![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Redakcija
|
CISCO CIUS
![]() Beograd, 6. decembar 2011. - Kompanija Cisco predstavila je Cisco Cius tablet koji je od danas dostupan na srpskom tržištu. Bili smo u prilici da prisustvujemo premijeri ovoga uređaja u Srbiji, a okom kamere zabeležimo kako se ovaj moćni poslovni tablet ponaša u praksi. Cius je jedinstven poslovni tablet koji poseduje čitavu paletu aplikacija za kolaboraciju i komunikaciju razvijenih od strane kompanije Cisco namenjenih poslovnom svetu koji želi potpunu mobilnost, bilo gde, bilo kada, bez ograničenja. Cisco Cius je lagan, ultra-portabilan uređaj koji proširuje benefite produktivnosti Cisco aplikacija za kolaboraciju do vrlo sigurne mobilne platforme. Pored potpune telepresence interoperabilnosti, Cisco Cius nudi reprodukciju HD videa, konferencijske pozive sa više učesnika, e-mail, slanje poruka, pretraživanje interneta i mogućnost kreiranja, izmene i deljenja sadržaja koji se čuva lokalno ili centralno u računarskom oblaku. Opširnije... |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Prvi Intel-Andorid uredjaj
Ljudi iz Cisco-a su samo konstatovali "Da" U fazonu, "pa može nam se" Inače, odličan uređaj, pogledajte obavezno video ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
PCAXE member
|
Post-PC era. Neeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
Праштајте.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
To ne mora obavezno da bude loshe
To je pomak napred Imacesh sve kao i do sada, samo ce sve biti manje Recimo, ja mislim da mozda nikada necemo ugledati next gen konzolu, jer ce tableti moci da isporuche slichne grafichke performanse, a isto cesh moci da ih nakachish na LCD i da koristish kontroler ![]()
|
|
Last edited by animaN; 15th December 2011 at 15:32..
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
PCAXE member
|
Quote:
Samo će kućište da nestane ili će se pretvoriti u "docking station" za tablet, ali mogao bih živeti s tim.A konzole mogu slobodno da izumru što se mene tiče.
| |
|
Праштајте.
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
PCAXE member
|
Imaćemo mozak koji bodemo u telo. Jbt kao Krang. Biće: Dajte mi telo, hoću telo.
![]() I onda ga bocneš u dock station da prodiše i ko čovek da obradiš sliku u Photoshopu a ne tu da čkiljiš. |
|
Okoreli Intelaš koji je prešao na AMD. SATA works folks!
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
|