![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
|
#221 | |
|
Newbie
|
Ja koristim EasyPIC4 razvojnu plocu na kojoj imam USB programator. Davno sam imao neki koji sam napravio po nekoj shemi i spajao se na paralelni port. Mislim da ga jos uvek posedujem negde ako ga neko zeli za dz neka se javi na PM ali imajte u vidu da je potreban paralelni port za to. Ako neko zeli da mu isprogramiram PIC rado cu to uraditi ali trenutno sam u BG a sva oprema mi je u SU.
Quote:
Oni koji ne zele da se upuste u samogradnju neka sacekaju malo da plocice budu gotove i testirane. Nisam neki umetnik u crtanji PCB-a ali bice dovoljno male i konektori su odvojeni tako da mozete da spojite LCD raznih velicina. Moja plocica je radjena po modifikovanoj shemi, izbacio sam enkoder, buzzer i GPIO izlaze. LCDSmartie omogucava da ga kontrolisete kao i neke izlaze koje recimo mozete da spojite na neki rele i da palite bojler kad vam stigne mail ali meni je sve to nepotrebno. Okacicu i tu shemu i .hex fajl za one koji hoce da programiraju sami.
| |
|
|
|
|
|
#222 |
|
Modding Guru
|
No,evo,posle dosta velike pauze itd. konacno i neke slike
![]() Negde sam bio rekao da mi je cilj da dam Stacker-u malo profinjeniji izgled i ako se ja pitam,uspeo sam u tome Uzivajte ![]() Project Twenty Nine last phase (beta) Photo session One (Balcony) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#223 |
|
PCAXE member
|
pa kude su bre slike iznutra?
... vrh je ispalo
|
|
|
|
|
|
#226 |
|
PCAXE OC team
|
No comment....
|
|
Are you the type of person that gets out of the shower to go to the toilet? Or do you squish your shit down the drain?
|
|
|
|
|
|
|
#228 |
|
PCAXE addicted
|
sta reci, kada nema takvih reci pored ovih slika
|
|
|
|
|
|
#229 |
|
PCAXE member
|
uh ove in the night slike su priceless
|
|
|
|
|
|
#230 |
|
PCAXE addicted
|
stvarno vrhunski aparat
|
|
|
|
| |||||||||
![]() |
|||||||||
| Tags |
| black&white, cooler master, evga, geil, jbl, lcd mod, mdpc-x sleeve, million dollar pc, modding, piano, powder coating, sleeve, sound rent, stacker, twentynine |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|