![]() |
|
|
#11 |
|
Moderator
|
evo f3
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderator
|
Skidam kapu za F3 radi ko' zmaj
|
|
A black cat crossing your path signifies that the animal is GOING SOMEWHERE
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Redakcija
|
Svi novi Samsung hardovi su izgleda ubice... Mislim da cu morati da im ubuduce pruzim vise sansi i postovanja
|
|
Sta je to Amorova strela?Krupna novčanica kojom sponzoruši plate prvo piće.
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
PCAXE member
|
Nisam vise geek k'o sto sam nekad bio
![]() Nekad sam iz Krusevca dolazio u BG samo da bih kupio neku komponentu, a sad kad sam u Beogradu, mrzi me da prelazim most kad je guzva ili lose vreme... Elem, Seagate SV35.5 Series (Seagate ST31000525SV CV11) ![]() I nije tako los... A cisto poredjenja radi, evo i starog WDC-a od 250GB
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
PCAXE member
|
@illidan
Da li vibrira mnogo taj samsung, koliko je bučan? |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Moderator
|
^^
http://www.pcaxe.com/forum/showpost....5&postcount=37 http://www.pcaxe.com/forum/showpost....3&postcount=39 Sta da ti kazem, bucniji je, ne moze se okarakterisati kao necujan nikako...ali nije iritantan, nema lupaknja, crvcanja, grebanja kako god...kod mene je u kavezu sa gumicama tako da je dosta tisi nego kod burazera koji ima matori Chieftec big tower i nakacen je samo pomocu srafova direktno na lim, pa ume da zabruji dosta. |
|
I over heared that talk is cheap, but anyway that's the word on the street,
I dont talk if i'm forced to speak, I speak the truth cause the world is listening. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Newbie
|
Ja ga ne cujem uopste sem kad se pali komp...mozda sam malo nagluv, ali to je moj utisak..."ne cuje baba sine"
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Moderator
|
da kada se pali komp onda se malo cuje, kasnije je tih. a da li vibrira, vibrira (ne jako, mogu da spavam nocu), mislim da danas svaki noviji hard vibrira, samo sto manje vibrira od seagate 500GB koga sam izbacio iz kucista bas zbog vibracija.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
PCAXE member
|
A kako treba da izgleda noviji firmware za samsung f1,mozda budem uzimao jedan za koji dan pa da znam sta da gledam pre nego sto uzmem
Tnx
|
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Newbie
|
Onaj koji ne valja (slabije vreme pristupa i dosta manji average read) ima zadnja dva broja 18 u oznaci firmware-a. I preporucio bih ti da pored F3 ne razmisljas o F1. Ne postoji ni jedan dobar razlog.
|
|
Last edited by BozicBata; 3rd November 2009 at 13:17..
|
|
|
|
|
| |||||||||
![]() |
|||||||||
| Tags |
| 1tb, disk, hard, hdd, raid, samsung, seagate, wdc |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |