali i opcijama da isto proširite sa par RGB traka.

Audio sekcija nije značajnije unapređena,ali pruža kvalitetan zvuk koji očekujemo. ROG pedigre bi trebao da obezbedi solidne overklok domete, ali tu ima par iznenađenja koje nismo očekivali. Matična ploča je primarno namenjena entuzijastičnim gejmerima koji bi pored stabilne i pouzdane gejming platforme, voleli da se oprobaju u overklokerskim vodama. Pa da počnemo !

 

Opširnije...
 

če

19

okt

2017

Gigabyte Z370 Aorus Ultra Gaming Štampa El. pošta
Napisao Srđan Grbović   

Gigabyte Z370 Aorus Ultra GamingOvog puta obeležavamo novu eru Intel procesora, Coffee Lake eru. Po prvi put sa Coffee Lake arhitekturom ( koja je BTW identična po IPC-u prethodnoj ) viđamo 6 jezgara za mainstream procesore, bar kod Intela, dok su se hexa i octa core procesori već odomaćili kod AMD-a, ali mi iz PCAXE volimo konkurenciju, jer ona sprečava stagnaciju i gura svet napred. A svaka nova platforma, bilo to AMD ili Intel, dajem mogućnost da se dizajnerski timovi brojnih vendora pokažu, late posla i pruže mogućnost svojim idejama da vide svetlost dana. Tako nam na test stiže Gigabyte Z370 Aorus Ultra Gaming, novi izdanak Aorus Gaming porodice proizvoda.

 

Opširnije...
 

uto

17

okt

2017

ASUS MZ27AQ Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ASUS MZ27AQMonitor troluje Duleta

Opremljen sa ciljem da zadovolji potrebe onih koji teže ka što boljim performansama u praksi, ASUS MZ27AQ nudi pregršt pouzdanih implementiranih tehnologija, rame uz rame sa novim dodacima.

Dule je u svojoj video recenziji rešio da pokaže šta ovaj monitor jednostavnog dizajna krije pod svojom haubom.

Opširnije...
 


Strana 1 od 75