![]() |
|
|
#1 | |
|
PCAXE Eminent Guru
|
Nvidia GeForce Kepler
GeForce Kepler 104 and 100 GPU Specifications Compiled:
Quote:
| |
|
|
|
|
|
#2 |
|
PCAXE addicted
|
kad pre pa to ce znaci za 4 meseca... uf uf uf bankrotirati cu
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
PCAXE Eminent Guru
|
Ma ko zna kada ce i da li je tacno, ali moram da nastavim tradiciju otvaranja ovakvih threadova
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
PCAXE addicted
|
ali kako su mocne spec... ne znam da li ATI/AMD uopste ima neki odgovor na ovo ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
GPU Guru
|
Zasto mora da ga ima?
|
|
FantomX is a fictional person doing fictional things in a fictional world. These posts are for entertainment purposes only.
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
PCAXE addicted
|
pa mora, jer nV ima problema.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
PCAXE member
|
@mipko, nisam siguran koliko si u toku sa najnovijim trendovima, ali nije AMD taj koji treba da daje odgovor na ovo vec upravo obrnuto, Radeoni serije 79xx izlaze za par nedelja, gotovo pola godine pre nVidia Keplera, tako da je ovo (ja mislim vise PR spinovanje nVidia-e, u rangu one cuvene sperloce sa srafom u vreme polugodisnjeg zaostatka Fermija za serijom 5xxx) ustvari odgvor nVidia-e na AMD-ov launch next gen karata koji je iza coska.
"Papirnati" Kepler istina deluje dosta mocno, medjutim ako si ispratio o kakvim specifikacijama se govori za Radeon 79xx Tahiti, nisam siguran da ce cak i ovo biti dovoljno nVidia-i da sa Keplerom stigne/prestigne AMD. Uostalom, spekulacije o ceni od cak 500e za HD 7970 single kartu koje su objavili oni Turci sa donanimhanber-a prilicno jasno ukazuju kakve performanse se mogu ocekivati, tako da ce stvarno biti da je nVidia ta koja treba da da odgovor, i to ce ovog puta biti mnogo teze da ga da nego u vreme Fermi vs Cypres price. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
PCAXE Eminent Guru
|
Magny-Cours, za AMD ce biti uspeh ako izbace proizvod koji nije sporiji od prethodne generacije. Posle fijaska sa BDom, ja im nista vise ne verujem. I kada su najavili 6 seriju bilo je price kako dolazi kraj NV ali na kraju se ispostavilo da, osim 6990, NV ima odgovor za sve.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
PCAXE addicted
|
Ne znam, nisam previse strucan, ali mi se nekako cini da cena od 500e ne znaci nista po pitanju performansi.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
PCAXE member
|
Jos jedna od cari buldozera
.