![]() |
|
|
#21 |
|
PCAXE member
|
Bas lep i zanimljiv rad, cekamo dalje....
|
|
G() ()C!
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
PCAXE member
|
Probaj da ukoliko mozes bocno postavis HDD u case koji si napravio, ta guma ,bez obzira kakav je HDD, ce ipak zadrzavati toplotu...
Mislim da imas mesta... Ne znam, a onda cak mozes mozda i vodoravno da postavis neki slim DVD drive. ![]() Samo konstruktivna kritika, no hard feelings. Ali za dizajn nemam reci. Super ideja, jednostavno i prakticno.
|
|
Someone didn't take their happy pills today! :smackbum:
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Moderator
|
Odlichno Razarach! Slazem se sa fr0wn3r za HDD i za slim optiku. Mnogo bi dobro izgledalo to! Mozda bi ti najbolje reshenje bilo da razmotrish kupovinu nekog SATA 2,5" HDD-a. Kao stvoreni su za to shto tebi treba, tj manjih su dimenzija, manje buke, manje se greju i sl... Za HTPC ti ne treba bolje nishta
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
PCAXE member
|
Hvala, hvala...
Sto se tice optike, mislim da nema potrebe za tim, nisam to koristio jedno godinu dana vec. ![]() A za hdd, ah uglavio bi ja tu 2.5" hdd bez razmisljanja, al nisam bas pri lovi, bit ce jednom. Prvo sam ga mislio staviti u vanjsku ladicu jer imam viska, a onda opet neznam ni sam. Ako uleti nesto dobro na oglasniku uzet cu. Mislio sam ja staviti hard na kant, ali za***, fali mi par centimetara u visinu
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
PCAXE member
|
super je, ali mislim da bi mogao da se odlučiš za neki 2,5" disk bilo bi i tiše i manje i hladnije
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Redakcija
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
PCAXE member
|
Izbaci HDD iz kucista
Kupis 3.5' ladicu sa eSata i uzivas, ili izvuci sata kabal i napojni kabal vani...Respect za sleeve |
|
|
|
|
|
#28 |
|
PCAXE member
|
Hvala, hvala
![]() Sutra cu ja to upaliti da vidim koliko se to grije pa po potrebi ubacim u ladicu hdd dok ne nabavim 2.5" disk... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
PCAXE member
|
Ja mislim da nece ici preko 35c za hdd bez obzira na gumu ....sto je po meni podnosljivo. Lep rad i originalna ideja
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
PCAXE member
|
E da! Moze i 2.5 ", ne pade mi on na pamet uopste.
A zavisi da li ce/nece se grejati od toga koliki je, koliko ploca ima, na koliko se rotira i ciji je. 35 imas kad je iza venta u kucistu i to na prijatnoj ambijentalnoj temp.(22-25 C). Na moj sada od 1TB koji je na stolu, WD Black, ima 3 ploce i prakticno nista ne radi, a u njega je uperen vent kojim se hladim leti, onaj veliki pijacni, podni i stoji na 15 cm od njega i konfe (isto na stolu) i on ima temp. od 37 C. A u sobi je sad max. 22.
|
|
Someone didn't take their happy pills today! :smackbum:
|
|
|
|
|
| |||||||||
![]() |
|||||||||
| Thread Tools | Search this Thread |