![]() |
|
|
#51 |
|
PCAXE member
|
E pa odlicno
Jeste da ce mi oduzeti dosta vremena a moram da ucim ko konj i idu lepi dani al dobro.. steta sto nisam naleteo na ovo u onim mracnim i hladnim mesecima..
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Moderator
|
Dobar je serijal, ali se dosta ponavljaju u kasnijim sezonama.
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
PCAXE member
|
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
PCAXE member
|
Iiii otkad je to u mojoj ekipi postala normalna fraza, ma otkad smo bili klinci.. a dj marko iz brusa
je rekao u vb ''al je ladno ko konj'' nesto tako, e od tada je sve ko konj postalo. Trolujes ko konj
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
PCAXE member
|
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
PCAXE member
|
Najbolji o datoj "temi" Cia Secret Wars
Ima 3 dela, bio je i kod "nas" na history-ju sa sve prevodom a bogme i na rts-u pre par godina Operation Hollywood Trinity and beyond The Atomic Cafe Radio Bikini hint: ne premotavati do kraja vec gledati lagano (znam da je novim klincima tesko i smor ali bice bolji efekat )Malo vedrije teme: Exit through the giftshop |
|
@Igoritza: "au brate, u snu se setih ovog tvog citata, naime, u lucidnim snovima sam skapirao da sam daleko inteligentniji nego na javi, pa ono shto mi promakne dok sam budan, u snovima se setim"
Last edited by ivke76; 14th March 2012 at 21:22..
|
|
|
|
|
|
|
#57 | ||
|
PCAXE addicted
|
Malopre dobih mail:
Quote:
Na sajtu možete naći informacije kao npr: Quote:
Recite mi da je ovo neka parodija?
| ||
|
|
|||
|
|
|
|
|
#58 |
|
Newbie
|
off
svetska vlada postoji odavno. to nije tajna, to se tako radi od kada se zna za politiku, i tu je glavna borba, rat je samo fizičko ispoljavanje dubokih ne slaganja (praktično 90% vlada sveta su pod kontolom ili su instalirane od strane familije), samo kod nas su ti što su plaćeni da rade na totalnoj destrukciji društva i naroda, isforsirali izraz "teorija zavere" u negativnom kontekstu, pa kada im neko natukne da su plaćenici, oni odmah posegnu za izrazom teorija zavere. poslednji ekonomski udar u evropi je doneo "nove" ljude na kormilo ekonimija tih država i tako su poslednji ostaci samostalnih država u evropi iskorenjeni i uveden mmf podanički poredak familije. osnovni cilj je totalno osiromašenje radne klase, kroz povećanja zahvatanja pdv, drugih poreza, smanjenja zarada, ograničavanje zdravstvene zaštite, "reformisanja" penzionog fonda što dovodi u krajnjoj istanci do ukidanja tog prava itd. Ako im poduhvat uspe, za 100 godina imaće novi robovlasnički sistem, u kome je sloboda iluzija koja se propagira, i danas se sloboda reklamira, a u realnosti ju je sve manje. kod nas taj sistem je uveliko napredovao, sa zaradom koje prosečan srpski radnik ima, on jeste rob novog doba. |
|
Last edited by Stola; 27th March 2012 at 14:53..
|
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Moderator
|
|