![]() |
|
|
#1 |
|
PCAXE member
|
Sta je sada best buy kada su u pitanju kamere i kartice za video nadzor?
Je li se ko zezao s tim mozda
|
|
M.I.S.T.Y. mod for S.T.A.L.K.E.R. - Call Of Pripyat: http://www.gsc-game.com/index.php?t=...2526&sec_id=19
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Ja sam se zazao pre nekih 2 godine...
Niti se secam kog proizvodjacha su bile kamere, niti se secam koja je kartica... ![]() Znam da nisam pomogao puno, ali sam osvezio bar ovu temu pa mozda je neko bar primeti ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Ja se idalje zezam stim
U igraonici imam 10 kamera...Software se zove dvr center,jednostavan je ali je bugovit Kamere neznam tacno modele al se dobije pci kartica koja ima na sebi bnc ulaze i to se kaci na kamere Ako te zanima provericu ti model kamere i model pci kartice koje imamo u masinama....
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
PCAXE member
|
Sta, nisi dobio software uz karticu? Koje su kamere?
Quote:
| |
|
M.I.S.T.Y. mod for S.T.A.L.K.E.R. - Call Of Pripyat: http://www.gsc-game.com/index.php?t=...2526&sec_id=19
|
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Ako mi verujesh na rech, da jednostavno vishe ne pamtim stvari za koje pretpostavljam da mi nisu potrebne, a setup sam radio za drugara i njegovu stolarsku radionicu. Uglavnom to tamo negde u Batajnici josh uvek shljaka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Newbie
|
ja se trenutno interesujem za video nadzor kuće preko kompa...nasao sam PICO 2000 karticu koja kosta 25€ ali radi na Windows 98/2000/NT/XP,dok Dvr card K-16 kosta 120€ i radi na Windows 2000 / XP / 2003/ Vista,ako radi na visti valjda moze i na win 7...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Newbie
|
Problem kod svih DVR kartica je sto ne podrzavaju 64-bit sisteme a nekako mi se nije ulagalo u tako nesto, sav hardware koji posedujem radi na 64-bit. Na kraju sam uzeo standalone DVR i prikljucio ga na kucnu mrezu tako da svi kompovi u kuci imaju pristup kamerama
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Newbie
|
pa ima li neka karta da podrzava 64 bita?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Newbie
|
Koliko ja znam nema, a bas sam pretrazio sve sto moze kod nas da se nadje
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Newbie
|
ima li ovdje ko da se stvarno bavi ugradnjom video nadzora...?
|
|
|
|
| |||||||||
![]() |
|||||||||
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|