![]() |
|
|
#741 |
|
PCAXE member
|
vozio sam se, i vozio sam sve novije VW aute, 156 vozio isto, u 166tici se vozio, i to fejsliftovanoj. i, "okruglasti" dizajn je meni smeshan, a materijali takodje, u poredjenju sa VW. to je stvar ukusa dodushe.
|
|
|
|
|
|
#742 | |
|
Redakcija
|
Jeste, doplacuje se, ali su ta sedista bar 3x bolja od onih serijskih u alfi. Evo kod burazera 156-ica ima serijski kozna sedista, osim sto su kozna, totalno su bzvz. Bolje bi mu bilo da ima obicna, ovako se leti zalepi za njih.
Quote:
| |
|
|
|
|
|
#743 | ||
|
PCAXE member
|
Ta sedišta su kožna, al ja se ne bi žalio da mi se tu dupe zalepi preko leta.
![]() Inače za kožu postoji rešenje. Obrnuta koža iliti alkantara ![]() ![]() Quote:
Quote:
Ja volim alfu ne zato što Džeremi Klarkson kaže da je must have za bilo kog petrolhead's-a već zato što mi ona nudi sve što nalazim u ostalim markama i to je spakovano u lep dizajn. Mk2 tvoj je sve samo ne specifičan, tako da ja svakog sportistu iz tog doba ne pljujem (pošto je svaki imao dobrog aduta za hot hatch). Dele od mk4 modela dosta stvari [elektronika npr] zato što je mk5 bio preskup za proizvodnju. Ovako su dali novi golf sa nekim stvarima od prošlih modela koji ni meni ne bi smetali [jer je jeftino za dalje održavanje i odrazi se na cenu npr.]. | ||
|
|
|||
|
|
|
|
|
#744 |
|
PCAXE member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#745 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#746 | ||||
|
Redakcija
|
Quote:
![]() Quote:
Opet stvar ukusa, u Skodi je socijalno zeleno, pa promene led diode, pa bude plavo kao u VW ili crveno kao u starom A4.Quote:
Ima tu jos autica koji su jako dobri i za danasnje pojmove.... Quote:
Bitne stvari kao sto su motor, kocnice itd... sigurno nisu od MK4. Sto se tice elektronike na MK4 iz iskustva VW servisa najvise kvarova su imali na protokomerima od TDI motora i eventualno EGR ventil, na TDI i na benzinskim agregatima. Standardna boljka kod svih VW-ova novijeg datuma su podizaci prozora. Na mk2 traju po 20 godina bez problema. | ||||
|
|
|
|
|
#748 |
|
PCAXE member
|
Inače da se prisetimo legendi
LINK No turbo, no fun fazon je i bio očigledan ![]() Inače to poredjenje automobila je definitivno bolje u Fifth Gear izvedbi. Džeremi kao što se vidi i na linku sa poršeom vs audi, nema veze sa vožnjom. Običan Top Gear je show koji je dobar, ali kad oću da saznam nešto konkretno o kolima definitivno ću odgledati epizodu Fifth Gear-a. Sa druge strane sadašnji deo voditelja Fifth Gear-a Quentin Willson, Tiff Needell i Vicki Butler-Henderson su predjašnji voditelji starog top gear-a, i svi su profi vozači sa iskustvom sa trka. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#749 |
|
Redakcija
|
Ma Dzeremi voli mnogo da kenja, unistava automobile i smesan je ko bioskop. Ali ne mozes da kazes da Stig ne zna da vozi....
|
|
|
|
|
|
#750 | |
|
PCAXE member
|
Quote:
Ali jedan stig naspram 3 voditelja, koji umeju da kontrolišu automobil od nekoliko stotona konja i pritom ne prave gluposti je svakako za poštovanje. | |
|
|
||
|
|
|
| |||||||||
![]() |
|||||||||
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|