![]() |
![]() |
|
|
#51 |
|
Display Guru
|
ne nego su se zeznuli pa napisali cenu SA PDV-om i podelili sa ulicnim kupovnim kursom umesto njihovim ziralnim prodajnim. Klasika za prodavce, napisu 100e, ti kad nazoves 100e je 12.000din + PDV
|
|
"Plus, as far as I'm concerned, every pixel on a TN panel is a bad pixel. A slightly gimpy IPS display is still a vast improvement over what most folks use every day. " - The Tech Report
|
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
PCAXE addicted
|
uracunat je PDV
Quote:
| |
|
Administrator Racunarskih Mreza
Vozi Bezbedno NE Juri Kroz Zivot |
||
|
|
|
|
|
#53 |
|
GPU Guru
|
Ma ne razumes ti to
|
|
FantomX is a fictional person doing fictional things in a fictional world. These posts are for entertainment purposes only.
|
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
PCAXE member
|
Meni je vilica pala dok sam citao review. Odusevljen sam sa kartom! Na zalost, cena ce me zadrzati jos poduze dalje od nje. 499 eura je da kazemo fer, samo su prepisali MSRP promenili dolare u evre kao i obicno... Nista dok ne padnje na nekih 300-350 eura. A treba mi nova karta kao hleb nasusni...
|
|
Someone didn't take their happy pills today! :smackbum:
|
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
GPU Guru
|
|
|
FantomX is a fictional person doing fictional things in a fictional world. These posts are for entertainment purposes only.
|
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Display Guru
|
da, da, to pise itsvet, a niko ti to ne garantuje. Itsvet ne prodaje nista. Veruj mi, desilo mi se dosta puta da je upravo onako kako sam napisao. Pa cak i neki nama poznatiji prodavci (firme) to tamo rade nebi li privukli musterije, da sad ne imenujem neke jer mi nije cilj da bilo koga prozivam zbog strategije poslovanja.
|
|
"Plus, as far as I'm concerned, every pixel on a TN panel is a bad pixel. A slightly gimpy IPS display is still a vast improvement over what most folks use every day. " - The Tech Report
|
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Moderator
|
Eh taj it svet. Najjace mi kad se ljudi pozivaju na isti, kao da je biblija. "Tamo i tamo pise, znaci mora tako biti".
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
PCAXE member
|
skupa je za sada ova 680 ali se nadam da ce uskoro dosta da pojeftini jer nece ovo niko kupovati po ovoj ceni
ps:eno drugar je nasao u Budimpesti vtx 7970 za 390e,vtx 7950 za 315e i vtx 7870 za 250e i sa tim cenama bi kod nas bila dobra kupovina |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Market Guru
|
Kartica je zver
Kada se očekuje silazak u rang do 400? Je li to uopšte realno?Nemam vremena da čitam celu temu, jbg, izvinjavam se. |
|
I'm BI-WINNING!!! Win here, win there, win everywhere! I'm taking care of it
Progres 2,9%
|
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Moderator
|
Realno, nema sanse da dam preko 20k din za g.kartu.
A vidim ovde neki zeljno iscekuju da sidje na 44k (400e)
|
|
|
|
| |||||||||
![]() |
|||||||||
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|